Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
australijka89 Cheerleaderka

|
Wysłany: 2012.03.24 22:41 Temat postu: |
|
|
Festiwal strzelecki czyli wracamy na dobre tory. Varane - solidny, do tej pory niezawodny zawodnik potencjałem na bycie jednym z najlepszych obrońców (moim zdaniem), oby został w Madrycie jak najdłużej. A jak się chce to w rezerwach Realu można wygrzebać Sahina który wcale nie zapomniał jak się w piłkę gra. Myślę że tak szerokiej kadry na najlepszym poziomie mogą Realowi pozazdrościć wszyscy.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Onyx. Galácticos 2.0

|
Wysłany: 2012.03.24 22:44 Temat postu: |
|
|
Wracamy na właściwe tory? Panowie i Panie to był Sociedad, i to na Bernabeu, 5 bramek to było minimum, teraz APOEL i to będzie znak, czy jest lepiej.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Krist Prezes

|
Wysłany: 2012.03.24 22:49 Temat postu: |
|
|
Apoel jak dla mnie jest wielką niewiadomą, bo jeśli nie przestraszy się Realu to jest w stanie narobić sporo kłopotów, szczerze to nie wierzę by Realowi poszło gładko, w porażkę nie wierzę również, ale Real będzie się męczył, ale obym się mylił!
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ElControlTotal Prezes

|
Wysłany: 2012.03.24 23:45 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Ktoś sie orientuje ile meczy gralismy pod wodzą Karanki i jaki jest tych meczy bilans? |
No było kilka takich meczy nie wiem dokładnie ile ale żadnego nie przegraliśmy o ile się nie mylę . Zremisowaliśmy z Barceloną 1-1 reszta to wygrane.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Maas Prezes

|
Wysłany: 2012.03.25 01:18 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Wracamy na właściwe tory? Panowie i Panie to był Sociedad, i to na Bernabeu, 5 bramek to było minimum, teraz APOEL i to będzie znak, czy jest lepiej. |
czy ja wiem, zjebali chyba każdą kontrę jaką mogli zjebać a i tak 5 bramek wpadło. Poza tym dzięki takiemu a nie innemu rywalowi obrona nie miała praktycznie nic do roboty a i tak zdołała dać ciała. Żeby ktoś zaraz nie napisał, że narzekam przy 5-1 dla naszych ale szczerze, rywal nic konkretnego nie zaproponował a wątpię, żeby już z Osasuną grało im się tak łatwo jak dziś.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
22dominik10 Dreams come true - Real Madrid

|
Wysłany: 2012.03.25 08:12 Temat postu: |
|
|
Forma wróciła
A tak na serio to dobry mecz, choć z drugiej strony Sociedad nie postawił zbyt wysoko poprzeczki. Niepotrzebnie znowu stracona kolejna bramka, a cieszy pięć strzelonych 
|
|
_________________ "Nothing is true.
Everything is permitted." |
|
Powrót do góry |
|
 |
AirKordan23 I Believe I Can Fly

|
Wysłany: 2012.03.25 11:38 Temat postu: |
|
|
Ma ktoś może jakiś dobry skrót z większością ciekawych fragmentów spotkania? Pierwszy raz w życiu pomyliły mi się dni mecz... myślałem, że dziś grają -.-
|
|
_________________ "Może to być nasze pierwsze zwycięstwo,
równie dobrze może być też ostatnie
Dalej ludzie będą musieli cierpieć
Dalej będą musieli ginąć
– nie pytaj mnie dlaczego."
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ArriS Kibic

|
Wysłany: 2012.03.25 11:55 Temat postu: |
|
|
Tak jak pisałem wcześniej. Mecz na przełamanie się dla kilku graczy jak i całej drużyny. 5:1 to ładny wynik, na pewno poprawił humory naszym zawodnikom. Oby utrzymać ten właściwy już tor do Gran Derbi i jechać tam z przewagą i w dobrych nastrojach 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
zetep Killing Football

|
Wysłany: 2012.03.25 14:21 Temat postu: |
|
|
Gdzie mogę obejrzeć powtórkę meczu?
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Rauer Il Muro di Berlino

|
Wysłany: 2012.03.25 15:22 Temat postu: |
|
|
Nie ma się czym podniecać. Na razie wróciła skuteczność w ataku. Poza tym dalej nie istniejemy w pressingu i w odbiorze. Każde wejście w defensywie spóźnione. Dalej brakuje świeżości.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Un Mítico Blanco. yihad mourinhista
|
Wysłany: 2012.03.25 15:26 Temat postu: |
|
|
Z taką grą obronną boję się ostrego wpierdolu z Osasuną, i Athletkiem...Na te mecze była do kurwy ta dyszka, a teraz na własne życzenie będziemy się obsrywać o ligę, która ponad tydzień temu była praktycznie wygrana.
Takie frajerstwo tylko w Madrycie.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Football Highlights Kibic

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|

Template © BMan1
RMPL Spółka z o.o., Al. Pokoju 33, 31-564 Kraków. Kapitał zakładowy: 50.000,00 zł, NIP: 6751520447, REGON: 361845083