Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
krismichalik Trener

|
Wysłany: 2014.11.29 23:04 Temat postu: |
|
|
Po tym jak Cris spieperzył patelnię byłem pełen obaw, ale na szczęście wygraliśmy. Mam nadzieję, że Gareth w końcu się przełamie. Widać lekki dołek formy, ale w takich meczach jak dzisiaj zdobywa się mistrzostwo.
|
|
_________________ Noventa minuti en el Bernabéu son molto longo. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lipaBTW Real Madryt A

|
Wysłany: 2014.11.30 10:08 Temat postu: |
|
|
A orientuje się ktoś jaki jest rekord zwycięstw z rzędu w Hiszpanii/Europie ?
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Loczeno Ridens Moriar

|
Wysłany: 2014.11.30 10:20 Temat postu: |
|
|
Ale się nawkurzałem podczas meczu. Tyle setek. Nie wiem czemu w studiu tak chwalili Malagę. Grali niezły mecz, ale wykorzystujemy chociaż połowę naszych setek i wygrywamy to do 80 minuty 4-0.
|
|
_________________ The only fight we lose is the one we abandon.
https://twitter.com/Loczeno |
|
Powrót do góry |
|
 |
Elesshar Pezzonovante

|
Wysłany: 2014.11.30 10:27 Temat postu: |
|
|
Loczeno, tak jest zawsze, jak jakaś drużyna nie przegrywa większą ilością bramek
 |
 |
A orientuje się ktoś jaki jest rekord zwycięstw z rzędu w Hiszpanii/Europie ? |
W Hiszpanii ten rekord należy chyba do Barcy Rijkaarda, która odniosła 18 zwycięstw z rzędu.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
waski1133 Kibic

|
Wysłany: 2014.11.30 11:20 Temat postu: |
|
|
Oczywiście gdyby babol Casillasa i poprzeczka Dudy wpadły do bramki, to równie dobrze mogliśmy przegrać ten mecz. Ale z drugiej strony też mieliśmy świetne okazje. Ronaldo z piątego metra, niepilnowany - no nie mam pojęcia, jakim cudem tam nie było gola. Poza tym powinniśmy mieć jeden rzut karny na pewno (Bale był faulowany w polu karnym, a sędzia podyktował tylko wolnego) no i przy tym Ramosie też kto wie, czy tam nie było faulu.
Ogólnie zmierzam do tego, że nie ma co mówić o jakimś spuszczeniu z tonu, jak to komentowali komentatorzy w canal+... To, że dwa mecze wygraliśmy skromnie, a nie 4:0 czy 5:1, to nie znaczy, że zbliża się dołek formy! Malaga zagrała dzisiaj naprawdę nieźle, przecież jeszcze niedawno miała serię pięciu wygranych z rzędu. Tak naprawdę do końca roku nie mamy już tak wymagającego przeciwnika! Jeśli nie będzie jakiegoś remisu z Ludogorcem (wiadomo mecz bez znaczenia, pograją zmiennicy itd) to powinniśmy spokojnie dobić do 22 wygranych z rzędu!
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Neris Prezes

|
Wysłany: 2014.11.30 14:28 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Ale się nawkurzałem podczas meczu. Tyle setek. Nie wiem czemu w studiu tak chwalili Malagę. Grali niezły mecz, ale wykorzystujemy chociaż połowę naszych setek i wygrywamy to do 80 minuty 4-0. |
Bo jakby wpadł babol Casillasa i poprzeczka Dudy to by było nieciekawie a był jeszcze jeden wolny, którego wyciągnął Casillas po czym wylądował na siatce i wtedy też mogli wpakować, więc nic dziwnego, że chwalili Malagę bo równie dobrze mogliśmy zremisować/przegrać ten mecz. Nie będę już wyliczał niepodyktowanych karnych bo to było w dwie strony a nasz pierwszy gol padł chyba po faulu na obrońcy, ale nie jestem pewien czy to Benzema był trzymany za koszulkę czy Francuz łapał obrońcę za rękę.
No właśnie jakbyśmy wykorzystali a niewykorzystane sytuacje lubią się mścić.
Varane powinien dostać zjebę przy tej bramce na 1:2. Ancelotti wpuścił go żeby pewnie krył Roque Santa Cruza a tutaj taki błąd.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Alazin Trener

|
Wysłany: 2014.11.30 17:43 Temat postu: |
|
|
Panowie, gdzie można sprawdzić ile kilometrów przebiegli zawodnicy w tym meczu? Z góry dzięki za pomoc.
|
|
_________________ "Piękne chwilę powrócą, bo potknięcia zdarzają się również najlepszym..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
|

Template © BMan1
RMPL Spółka z o.o., Al. Pokoju 33, 31-564 Kraków. Kapitał zakładowy: 50.000,00 zł, NIP: 6751520447, REGON: 361845083