Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
czejenus Prezes

|
Wysłany: 2014.10.01 18:28 Temat postu: |
|
|
Statystyki Benzema ma dobre,ale czy to ważne skoro gościu jest kiepski w pressingu,gra dość kiepsko w powietrzu,każdy lepszy obrońca z łatwością z nim wygrywa pojedynek siłowy no i jego porażająca regularność.
Co z tego,że strzeli 20 goli w sezonie skoro te bramki nam w ogólnym rozrachunku gówno dają? Co nam po jego mitycznym rozegraniu skoro przychodzi kluczowy moment jak z Atletico a Karim zachowuje się jak amator.
Nie ma wątpliwości,że Benzema to bardzo dobry piłkarz,ale nie możemy ciągle chwalić i bronić gościa,który w ostatnich 20stu spotkaniach strzela 3 bramki. Każdy inny napastnik za zmarnowanie setki dostałby burę od trenera a Karim dostaje pochwały....
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Szjk Intelektualna elita forum.

|
Wysłany: 2014.10.01 18:57 Temat postu: |
|
|
Gówno dają? Pierwszy przykład z brzegu - w poprzednim sezonie jego bramka dała niesamowicie ważne zwycięstwo 1:0 z Bayernem w półfinale LM. Co do chwalenia, to Carlo wie co robi, chwali Karima, bo chce jak najwięcej spokoju wokół niego i drużyny, i wierzy, że Karim wróci do optymalnej dyspozycji. Logiczne zachowanie.
 |
 |
Średnią koło bramki na mecz, chodziło mi o udział, tj. bramki i asysty, czyli to, co Benzema w poprzednim i tym sezonie utrzymuje na poziomie 0.25. |
W tym sezonie Karim 2 gole i 5 asyst na 9 meczy, czyli prawie to co "miałby" taki Ruud w twojej ostatniej wersji. W poprzednim sezonie 24 gole i 16 asyst w 52 występach. Możesz wyjaśnić skąd wytrzasnąłeś ten udział przy bramkach na poziomie 0,25 na mecz?
 |
 |
A co do cyferek, to te pojawiające się u Crisa nie są z dupy, bo są dopełnieniem jego gry. |
Raczej dlatego, że Crisa każdy wielbi, a Benz jest dla wielu wrogiem nr. 1 i jego dobre cyferki nie są im na rękę.
 |
 |
A teraz pomyśl jakby ktoś przedstawił tabelkę z odbiorami Pique i podpisał ją stwierdzeniem 'w sumie nie jest on taki słaby'. Ty robisz dokładnie to samo. Jaki ma to sens? Każdy (prawie) widzi jak jest.
Btw. Morata był naszym najlepszym napastnikiem i statystyki są tego potwierdzeniem.  |
Przykład z Pique zupełnie z dupy. Nie wiem za bardzo jak gra Pique, nie wiem jak wyglądają jego cyferki, nie chcę mi się o nim gadać. Co do Moraty, to chyba dostrzegasz różnicę między wyciąganiem wniosków na podstawie cyferek u gościa, który grywa ogony i zalicza mało minut, przez co jego cyferki mogą być mało miarodajne, a gościem, który gra prawie cały sezon w każdym meczu w podstawowym składzie? To są dla mnie rzeczy oczywiste.
D:
Wcale mnie nie dziwi, że przytaczanie faktów i argumentów, to dla ciebie trolling ( ), wszak ty tego nigdy nie robisz, bo specjalizujesz się w bezsensownych wypowiedziach pozbawionych wartości merytorycznej jak ta poniżej.
Ostatnio zmieniony przez Szjk dnia 2014.10.01 19:36, w całości zmieniany 3 razy |
|
_________________ "Nie udało się, ale idziemy dalej razem, tu wszyscy płyną na jednym statku. Kto wysiadł, niech nie wraca na koniec świętować." - Sergio Ramos |
|
Powrót do góry |
|
 |
cris2706 Castilla

Ostrzeżeń: 3 Płeć: Mężczyzna
|
Wysłany: 2014.10.01 19:23 Temat postu: |
|
|
Wcale mnie nie dziwi, że akurat Szjk broni Benzemy, ale podpieranie się statystykami w przypadku Francuza to już jakiś wyższy poziom trollingu.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Neris Prezes

|
Wysłany: 2014.10.01 19:35 Temat postu: |
|
|
Zmarnowana setka w lidze, która mogła przesądzić o naszej wygranej i kiks przy golu Jamesa w SPH - oba mecze przeciwko Atletico i to jest za mało żeby go osądzać i umniejszać jego zasługi w tym sezonie. Ważne, że strzelił gola Cordobie.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Piwwwko So I do

|
Wysłany: 2014.10.01 20:38 Temat postu: |
|
|
Ważne, nieważne - przejebać z Cordobą, to byłby dopiero wstyd. Dziś słabo - zjebana setka po ciasteczku Isco, główką podanie do bramkarza w bardzo dogodnej sytuacji, poza tym strasznie drewniany w grze z pierwszej.
A nie, zapomniałem, nie gra.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
hugh hefner apostoł zlewaczenia

|
Wysłany: 2014.10.01 20:43 Temat postu: |
|
|
Zapomniałeś wspomnieć o Higuainie.
|
|
_________________ „Wspaniali Anglicy, jaka szkoda, że nie żyją”
 |
 |
No rzecz w tym że w forum jak taki hugh jebnie posta to kolację zjesz i nie przeczytasz, nie zaśniesz bo przetwarzasz 2 dni. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Neris Prezes

|
Wysłany: 2014.10.01 21:23 Temat postu: |
|
|
Obrońcy kłaniają się przed lordem Benzemą .
Co by nie mówić, ładną by miał asystę gdyby Ronaldo nie zlekceważył przeciwnika.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Cinek_R9 Prezes

|
Wysłany: 2014.10.01 21:27 Temat postu: |
|
|
Nie ma życia bez Karima Benzemy 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ReeMan Juvenil

|
Wysłany: 2014.10.01 21:28 Temat postu: |
|
|
Wspaniałe wejście! Wniosek? Powinnien częściej na ławce zaczynać mecz 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Krist Prezes

|
Wysłany: 2014.10.01 21:36 Temat postu: |
|
|
Gdzie serduszka?
Gra o wiele lepiej gdy nie musi przyjmować piłki, po prostu się z nią męczy.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
zetep Killing Football

|
Wysłany: 2014.10.01 21:39 Temat postu: |
|
|
Wejście miał świetne i ogólnie nie człapał po tym boisku. Niewierze.
Tylko co z tego, skoro w następnym zagra od początku i będzie znów kopał się po czole.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Piwwwko So I do

|
Wysłany: 2014.10.01 21:41 Temat postu: |
|
|
Właśnie ;/.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kaiser hatamoto
|
Wysłany: 2014.10.01 21:41 Temat postu: |
|
|
Ja sie mecze jak go ogladam. Wszedl, strzelil bramke i chwała mu za to ale na litosc boska to hodowcy dyni z Bułgarii...
|
|
_________________ "Soy un madridista y tengo una alma blanca" |
|
Powrót do góry |
|
 |
Piwwwko So I do

|
Wysłany: 2014.10.01 21:43 Temat postu: |
|
|
W dodatku obrońcy tacy podmęczeni i ta cała Bułgaria, w sumie nawet nie widział, w jakim miejscu się znajduje. W dodatku środek tygodnia. I stosunkowo późno.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Daste Fanatyk

|
Wysłany: 2014.10.01 21:45 Temat postu: |
|
|
Rozłożyli nogi tak jak Depor które wepchnęło Hernandeza z piłką do bramki ;/.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|