Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz okrelić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Zgadzam się.
Zakładasz optymistycznie, że Rutkowski ma długodystansowy projekt. Ja mam wrażenie, że on w tej chwili nie wie w którą iść stronę, a Rumak na ławce przez tak długi czas jest tego potwierdzeniem.
_________________ Noventa minuti en el Bernabéu son molto longo.
To co wczoraj się działo to jakaś makabra. Nie jestem wielkim fanem ekstraklasy, ale chciałbym, żeby w tym roku wygrała Jagiellonia. Chociażby z powodu wczorajszego drukowania.
Skurwysyństwo i tyle. Rzeczy trzeba nazywać po imieniu.
Śmiesznie by było, jakby klub z trzecim budżetem od końca i w dodatku z zacofanej Polski C zdobył mistrza, nie? Władze miłościwie panujące w piłce na to nie pozwolą. Już dość powiedzieć, że duże obawy co do tej kurwy z gwizdkiem były od razu po ogłoszeniu, kto będzie sędziował. Nie pierwszy i nie ostatni raz takie cyrki - nie tylko w wykonaniu gila.
Nie dość że sędzia wydrukował mecz Ległej to jeszcze jakiś pseudo grajek, który nawet nie grał w tym meczu się rzuca do gościa, który by go nosem wciągnął
Oby tych sędziów zawiesili do końca sezonu bo to i tak będzie najmniejsza kara dla nich. Fryzjer niby siedzi ,a dalej mamy farsę.
Ja karnego nie podyktowałbym w żadnym z przypadków, ale niestety nieudacznik Gil uległ warszawskiej presji. Jest w Ekstraklasie kilku parodystów z gwizdkiem i Gil zdecydowanie się do nich zalicza.
Najbardziej szkoda w tym wszystkim Jagi, której co chwilę rzucają kłody pod nogi. Ciekawi mnie bardzo jak to wpłynie na tych chłopaków, Wisła jako pierwsza się o tym przekona.
Mam nadzieję, że karierę Drągowskiego poprowadzą mądrzy ludzie, bo chłopak ma papiery na wielkie granie.
Głupie gadanie w studiu Canal + że Polskie kluby same sobie zapracowały na szybki początek w kwalifikacjach Europejskich Pucharów. Gdyby PZPN nie wprowadził głupiego podziału na grupy mistrzowskie i spadkowe a powiększył ligę do 18/19 zespołów to by było 2/3 tygodnie więcej czasu na przygotowanie się do kwalifikacji.
A co ma liga do przygotowan?
Wiadomo, lepiej byc w rytmie meczowym, ale klub moze po 2 tygodniach przerwy wznowic treningi. Zwlaszcza biorac pod uwage przerwe zimowa.
_________________ “The Real Madrid shirt is white it can stain of mud, sweat, and even of blood but never of shame.” - Santiago Bernabeu
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3Następny
Strona 2 z 3