Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Loczeno Ridens Moriar

|
Wysłany: 2014.10.11 13:31 Temat postu: Levante UD - Real Madryt [0-5] |
|
|
Obecnie trwa przerwa reprezentacyjna, jednak po niej wielkiego odpoczynku nie będzie. Piłkarze swoje ostatnie mecze w kadrze grają we wtorek (James w środę nad ranem), po czym wracają do klubów i grają mecze ligowe. Real swój mecz gra w sobotę o godzinie 16:00.
Póki co nie słuchać złych sygnałów o stanie zdrowia naszych zawodników dzięki występom kadrowym. W meczu tym na 90% nie zagra Ramos, ale zdrowi są Varane i Pepe. Oczywiście kontuzjowani nadal są Khedira i Jese, do tego niejasna sytuacja jest z urazem Coentrao. Cała reszta piłkarzy powinna być gotowa do sobotniego meczu, w którym trzy punkty są naszym obowiązkiem. Powoli pniemy się w górę tabeli, tracąc 4 punkty do Barcelony, 2 do Valencii i 1 do Sevilli. Drużyny te w weekend zagrają kolejno: z Eibarem, Deportivo i Elche. Ciężko liczyć tu na stratę punktów przez czołówkę, toteż potknąć się nie możemy i my.
Levante po prostu w tym sezonie gra słabo. Zajmuje 17 miejsce, uzbierało ledwie 5 punktów na koncie. Swój jedyny mecz wygrali z Granadą, przegrywali natomiast z Athleticiem (0:3), Barceloną (0:5), Villarrealem i Rayo (oba po 0:2). Remisy z Malagą i Eibarem. Stosunek bramek na żenującym poziomie 4-15. Na stadionie Estadio Ciudad de Valencia łatwo nam się nie grało, głownie dzięki agresywnie grającym gospodarzom, ale inny wynik niż pewne zwycięstwo naszych piłkarzy w sobotnim meczu traktować będzie można jako tragedię.
Mecz transmitowany będzie na kanale 36 w sobotę, 18.10, od godziny 15:55.

|
|
_________________ The only fight we lose is the one we abandon.
https://twitter.com/Loczeno |
|
Powrót do góry |
|
 |
greex Gwiazda

|
Wysłany: 2014.10.11 17:05 Temat postu: |
|
|
Ja ogólnie myślę, że bezprolemowo wygramy, strzelając koło 5 bramek. Ze słabszymi "drużynami do bicia" zazwyczaj problemów żadnych nie mamy. Miło by było jakby kolejny hat triczek CR wpadł ![:]](images/smiles/krzywy.gif)
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
PF7 Gwiazda

|
Wysłany: 2014.10.11 18:47 Temat postu: |
|
|
Pewnie wygramy, oby wrócili wszyscy bez kontuzji, a i mecz o 16 w sobotę pasuję bo można spokojnie wyjść wieczorem na melanż 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
zajac1211 Prezes

|
Wysłany: 2014.10.12 18:20 Temat postu: |
|
|
Dałbym odpocząć zawodnikom wracającym z dalekich wojaży jak James, albo takich którzy zagrają 2 intensywne mecze o punkty (np. Kroos).
Levante powinniśmy jakoś pokonać pół rezerwowym składem a Liverpool i Barca tuż tuż. Trzeba na świeżości to zagrać później.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
chamartin7 Prezes

|
Wysłany: 2014.10.17 14:55 Temat postu: |
|
|
Benzema i Varane nieobecni. Carlo twierdzi, że zagra Isco. Ciekawe czy na '9' czy za Jamesa, który miał najkrótszą przerwę.
Nacho jutro partnerem Pepe. 
|
|
_________________ i Soy un madridista y raulista siempre !
http://www.youtube.com/watch?v=-3NueCAYcHk Siempre me quedara la frase de Manolo Lama "Raul, El que nunca hace nada". Gracias "7"! |
|
Powrót do góry |
|
 |
esc0re Fanatyk

|
Wysłany: 2014.10.17 20:44 Temat postu: |
|
|
Ma ktos jakies pewne streamy gdzie bez lagow i w miare dobrej jakosci bedzie mozna ten mecz obejrzec? Bo kanalu 36 oczywiscie nie mam... nsport, wszystkie canal+, ale tego nie ma ;/
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
browar Gwiazda

|
Wysłany: 2014.10.17 21:55 Temat postu: |
|
|
Jaja sobie robią z tym kanałem 36! Jak już na nim mecz dają to powinni wszystkim abonentom posiadającym cały pakiet C+ włączyć ten cholerny kanał. Co do meczu to niby Levante słabiutkie, ale z tego co pamiętam to ostatnimi czasy raczej ciężko nam się tam grało. Byle wygrać i najlepiej do 0!
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Szjk Intelektualna elita forum.

|
Wysłany: 2014.10.17 23:57 Temat postu: |
|
|
Wow, sporo nieobecności. Fajnie będzie zobaczyć Nacho na środku, chłopak jest dobry i zasługuje na grę. No i brak Karima. Jak dla mnie koniecznie musi wyjść Isco zamiast niego i znów będzie można oglądać ofensywniej grającego Jamesa. Casillas na bramce to jest oczywistość, ale coś mi mówi, że Carlo może postawić na Keylora z Liverpoolem. No nic, zobaczymy, trzeba ogarnąć 3 punkty, choć może być ciężko.
|
|
_________________ "Nie udało się, ale idziemy dalej razem, tu wszyscy płyną na jednym statku. Kto wysiadł, niech nie wraca na koniec świętować." - Sergio Ramos |
|
Powrót do góry |
|
 |
Loczeno Ridens Moriar

|
Wysłany: 2014.10.18 14:05 Temat postu: |
|
|
SKŁAD: Iker - Carvajal, Nacho, Pepe, Marcelo - Kroos, Modrić, James, Isco - Ronaldo, Chicharito.
|
|
_________________ The only fight we lose is the one we abandon.
https://twitter.com/Loczeno |
|
Powrót do góry |
|
 |
chamartin7 Prezes

|
Wysłany: 2014.10.18 14:09 Temat postu: |
|
|
No to mamy 4-4-2. Zobaczymy jak to będzie wyglądało bez Garetha, mam nadzieję, że Chicharito nie zawiedzie, w takich meczach musi pokazać, że jest wart gry u nas.
Oby 3 punkty, oby po lekkim meczu.
|
|
_________________ i Soy un madridista y raulista siempre !
http://www.youtube.com/watch?v=-3NueCAYcHk Siempre me quedara la frase de Manolo Lama "Raul, El que nunca hace nada". Gracias "7"! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gehu89 Master of Drilling

|
Wysłany: 2014.10.18 14:27 Temat postu: |
|
|
W końcu Isco! Czekam na magiczny występ. Szkoda, że Rafa niedysponowany. Za to zagra Nachos - będzie to dla niego ważny sprawdzian. Jestem ciekaw jak po kadrach będzie wyglądała nasza gra.
|
|
_________________ "Jestem w najlepszym klubie na świecie i jestem prześwietnym piłkarzem" ~ K. Benzema |
|
Powrót do góry |
|
 |
KubaPP Killer Elite

|
Wysłany: 2014.10.18 14:41 Temat postu: |
|
|
Ale mi kopara opadła, mecz na 36 kanale kurna, co za żenada
|
|
_________________ "Podziału nie tworzy trener, tworzy go piłkarz, który nie akceptuje swojej roli, nawet jeśli jest zmiennikiem" PETR CECH...
...Kolejna "ofiara" cygana Mourinho. "Trudne sprawy" |
|
Powrót do góry |
|
 |
PF7 Gwiazda

|
Wysłany: 2014.10.18 15:53 Temat postu: |
|
|
mecz słaby, ale spokojne 2:0. o to właśnie chodzi, bez konieczności ostrego zapiepszania i utraty sił . jeszcze ze 2 w drugiej połowie i gut
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Neris Prezes

|
Wysłany: 2014.10.18 15:54 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Ale mi kopara opadła, mecz na 36 kanale kurna, co za żenada |
Nie masz ?
Mecz bardzo średni. Szkoda, że Ronaldo nie wykorzystał większej ilości okazji. Nacho straszny babol. James najlepszy na boisku.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
AdamK Prezes

|
Wysłany: 2014.10.18 15:57 Temat postu: |
|
|
Łatwy mecz, aczkolwiek standardowo trochę zamieszania pod bramką Realu było. Raz Modric wybijał z linii bramkowej, potem ten błąd Nacho, który na szczęście naprawił.
W ataku błyszczy James, dużo świetnych piłek posyła, Hernandez też daje radę, z Łudogorcem zagrał słabo, teraz jest o wiele lepiej. Jeszcze jedna żeby całkowicie uspokoić sytuacje i można zacząć odpoczywać przed Liverpoolem.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|