Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
El Goral Gerwazy

|
|
Powrót do góry |
|
 |
KubaPP Killer Elite

|
Wysłany: 2014.04.13 07:16 Temat postu: |
|
|
Leszek wczoraj nie miał, za bardzo humory, było słychać po głosie i entuzjazmie po kolejnych bramkach.
Jedno mnie mocno zdenerwowało, jak w pewnym momencie prowadził ten swój monolog na temat Illarry i na samym końcu rzucić coś w stylu:
"Anceloti nie może posadzić go na ławkę, bo to jego transfer i przyznałby się do błędu, że jest debilem"
Wiem, ze troszkę namieszałem ale było bardzo wyraźnie użyte DebileM, mnie to wkurzyło, na takim poziomie, a kolejny raz zapodał swoim geniuszem.
|
|
_________________ "Podziału nie tworzy trener, tworzy go piłkarz, który nie akceptuje swojej roli, nawet jeśli jest zmiennikiem" PETR CECH...
...Kolejna "ofiara" cygana Mourinho. "Trudne sprawy" |
|
Powrót do góry |
|
 |
Matief Juvenil

|
Wysłany: 2014.04.13 07:49 Temat postu: |
|
|
O kurde serio Leszek tak powiedzaił? Troche nie wypada
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
hugh hefner forumowy ekspert

|
Wysłany: 2014.04.13 11:03 Temat postu: |
|
|
Leszek podczas meczu Realu praktycznie płakał, pięknie się tego słuchało. 
|
|
_________________ „Wspaniali Anglicy, jaka szkoda, że nie żyją” |
|
Powrót do góry |
|
 |
Simi. Nintendo

|
Wysłany: 2014.04.13 11:08 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Wiem, ze troszkę namieszałem ale było bardzo wyraźnie użyte DebileM, mnie to wkurzyło, na takim poziomie, a kolejny raz zapodał swoim geniuszem. |
A czasem nie powiedział 'idiotą'?
|
|
_________________ We need to learn from this match. We always say we need to learn, we need to learn…but we never seem to learn. |
|
Powrót do góry |
|
 |
milky Prezes

|
Wysłany: 2014.04.13 11:11 Temat postu: |
|
|
Nie wiem, ja też sobie nie przypominam tego określenia debila w stosunku Illarry. Kojarzę coś, że nie może go posadzić na ławce, bo kosztował 40 melonów, ale... o debilu nic. Tylko, że w drugiej połowie zacząłem przysypiać na meczu, więc może coś ominąłem. 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
KubaPP Killer Elite

|
Wysłany: 2014.04.13 11:14 Temat postu: |
|
|
Teraz, to mi namieszałeś, może było idiotą, co nie zmienia tego, że takich słów nie powinniśmy słyszeć z ust, tak "renomowanego" komentatora.
Nudne staje się narzekanie na niego ale on co mecz, daje kolejne argumenty do krytyki.
To było chyba w pierwszej połowie, gadał co on myśli o Illarze i na samym końcu zdania padło idiotą/debilem. I nagle cisza, bo skumał, że jebnął gafę i szybko Laboga zabrał głos.
Obu karnych też nie chciał widzieć ale nie miał w tym meczu obok siebie Wolskiego, wiec nie można było dalej podtrzymywać swojej racji 
Ostatnio zmieniony przez KubaPP dnia 2014.04.13 11:18, w całości zmieniany 2 razy |
|
_________________ "Podziału nie tworzy trener, tworzy go piłkarz, który nie akceptuje swojej roli, nawet jeśli jest zmiennikiem" PETR CECH...
|
Powrót do góry |
|
 |
Loczeno Ridens Moriar

|
Wysłany: 2014.04.13 11:14 Temat postu: |
|
|
Dla mnie Orłowski to wczoraj skompromitował się, gdy szukał winy Pepe w sytuacji, gdzie to on był faulowany przy naszej kontrze.
|
|
_________________ The only fight we lose is the one we abandon.
https://twitter.com/Loczeno |
|
Powrót do góry |
|
 |
Simi. Nintendo

|
Wysłany: 2014.04.13 11:23 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Teraz, to mi namieszałeś, może było idiotą |
Na 100% było "idiotą". Jeszcze zaraz po tej wypowiedzi komuś o tym pisałem.
|
|
_________________ We need to learn from this match. We always say we need to learn, we need to learn…but we never seem to learn. |
|
Powrót do góry |
|
 |
MethodMan7 Trener

Ostrzeżeń: 1 Płeć: Mężczyzna
|
Wysłany: 2014.04.13 11:26 Temat postu: |
|
|
"Ancelotti nie może go posadzić, bo w ten sposób przyzna się do błędu i wyjdzie na idiotę."
|
|
_________________ Benzema y Perez? No gracias, tira la mierda. |
|
Powrót do góry |
|
 |
KubaPP Killer Elite

|
Wysłany: 2014.04.13 11:40 Temat postu: |
|
|
To nie było tak ładnie złożone zdanie, na samym końcu było coś w stylu zastanowienie i rzucił, że jest idiotą.
Dobra już nie ważna, on i tak w następnym spotkaniu znów zaskoczy. 
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
tayron36 kibic w kapciach

|
Wysłany: 2014.04.13 11:44 Temat postu: |
|
|
Teksty z Podbeskidziem rozwalały mnie do łez 
|
|
_________________ Kobe Bryant #24
"Wyimaginowany Beckham, czyli nadęty gwiazdor, nie istnieje, istnieje natomiast Beckham profesjonalista" |
|
Powrót do góry |
|
 |
Simi. Nintendo

|
Wysłany: 2014.04.13 11:50 Temat postu: |
|
|
CdR w TVP1 oczywiście p. Szpaku komentuje? 
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
madridista555 Prezes

|
Wysłany: 2014.04.13 12:43 Temat postu: |
|
|
oby nie
ja bym chciał (chociaż narazie to nie realne) żeby mecze Realu komentował Mateusz Borek , wg mnie najlepszy komentator piłkarski w Polsce
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Gehu89 Master of Drilling

|
Wysłany: 2014.04.13 19:10 Temat postu: |
|
|
No to masz problem, bo w TVP raczej go nie usłyszymy w środę Również go lubię.. chyba jeden z nielicznych. Dawać Zibiego do Szpaka. Pośmiejemy się jak jeździ po Barce.
Szpaku zaś wyskoczy z Koncentrao itp. 
|
|
_________________ "Jestem w najlepszym klubie na świecie i jestem prześwietnym piłkarzem" ~ K. Benzema |
|
Powrót do góry |
|
 |
|