Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
RMGalacticos Prezes

|
Wysłany: 2017.12.30 22:18 Temat postu: |
|
|
No i pięknie Pierwsza dobra informacja dla drużyny od kilkunastu dni.
|
|
_________________ 5 września 1945 - 24 listopada 1991 [*] |
|
Powrót do góry |
|
 |
Serrano comeback

|
Wysłany: 2017.12.30 22:59 Temat postu: |
|
|
Heh, wróci w lutym i Zidane powie, że nie trzeba było transferów, bo zimowym wzmocnieniem jest właśnie powrót Karima ![:]](images/smiles/krzywy.gif)
|
|
_________________ "Ludzie potrafią uwierzyć w każdy cytat znaleziony w Internecie."
~ Abraham Lincoln |
|
Powrót do góry |
|
 |
Cule a muerte wiejski głupek

|
Wysłany: 2017.12.31 00:05 Temat postu: |
|
|
Jego gra jest tak wolna, ze grajac 23-ego Grudnia...dostal kontuzji tydzien pozniej.
|
|
_________________ "Rząd nie jest dla nas rozwiązaniem, jest dla nas problemem”. Ronald Regan
"Nigdy nie jesteś równie daleko od celu, jak wtedy, kiedy nie wiesz dokąd zmierzasz."
Charles-Maurice de Talleyrand |
|
Powrót do góry |
|
 |
panzerfaust Prezes

|
Wysłany: 2017.12.31 01:02 Temat postu: |
|
|
Wielka strata, niedługo mógłby zrobić jakiś zwód przy linii końcowej.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
NokiaX3 Prezes

|
Wysłany: 2017.12.31 11:06 Temat postu: |
|
|
Po raz kolejny zamknął mi usta. Cofam wszystko co powiedziałem o nim po Klasyku. Okazuje się, że cały mecz grał z kontuzją... Facet jednak musi mieć jaja - ból musiał mu strasznie przeszkadzać, ale czy poddał się? Nie! I to z kim! Z wielką Barceloną! Z takim rywalem, grając z kontuzją zrobić tyle miejsca co on... TOP!
Kliknij, aby zobaczyć ukrytą wiadomość (Uwaga! Treść może zawierać spoilery)
Swoja drogą Zidane zdecydowanie przegina. Jak wcześniej byłem jego obrońcą, tak teraz kończą mi się argumenty. Nie dość, że na siłę gra tą pokraką (+ forsuje CKM), nie dość, że trzyma go coraz dłużej na boisku, w nadziei, że coś pokażę, to w najważniejszym jak dotąd meczu sezonu grał nim nawet mimo pieprzonej kontuzji! Istny sabotaż! Niech spierdalają obydwaj.
|
|
_________________ "Say auf wiedersehen to your Nazi balls" |
|
Powrót do góry |
|
 |
KarBar ¡Hala madrid! Y nada más

|
Wysłany: 2017.12.31 12:15 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Jego gra jest tak wolna, ze grajac 23-ego Grudnia...dostal kontuzji tydzien pozniej. |
Mnie to śmierdzi ściemą w obronie Karima i to jest bardzo zła wiadomość, bo oznacza że klub go broni. Gra fatalnie, na ławkę zasługuje od dawna więc bach kontuzja. A przy okazji można z niego zrobić herosa bo grał z urazem (ahh ta siła walki).
Oby Bale, Asensio, Isco w tych 3 meczach nastukali ile wlezie.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Keyser Soze Prezes

|
Wysłany: 2017.12.31 12:21 Temat postu: |
|
|
Zaraz się jeszcze okaże, że Karim gra z kontuzją od półtora roku.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
vizirinho Trener

|
Wysłany: 2017.12.31 13:14 Temat postu: |
|
|
On gra z kontuzją od zawsze. Z kontuzją mózgu.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
El Dominik Madridista

|
Wysłany: 2017.12.31 13:18 Temat postu: |
|
|
Pierwsze to ten mózg trzeba mieć.
|
|
_________________ Soy un madridista y tengo una alma blanca!
Marcelo. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Volfgang Kibic

|
Wysłany: 2017.12.31 15:18 Temat postu: |
|
|
Skoro doznał kontuzji w meczu to jakim prawem latał po Dubajach? Powinien siedzieć w Valdebebas i przechodzić rehabilitację. Dla mnie to ściema, nie ma żadnej kontuzji odniesionej w meczu z Barceloną. Możliwe, że kończył swój kolejny marny występ z jakimś bólem, ale pewnie nie było mowy o żadnym urazie. Coś się wydarzyło na jego niezasłużonych wakacjach. Albo próżniak zaniedbał sprawę i z drobnych problemów wyszedł konkretny uraz, albo po prostu coś sobie zrobił wyrabiając nie wiadomo co. Ten człowiek nie ma nic wspólnego z profesjonalizmem i ciężką pracą nad sobą przez cały rok. Co prawda to nawet lepiej, że jest niedostępny, ale wkurza niesamowicie jego podejście do zawodu, w tym klubie nie powinno być dla takich miejsca. Marna gra, zero pozytywnego wkładu w grę drużyny, niewłaściwe podejście, brak ambicji i chęci dalszego rozwoju. Mam nadzieję, że to jest początek jego końca, ta patologia musi się skończyć. Real, który tak starannie dobiera piłkarzy, zwracając uwagę nie tylko na umiejętności piłkarskie ale także na sposób życia, trzyma w drużynie chłopa, który jest zaprzeczeniem wartości jakie chce przekazywać klub. Niepojęte.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
steff Trener

|
Wysłany: 2018.01.06 22:47 Temat postu: |
|
|
Tak patrzę, jak Barca się zbroi i pewnie byłbym lekko zaniepokojony, może nawet lekko spanikowany, pewnie miałbym obawy odnośnie do tego, czy jesteśmy w stanie podjąć równorzędną rywalizację. Na szczęście jest on. Kapitan Przestrzeń - na ratunek. Fanfary.
|
|
_________________ Death and taxes.
Ja tylko niosę pomoc. Za pieniądze. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lukecik Hala Madrid y nada más

|
Wysłany: 2018.01.12 14:31 Temat postu: |
|
|
Czytam sobie książkę Orłowskiego o Realu i fajny fragment o początkowej relacji Mourinho z Benzemą. Pięknych wspomnień czar.
Kliknij, aby zobaczyć ukrytą wiadomość (Uwaga! Treść może zawierać spoilery)
Całe szczęście, że tak dobrze nasz snajper się rozwinął i zmienił światopogląd, że strzelanie goli przestało być dla niego najważniejsze.
|
|
_________________ No soy solo perfecto - soy Madridista tambien.
"W stepie szerokim, którego okiem nawet sokolim nie zmierzysz... Wstań, unieś głowę, wsłuchaj się w słowa pieśni o Małym Rycerzu." |
|
Powrót do góry |
|
 |
steff Trener

|
Wysłany: 2018.01.12 15:22 Temat postu: |
|
|
Tekst świetnie oddaje realia.
Swoją drogą nie mogę oprzeć się wrażeniu, że Coco został schowany do szafy niczym Antoni M. na czas kampanii wyborczej. A jak tylko sytuacja się trochę wyklaruje / ustabilizuje, to guess who's back 
|
|
_________________ Death and taxes.
Ja tylko niosę pomoc. Za pieniądze. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gehu89 Master of Drilling

|
Wysłany: 2018.01.12 15:35 Temat postu: |
|
|
Mou to był jedyny gość, który był wstanie wywalić tego pasożyta z Realu. Teraz musiał by być jakiś kataklizm (5 miejsce w LL), żeby do dymisji podał się Florek, Zidane, a za nimi drzwi od drugiej strony zamykał by właśnie prześwietny piłkarz.
|
|
_________________ "Jestem w najlepszym klubie na świecie i jestem prześwietnym piłkarzem" ~ K. Benzema |
|
Powrót do góry |
|
 |
hugh hefner forumowy ekspert

|
Wysłany: 2018.01.12 15:37 Temat postu: |
|
|
No właśnie nie tylko nie był w stanie, co jeszcze nie potrafił wymusić na zarządzie kupna nowego napastnika, a później przynajmniej wykupienia Adebayora i to pomimo wywierania presji w publicznych wypowiedziach. Miłość Pereza przetrwa wszystko. ![:]](images/smiles/krzywy.gif)
|
|
_________________ „Wspaniali Anglicy, jaka szkoda, że nie żyją” |
|
Powrót do góry |
|
 |
|