Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Krist Prezes

|
Wysłany: 2017.11.22 21:56 Temat postu: |
|
|
Cuardado, cuardado, cuardado, cuardado.... Jusko nie może mu zwrócić uwagi?
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
TWL64 Stefan

|
Wysłany: 2017.11.22 22:15 Temat postu: |
|
|
^
Już kiedyś o tym pisałem Żałosne...
No i Duglas Costa...
Wczoraj mecz Realu oglądałem na FOX Sports i angielski komentator mówił Krus 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
miXUE Prezes

|
Wysłany: 2017.11.22 22:25 Temat postu: |
|
|
On wręcz ciągle mówi Krus. Bez kitu aż się zacząłem zastanawiać czy to ja od kilku lat żyję w niewiedzy. Toni Krus.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
wojtanowsky Putka

|
Wysłany: 2017.11.22 22:41 Temat postu: |
|
|
Ależ nudny był ten mecz Barca vs Juve. PSG to gra w jakiejś innej lidze. Fakt, że nie mają jakichś nie wiadomo jak potężnych drużyn nie zmienia faktu, że grają po prostu genialnie i wychodzi im wszystko. Oj taka 1/8 finału Real vs PSG... 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Krist Prezes

|
Wysłany: 2017.11.22 23:15 Temat postu: |
|
|
Też ten Krus mnie mocno zdziwił wczoraj, no ale cóż...
Żeby literki się myliły? Każdy się boi podejść do Szpaka i powiedzieć, jak naprawdę gościu się nazywa? Odpowie, że wie lepiej jak on się nazywa? Co za jaja
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
sicario Prezes

|
Wysłany: 2017.11.22 23:21 Temat postu: |
|
|
Szpaku prócz budowania emocji jest juz żałosny., To dinozaur, który ni potrafi powiedzieć stop. Mylenie białego z czarnym, co chwila informowanie o banałach typu " mecz trwa 90 minut", "dopóki piłka w grze", w x minucie muszą czuć zmęczenie", przed pierwszym gwizdkiem każdy ma tyle samo % szans" itp.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
MarcinS psychoTata

|
Wysłany: 2017.11.28 21:30 Temat postu: |
|
|
"Tylko najbardziej fanatyczni kibice Realu sa w stanie rozpoznac pilkarzy pierwszej 11 poniewaz jest ona przepelniona pilkarzami segunda b" ladnie cpio w nc+
|
|
_________________ Po grób oddani za swój klub
Nigdy nie pokonani
Za Kolejorza Pójdą w bój
Wierni poznańscy fani
Przyjaciół zawsze będzie trzech
Arka Cracovia Lech
Arka Cracovia Lech |
|
Powrót do góry |
|
 |
RMGalacticos Prezes

|
Wysłany: 2017.12.06 22:51 Temat postu: |
|
|
Czy tylko mnie irytuje Orłowski komentujący mecze Realu? Canal + chyba specjalnie go tak dobiera 
|
|
_________________ 5 września 1945 - 24 listopada 1991 [*] |
|
Powrót do góry |
|
 |
lukecik Hala Madrid y nada más

|
Wysłany: 2017.12.07 00:29 Temat postu: |
|
|
Za to w TVP było sympatycznie. Nie wylapałem żadnych baboli, Trzeciak nie irytował i mówił naprawdę z sensem. Módlmy się, aby Eleven wygrało latem przetarg na pokazywanie la ligi w kolejnych latach, bo kurwa Orłowskiego znów nie zniosę. Nigdy na nikogo nie miałem takiej alergii, jak na niego. Wolałbym słuchać debaty w składzie Przytuła, Murawski, Wieszczycki, Węgrzyn przez 24h, niż mądrości Leło w trakcie meczu Realu.
|
|
_________________ No soy solo perfecto - soy Madridista tambien.
"W stepie szerokim, którego okiem nawet sokolim nie zmierzysz... Wstań, unieś głowę, wsłuchaj się w słowa pieśni o Małym Rycerzu." |
|
Powrót do góry |
|
 |
madridcampeon Busquemos soluciones

|
Wysłany: 2018.01.11 12:54 Temat postu: |
|
|
Tak a propos posta lukecika - przedwczoraj bodaj mignęła mi przed oczami informacja, że rozpoczął się przetarg na LL. Potrwa znów do lata, nie? Oby została w Eleven. Nie chodzi już nawet o komentarz, pokazują po prostu więcej meczów. A w konkurencji pewnie łaskawie pokazaliby Real, Barcelonę i raz na ruski rok jakieś inne spotkanie.
Jest w ogóle jakaś szansa na to, że wszystko będzie jasne najpóźniej w I dekadzie sierpnia? Bo pamiętamy jaki cyrk był w 2015. Bardzo bym nie chciał powtórki.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 2018.01.11 13:32 Temat postu: |
|
|
Termin składania ofert dla Polski wyznaczono na 5. lutego, tak że jest duża szansa na to, że obejdzie się bez cyrków, jak to miało miejsce w 2015.
|
|
"W stepie szerokim, którego okiem nawet sokolim nie zmierzysz... Wstań, unieś głowę, wsłuchaj się w słowa pieśni o Małym Rycerzu." |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 2018.01.11 13:42 Temat postu: |
|
|
3 lata temu to chyba było tak, że najpierw te prawa u nas sobie zaklepała BeIN Sports, a potem NC+ i Eleven walczyli o przejęcie je od nich, czy coś takiego? Nawet dziwiłem się, że takie pokręcone coś jest możliwe i nie kumałem sprawy do końca. Nawet teraz jej nie kumam, nie znam się ni cholery na tym, ale termin 5 lutego mnie trochę uspokoił.
W takim razie vamos Eleven!
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 2018.01.11 13:51 Temat postu: |
|
|
Chodziło mi o to, że przez całe to zamieszanie w Polsce nie była pokazywana pierwsza kolejka. Było tak, że Bein kupując jakieś tam prawa dostała w pakiecie prawa do la liga i Eleven z nimi dobiło targu.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Keyser Soze Prezes

|
Wysłany: 2018.01.27 16:58 Temat postu: |
|
|
Prośba do osób mających Twittera:
Możecie z odpowiednim hashtagiem zapytać Eleven ile jeszcze lat im zajmie wyeliminowanie problemu desynchronizacji dźwięku i obrazu?
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 2018.02.06 20:02 Temat postu: |
|
|
Mamy 6 lutego. Kiedy będzie cokolwiek wiadomo, co z tymi prawami do LL? 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|