Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
El Mou Prezes

|
Wysłany: 2018.04.25 23:00 Temat postu: |
|
|
Dobra, dramat w jego wykonaniu swoją drogą, ale... Niedawno był news, że gość grał w chyba 7 czy 8 meczach pod rząd. Pytam, na chuj? Dlaczego jakiś Achraf nie grał z jakimiś paziami w lidze. W efekcie mieliśmy chujową grę i kontuzję. Brawo zarządzanie kadrą. 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
miXUE Prezes

|
Wysłany: 2018.04.25 23:30 Temat postu: |
|
|
Mam nadzieję, że jak najszybciej wróci do zdrowia i to nie jest nic poważnego, to po pierwsze.
Grał dzisiaj beznadziejnie, to po drugie.
Poza tym obiecałem sobie, że nie będe go oceniał po tym sezonie. Zapalenie osierdzia, tak? Miał problem, który mógł załatwić mu całą karierę, do tego brak jakiegokolwiek sensownego zmiennika, przez co w sezonie z takim problemem zdrowotnym i tak bije te minuty jak szalony.
I to widać.
Mam nadzieję, że Nacho wróci i chwilowo wejdzie na PO, bo Dani jest zbyt niestabilny na tyłach, niestety.
A i wierzę, że Dani wróci, to mimo wszystko najlepszy prawy obrońca świata.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
NeVeS Castilla

|
Wysłany: 2018.04.26 07:08 Temat postu: |
|
|
A ja mam nadzieje że jednak przegapi ostatnie mecze w LM, i za niego zagra na prawej Nacho, bo ewidentnie mu ostatnio nie idzie.
|
|
_________________ RC3 <3 M1Ö <3 DC2 <3 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gondola. Prezes

|
Wysłany: 2018.04.26 07:54 Temat postu: |
|
|
Jeśli Nacho wyzdrowieje to nie ma problemu, on nigdy nie zawodzi i zagra na przynajmniej dobrym poziomie. Może trochę mniej da w ofensywie, ale w końcu jest obrońcą, więc...
Gorzej jak Nacho nie będzie zdrowy (do rewanżu tylko 6 dni!) i na prawej obronie z konieczności trzeba będzie wyjść Hakimim.
|
|
_________________ 5 września 1945 - 24 listopada 1991 [*] |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sondokan Because fuck you, that's why.

|
Wysłany: 2018.04.26 09:00 Temat postu: |
|
|
Vázquez spokojnie może na PO zagrać.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
El Mou Prezes

|
Wysłany: 2018.04.26 09:02 Temat postu: |
|
|
Móc może, ale jest potrzebny wyżej, bo tam już nie bardzo kto ma za niego wejść na skrzydło, no chyba, że książe.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
steff Trener

|
Wysłany: 2018.04.26 18:58 Temat postu: |
|
|
Frąk tak biednego Daniego powkręcał, że mu się chyba śrubki poluzowały no i są tego efekty 
|
|
_________________ Death and taxes.
Ja tylko niosę pomoc. Za pieniądze. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gehu89 Master of Drilling

|
Wysłany: 2018.04.26 19:25 Temat postu: |
|
|
Biednego? Dani był obsrany tak jak w meczu z Juve. Nie wiem co się z nim dzieje w ostatnim czasie, ale kompletnie nie przypomina siebie. Znika przebojowość, błyskotliwość i walka, a pojawiają się niedokładne podania, nieprzemyślane decyzje, głupie faule i po prostu słabsze występy.
|
|
_________________ "Jestem w najlepszym klubie na świecie i jestem prześwietnym piłkarzem" ~ K. Benzema |
|
Powrót do góry |
|
 |
Goldschmidt Captain Banhammer

|
Wysłany: 2018.04.26 21:41 Temat postu: |
|
|
W ostatnim czasie? Cały sezon nie może się wziąć w garść. Myślę że paradoksalnie ma to coś wspólnego z brakiem konkurencji przez co Dani czując presję za bardzo chce stanąć na wysokości zadania. Bo z niego taki emocjonalny nerwus.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
JakisLogin Castilla

|
Wysłany: 2018.04.28 10:43 Temat postu: |
|
|
Nawet nie będzie mi brakować Carvajala w rewanżu z Bayernem
Gość był tak obsrany przez całą grę że szok. Ma słabą psychikę.
Jego błędy o mało co nie kosztowały nas kilku goli, a zwłaszcza tego w pierwszej minucie gdyby Lewandowski nie zjebał podania do Mullera
Za cholerę nie radził sobie z 35 letnim zmęczonym Riberym. To już nawet Vazquez dużo lepiej go powstrzymywał niż Carvajal
Na prawej obronie Nacho (jeśli się wyleczy) lub Vazquez, w ostateczności Hakimi (chociaż z nim to bym się bał)
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
lukecik Hala Madrid y nada más

|
Wysłany: 2018.05.27 11:49 Temat postu: |
|
|
Ależ gość ma pecha... Dwa lata temu kontuzja w finale i przekreślony wyjazd na Euro, teraz powtórka i możliwy out z mundialu, coś okropnego. To będzie dla niego prawdziwy dramat jeśli nie zdąży się wykurować. 
|
|
_________________ No soy solo perfecto - soy Madridista tambien.
"W stepie szerokim, którego okiem nawet sokolim nie zmierzysz... Wstań, unieś głowę, wsłuchaj się w słowa pieśni o Małym Rycerzu." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Clif 21st Century Schizoid Man

|
Wysłany: 2018.05.27 13:34 Temat postu: |
|
|
Tak, jego prywatny dramat trochę niezauważony przy Kariusie, Salahu i ogólnie wyniku meczu.
Trzymaj się Dani. Myślę, że jak przepracuje normalnie pretemporadę, t w przyszłym sezonie będziemy widzieć Carvajala jako najlepszego PO na świecie.
|
|
_________________ Ἰησοῦ Χριστοῦ τοῦ Κυρίου ἡμῶν
Stat Crux Dum Volvitur Orbis |
|
Powrót do góry |
|
 |
voitek Juvenil

|
Wysłany: 2018.05.27 20:57 Temat postu: |
|
|
Czemu właściwie nie ma kompletnie żadnych infromacji dotyczących jego kontuzji?
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Mattz Juvenil

|
Wysłany: 2018.06.21 08:10 Temat postu: |
|
|
Hipokryta
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Demon Ognia Prezes

|
Wysłany: 2018.06.21 08:45 Temat postu: |
|
|
Akurat Carvajal nurkiem nie jest. Ale Quieroz dobrze powiedział. W każdej drużynie są symulanci i wzajemne oskarżanie się jest zabawne

|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|