Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Loczeno Ridens Moriar

|
Wysłany: 2015.01.06 19:19 Temat postu: Atlético Madryt - Real Madryt [2-0] |
|
|
Real Madryt jutro gra swój pierwszy mecz w ramach walki o Puchar Króla. Rywalem będzie bardzo mocne w ostatnich latach Atletico Madryt. Transmisję meczu przeprowadzi kanał TVP Sport od godziny 20:55.
O ile jeszcze kilka lat temu w każdym pojedynku z odwiecznym rywalem byliśmy faworytami, tak ostatnie dwa lata mocno tę sytucję zmieniły i w zasadzie każdy wynik jest możliwy w tym spotkaniu. Z drużyny jutrzejszych gospodarzy raczej nie zagrają Arda Turan i Mandżukić, a być może powrót przed własną publicznością zaliczy Torres. Simeone to bardzo dobry trener i nie szykowałbym się na naszą spokojną wygraną. U nas na pewno nie zagra tylko Modrić. Carlo potwierdził, że zagra Navas i Bale, a ponieważ Carvajal pauzować będzie w lidze, jego występ też jest mocno prawdopodobny.
Boisko zweryfikuje w jakiej dyspozycji jesteśmy i czy wdepnęliśmy w jakikolwiek kryzys.

|
|
_________________ The only fight we lose is the one we abandon.
https://twitter.com/Loczeno |
|
Powrót do góry |
|
 |
NokiaX3 Prezes

|
Wysłany: 2015.01.06 19:23 Temat postu: |
|
|
fajnie byłoby powtórzyć zeszłoroczne 5:0 media trochę by odpuściły, a i w samym klubie powróciłby świetny nastrój 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Neris Prezes

|
Wysłany: 2015.01.06 19:43 Temat postu: |
|
|
Mecz jeszcze cięższy od tego w Walencji. Atletico pewnie będzie naciskało jeszcze bardziej. Do tego te ich stałe fragmenty gry - 15 goli z 55 w sezonie mówi samo za siebie. Ostatnio mają na nas patent, raz zremisowali i dwa razy wygrali(!). Mam nadzieję, że Ancelotti pogłówkował przez te kilka miesięcy i już wie co musi zrobić żeby Real w końcu wygrał z Atletico.
Boję się o dyspozycję Bale'a, Benzemy i Jamesa w tym meczu. W poprzednich spotkaniach z Atletico dwaj pierwsi po prostu znikali a James w ostatnim meczu zagrał bardzo słabe zawody. Jutrzejszy mecz będzie podobny, więc dyspozycja Kolumbijczyka też może będzie podobna.
Ciekaw jestem czy któryś z dwójki Khedira/Illaramendi wyjdzie na boisko. W Valencii brakowało kogoś takiego.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
vitocorleone20 Real Madryt A

|
Wysłany: 2015.01.06 20:40 Temat postu: |
|
|
Coś przeczuwam delikatny wp$#%dol. Real jest kompletnie wybity z rytmu. Brakuje nam ewidentnie Modrica... Kroos bez niego gra poniżej swoich możliwości. Oprócz tego BBC wygląda jakby miało zaraz zapaść w śpiączkę. James nie może sobie znaleźć miejsce na boisku. Jedynie do obrony bym się w tym momencie nie doczepiał. Stawiam na brzydki mecz i 2;0 dla materacy.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
KubaPP Killer Elite

|
Wysłany: 2015.01.06 22:05 Temat postu: |
|
|
Może się zdarzyć wszystko, więc na nic się nie nastawiam. Jednakże z remisu będę zadowolony, a z bramkowego to już w ogóle nawet bardzo.
|
|
_________________ "Podziału nie tworzy trener, tworzy go piłkarz, który nie akceptuje swojej roli, nawet jeśli jest zmiennikiem" PETR CECH...
...Kolejna "ofiara" cygana Mourinho. "Trudne sprawy" |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gehu89 Master of Drilling

|
Wysłany: 2015.01.06 22:28 Temat postu: |
|
|
Wyjdźmy z Khedirą za kogoś z pary Isco - James, ze wskazaniem na tego drugiego. Mecz będzie ciężki, może cięższy niż z Valencią. Nikt nie chce odpadać tak wcześnie z CdR.
|
|
_________________ "Jestem w najlepszym klubie na świecie i jestem prześwietnym piłkarzem" ~ K. Benzema |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reggie Prezes

|
Wysłany: 2015.01.06 23:10 Temat postu: |
|
|
Już prędzej Illarramendi. Ale zgadzam się, wyjście z Isco w środku pola może być zbyt ryzykowną opcją, zobaczymy co wymyśli Carlo.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
txuri_urdin Fanatyk

|
Wysłany: 2015.01.07 01:47 Temat postu: |
|
|
Ale pesymiści!
Przecież w Atletico ma grać ten wyśmiewany Torres, nieudolny w ataku, którego skuteczność jest porównywalna do Rasiaka.
No i w bramce Oblak, który był już przez was ogłoszony jako transferowy niewypał.
Simeone nie zagra na maxa, myślę że jeszcze paru oszczędzi w tym meczu. Mając na widelcu Barcelonę, która jest w kryzysie, byłby głupcem gdyby piłkarze nie mieli sił i chociaż tam nie zremisował. (liga zawsze ważna, a tym bardziej, że inne zespoły też nie śpią).
Ja przewiduję łatwe zwycięstwo (0-1/0-2) mimo wszystko Fernando będzie potrzebował czasu, nie tyle by wrócić do swojej dyspozycji, bo IMO już niedługo będzie strzelał, ale wejść w zespół. Raul Garcia gra coraz gorzej, tylko jeszcze Griezmann szaleje. Regres formy Koke. No te SFG, po prostu najprościej by mieli ich jak najmniej;)
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Neris Prezes

|
Wysłany: 2015.01.07 10:31 Temat postu: |
|
|
Ciężko być optymistą patrząc na bilans spotkań z nimi pomijając finał ligi mistrzów, który wyrwaliśmy im w ostatnich sekundach. Do tego porażka z Valencia na wyjeździe, dzisiaj to też mamy wyjazd. Ja tam bym sobie życzył skromne 1:0 dla nas po golu Ronaldo.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Wafell Castilla

|
Wysłany: 2015.01.07 12:46 Temat postu: |
|
|
A czy ten mecz bedzie na zywo na stronie tvp.sport ?
|
|
_________________ iA triunfar en buena lid, defendiendo tu color.. !
iHala Madrid ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Neris Prezes

|
Wysłany: 2015.01.07 13:18 Temat postu: |
|
|
Chyba nawet w TV będzie na TVP Sport, więc na stronie pewnie też.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Wafell Castilla

|
Wysłany: 2015.01.07 14:00 Temat postu: |
|
|
Teraz mam takie dziwne pytanie//
Jestem na urlopie gdzie korzystam z neta na karte (t mobile) i wlasnie z tej karty chce obejrzec mecz.. ile moze "warzyc" taki mecz na stronie tvp ? 
|
|
_________________ iA triunfar en buena lid, defendiendo tu color.. !
iHala Madrid ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
RL9 Real Madryt A

Ostrzeżeń: 2 Płeć: Mężczyzna
|
Wysłany: 2015.01.07 15:08 Temat postu: |
|
|
Istnieje możliwość obejrzenia meczu tylko na TVP Sport? Jedynka czy dwójka nie transmituje go?
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Neris Prezes

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Szefo89 Prezes

|
Wysłany: 2015.01.07 15:56 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Teraz mam takie dziwne pytanie//
Jestem na urlopie gdzie korzystam z neta na karte (t mobile) i wlasnie z tej karty chce obejrzec mecz.. ile moze "warzyc" taki mecz na stronie tvp ?  |
Włączyłem teraz relację na sport.tvp.pl i najgorsza jakość to 256 kB/s. W ciągu półtorej godziny masz 5400 sekund, czyli będziesz musiał ściągnąć 1,45 GB danych.
Weź tylko pod uwagę, że tu wszystko masz podane w bajtach, a operatorzy najczęściej podają prędkość internetu w bitach (czyli jak masz maksymalny transfer np. 8 Mb/s to ściągniesz maksymalnie 1MB/s).
E: Na stronie TVP jest napisane 256 KBPS, duże B oznacza właśnie bajty, więc teoretycznie obliczenia by były dobre. Gdyby jednak TVP oznaczyło tak kilobity, to wtedy będzie 8 razy mniej tych danych do pobrania (niecałe 200 Mb).
Ostatnio zmieniony przez Szefo89 dnia 2015.01.07 16:06, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|