Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
greex Gwiazda

|
Wysłany: 2016.04.18 17:33 Temat postu: |
|
|
A ja bym go sprzedał. Chłop ma już 23 lata, a gra takie gówno, że nie łapał się parę razy na ławkę w Marsyli. Jak Casemiro wykorzystał swoją szansę w Porto, a jak on wykorzystuje w Marsylii każdy chyba widzi 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Esstier Carnival

|
Wysłany: 2016.04.18 17:37 Temat postu: |
|
|
Jeden z tych o których w Madrycie za kilka lat pamiętać będą nieliczni, a jego nazwisko będzie głównie padało w różnego typu grach w pytania/zagadki etc.
|
|
_________________ Istnieje jedna reguła rządząca zachowaniem wszystkich ludzi, jest to Reguła Mniejszego Wstydu. Można świadomie działać ku swemu cierpieniu, można ku śmierci własnej nawet - ale nikt nie działa ku większemu wstydowi.
- Jacek Dukaj "Lód" |
|
Powrót do góry |
|
 |
czejenus Prezes

|
Wysłany: 2016.04.18 17:43 Temat postu: |
|
|
Sama Marsylia to też nie był dobry wybór. W klubie panuje wielki chaos,wielu zawodników jest wypożyczonych... nie ma stylu nie ma nic i 15ste miejsce w lidze to wielkie rozczarowanie.
Szkoda bo Marsylia wydawała się dobrym miejscem do nauki. Jeśli chłopak chce uratować karierę niech wybiera lige Portugalską albo słabeusza z la liga.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Gondola. Prezes

|
Wysłany: 2016.04.18 18:09 Temat postu: |
|
|
Liga portugalska byłby chyba najlepszym rozwiązaniem - coś w stylu Porto, Sportingu czy może ewentualnie Benfica. Jeśli tam nie grałby regularnie i choćby na dobrym poziomie, to raczej już nie eksploduje formą czy talentem. Ciekawą alternatywą byłaby liga holenderska, ale to chyba nie za bardzo dobre marki - Ajax czy PSV owszem, są niezłe, ale to poziom LE, a takie Porto czy Benfica z powodzeniem grają w Lidze Mistrzów.

|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reggie Prezes

|
Wysłany: 2016.04.18 18:16 Temat postu: |
|
|
- 23 lata
- bez paszportu UE
- słaby jak barszcz
temu panu już dziękujemy
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Sizzla Prezes

|
Wysłany: 2016.04.18 18:18 Temat postu: |
|
|
Sprzedać go w piździec jasny. Totalny niewypał transferowy.
|
|
_________________ ,,Jurek stuknij się w czoło. Człowieku jesteś w Realu, najlepszym klubie świata" |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gehu89 Master of Drilling

|
Wysłany: 2016.04.18 18:19 Temat postu: |
|
|
Całkowicie bym go nie skreślał dopóki mamy do niego prawa. Dać mu się odkuć w innej lidze, gdzieś gidze będzie podstawowym graczem. To jest klucz do formy. Jak ma grać cokolwiek jak się nie łapie nigdzie? Wrzucić go do Hiszpańskiego średniaka lub do Portugalii (mamy tam niezłe układy z topowymi klubami).
|
|
_________________ "Jestem w najlepszym klubie na świecie i jestem prześwietnym piłkarzem" ~ K. Benzema |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gondola. Prezes

|
Wysłany: 2016.04.18 18:21 Temat postu: |
|
|
Teraz na pewno nie ma szans na grę nawet w rezerwach Realu. Nie znaczy to jednak, że się nie rozwinie i np: za 2 lata nie będzie mógł brać na dobrym lub bardzo dobrym poziomie. Ciekawe jak by sobie poradził w takiej lidze portugalskiej .
Nie skreślałbym go tak szybko, mało było zawodników, którzy zostali za szybko wywaleni z klubu?
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Zedd. Soy Celeste

|
Wysłany: 2016.07.10 00:20 Temat postu: |
|
|
Odświeżę.
Lucas miał iść do Sportingu Lizbona, problem w tym, że Brazylijczyk nie zdał testów medycznych z powodów problemów kardiologicznych.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
TheAdam Trener

|
Wysłany: 2016.07.10 00:43 Temat postu: |
|
|
Ciekawe o co dokładnie chodzi i jak sytuacja się rozwinie.Jeśli ma jakieś poważne problemy to może zakończyć karierę ale wątpię w to.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Aimar. #BaleOut

|
Wysłany: 2016.07.11 00:27 Temat postu: |
|
|
Oby jego kontrakt był ubezpieczony, bo podobno na Instagramie (!!!) ogłosił zakończenie kariery. Jeśli tak, przebiliśmy Woodgate'a.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Avadis Juvenil

|
Wysłany: 2016.07.11 00:30 Temat postu: |
|
|
Spojrzałem i znalazłem:
“Combati o bom combate, acabei a carreira, guardei a fé.”
Portugalskiego nie znam, ale translator podpowiada, iż powiedział coś w stylu "walczyłem, skończyłem karierę, zachowałem wiarę".
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
IVAN_ZAMORANO Eu adoro ser quem sou!

|
Wysłany: 2016.07.11 01:43 Temat postu: |
|
|
Myślę, że lepiej podpowiedziałaby Ci wyszukiwarka. To cytat z Biblii.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
kubusmp Juvenil

|
Wysłany: 2016.07.11 09:19 Temat postu: |
|
|
Podobno zakonczyl...
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
KarBar ¡Hala madrid! Y nada más

|
Wysłany: 2016.07.11 09:36 Temat postu: |
|
|
Już pal licho, że nieudany transfer to tak po prostu szkoda chłopaka.
Miałem nadzieję, że po tych wypożyczeniach do nas kiedyś wróci jako wzmocnienie ekipy.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|