Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz okrelić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Zgadzam się.
Wysłany: 2014.09.02 11:03 Temat postu: Najpiękniejsze gole
Już od jakiegoś czasu temat chodzi mi po głowie. Nie wiedziałem, czy dać to w tym dziale czy może w różne. Nie wiem czy temat się przyjmie i będzie popularny i rozchwytywany, jednak brakuje mi czegoś takiego na forum koniec końców piłkarskim. Jeśli zły pomysł, to od razu wywalcie go do kosza i tyle
Generalnie chodzi mi o wrzucanie linków do filmików, gifów z efektownymi bramkami ze światowych boisk.
Ja na początek podrzucam:
_________________ it's not about the name on the back of the jersey, it's about the badge on the front...
Moim zdaniem bardzo fajny pomysł. I nie pisze tego posta w ramach spamu, tylko przekonania 'wladz' do pozostawienia tego tematu i sprawdzenia czy sie przyjmie i jak sie bedzie rozwijal.
Swoja droga obronca w zoltych koreczkach niezle sie zamotał przy tej bramce.
Temat spoko, tylko może zmienić tytuł na "Najpiękniejsze gole" albo "Najpiękniejsze bramki" czy coś w tym rodzaju. Żeby sugerował od razu co jest sednem tematu
_________________ "Kiedy grasz w tej drużynie, jeśli masz ten herb na piersi, to musisz być wzorem. Jakbyś nosił koszulkę przez cały dzień. Bo wtedy ludzie nie widzą ciebie, widzą gracza Realu Madryt, a Real Madryt to wizerunek, którego nie można splamić."
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2Następny
Strona 1 z 2