Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
madridcampeon Busquemos soluciones

|
Wysłany: 2014.07.05 14:42 Temat postu: |
|
|
 |
 |
A potem kryzys bankowy, blokada depozytów, akcja rodem z Cypru i mamy problem W życiu nie wpłaciłbym całej kwoty do banku. Część tak, ale reszta powinna pójść w inwestycje. |
ale spamerom to Ty nie odpisuj. 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Ice-X Sapere aude

|
Wysłany: 2014.07.05 15:25 Temat postu: |
|
|
Ja odpisywałem tylko pierwszemu. Drugie konto napisało, jak byłem w trakcie tworzenia odpowiedzi. Dopiero po drugim i kolejnych zauważyłem, że to spamerzy.
Tak czy inaczej, przyda się dla potomnych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
|
_________________ "Bądź zmianą którą chcesz zobaczyć w świecie" |
|
Powrót do góry |
|
 |
cris2706 Castilla

Ostrzeżeń: 3 Płeć: Mężczyzna
|
Wysłany: 2014.07.10 22:49 Temat postu: |
|
|
Luksusowe samochody, drogie trunki, wyszukane narkotyki, ekskluzywne prostytutki, towarzystwo modelek, ciuchy od najlepszych włoskich projektantów, najdroższe zegarki, mieszkania w Nowym Jorku, Tokio, Bangkoku, wille w Londynie, Paryżu, Miami, Los Angeles, Amsterdamie, domek na Hawajach... prywatny odrzutowiec, wyspa, częste wizyty w Las Vegas, loże VIP na przeróżnych koncertach, meczach itp. oraz oczywiście zwiedzenie całego świata.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Cule a muerte wiejski głupek

|
Wysłany: 2014.08.15 23:07 Temat postu: |
|
|
Wykupilbym wszytkie loze VIP na Camp Nou i wykurzylbym z nich katalonskich nacjonalistow.
|
|
_________________ "Rząd nie jest dla nas rozwiązaniem, jest dla nas problemem”. Ronald Regan
"Nigdy nie jesteś równie daleko od celu, jak wtedy, kiedy nie wiesz dokąd zmierzasz."
Charles-Maurice de Talleyrand |
|
Powrót do góry |
|
 |
mchbizu Hawkypeak
|
Wysłany: 2017.07.13 09:00 Temat postu: |
|
|
Za nic bym nie wiedziała co robić, pewnie rzuciłabym pracę i jeździła po świecie, wynajmując najdroższe samochody i mieszkając w najdroższych hotelach 
|
|
_________________ autorska biżuteria sklep internetowy |
|
Powrót do góry |
|
 |
Blasi Kibic

|
Wysłany: 2017.07.13 12:05 Temat postu: |
|
|
Pewnie kupiłbym sobie jakiś klub sportowy, nie jakiś tam wielki, 1 ewentualnie 2 liga by w zupełności mi starczyła 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|