Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz okrelić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Zgadzam się.
To spoglądanie do góry w kierunku ekranów i sprawdzanie czy dobrze widać że płacze było stosunkowo śmieszne. Dla mnie śmieszne. Dla reszty ludzi z którymi miałem okazję oglądać finał nie było śmieszne. Delikatnie zażenowani byli całym tym "przedstawieniem". I to ludzie kompletnie nie związani z piłką. Bez wyrobionego wcześniej zdania o tym zawodniku. Negatywne opinie o tym człowieku to nie tylko domena kibiców przeciwnych drużyn. On naprawdę jest irytujący. Momentami...
Wysłany: 2016.07.16 10:57 Temat postu:
Trzeba być naprawdę złej wiary, by uznać, że jego spoglądanie do góry podczas naderwania więzadła oznacza, że "sprawdzał czy na ekranie widać, że płacze"
Może masz dziwnych znajomych, ja się spotkałem z kompletnie innym odbiorem ludzi(i to również negatywnie do niego nastawionych), którzy po raz pierwszy odczuli sympatię do Cristiano.
Gwoli ścisłości, mi tam nawet nie chodziło o sytuację z kontuzją (choć tutaj też trochę popłynął), ale jego "show" przy linii bocznej. Gdyby było więcej kamer i telebimów to by oczopląsu dostał. Wiedział co musi zrobić, żeby jeszcze zaistnieć w tym meczu jako bohater, ale ja tego nie kupuję.
Choć tego i tak nie przebije:
Kliknij, aby zobaczyć ukrytą wiadomość (Uwaga! Treść może zawierać spoilery)
Po meczu do znajomych mówiłem że ten Hodgson to jakieś jaja.Jak będziecie kiedyś oglądać powtórke tego meczu to ten cały czas siedział na ławce patrząc się przed siebie z nikim nie rozmawiając.W ciągu spotkania wstał może 3 razy ale wciąż nic nie robił, tylko stał, filmik epicki
_________________ i11.06.2009! y nada mas!
i28.05.2010! y nada mas!
imourinhista!
Imię Álvaro Arbeloa oznacza madridismo. - J.M Callejón
To spoglądanie do góry w kierunku ekranów i sprawdzanie czy dobrze widać że płacze było stosunkowo śmieszne. Dla mnie śmieszne. Dla reszty ludzi z którymi miałem okazję oglądać finał nie było śmieszne. Delikatnie zażenowani byli całym tym "przedstawieniem". I to ludzie kompletnie nie związani z piłką. Bez wyrobionego wcześniej zdania o tym zawodniku. Negatywne opinie o tym człowieku to nie tylko domena kibiców przeciwnych drużyn. On naprawdę jest irytujący. Momentami...
Moje znajome miały totalnie odwrotną sytuację. Na 8 osób, tylko ja oglądam mecze, a reszta znajomych właśnie: finał LE, ME MŚ i Polska reprezentacja. Za nim jeszcze mecz się zaczął słyszałem, o Cris żeluś, płaczek, o nowa fryzurka na finał itp itd, ogólnie tyle faktów ciekawych poznałem, że w takich sytuacjach zaczynam rozumieć tych wszystkich broniących Ronaldo, to naprawdę jest wkurzające kiedy ludzie, którzy mają pojęcie o piłce niewielkie, ale o Ronaldo to tyle faktów, że szok. Ogólnie opinia nie za dobra przed spotkaniem.
Po kontuzji, szczególnie dziewczyny mówiły, że mu się należy, że niech Portugalia zdobędzie ten tytuł, że szkoda chłopa że w taki sposób skończył mecz. Kumpel (fan Barcelony, żeby nie było) też do mnie napisał bo oglądał mecz w pubie przy większej ilości osób i pisał mniej więcej tak: "Kurwa jeden z 2 najlepszych piłkarzy na świecie, z chodzi w finale ME w 20 minucie z powodu kontuzji, a cały pub w śmiech, kurwa jaka cebula."
Delikatnie zażenowani byli całym tym "przedstawieniem". I to ludzie kompletnie nie związani z piłką. Bez wyrobionego wcześniej zdania o tym zawodniku.
Jasne, bo w końcu przeciętny janusz nie jest torpedowany stosem bzdurnych informacji o Cristiano na co dzień, a to, co działo się podczas samego Euro przechodziło ludzkie pojęcie. Jebanie go w studiach było jedynie kwintesencją. Owszem, Twoi znajomi zapewne nie mają wyrobionego zdania o Cristiano jako zawodniku, ale mają wyrobione zdanie o Cristiano jako człowieku. Zdania, które z reguły są oderwane od rzeczywistości, rozumiesz?
Ale ja oczywiście nie pisałem tylko o kontuzji. Chodzi przede wszystkim o to całe przedstawienie po zejściu z boiska.
Ivan, uwierz że sąsiad z jednej i drugiej strony to tv oglądają totalnie od czapy. Ten typ ludzi. Żadne Janusze.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3 ... 52, 53, 54
Strona 54 z 54