Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
vizirinho Gość
|
Wysłany: 2015.10.04 19:45 Temat postu: |
|
|
Będzie dziś klepanko. Real się powoli rozpędza, a Atleti nie ma argumentów przede wszystkim w pomocy. Modric zgwałci Gabiego, a przód dopełni formalności. Lider w białej części Madrytu.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
AdamK Prezes

|
Wysłany: 2015.10.04 20:21 Temat postu: |
|
|
Szybko strzelona bramka, ale potem można mieć zastrzeżenia do gry. Z jednej strony są momenty, w których Real naprawdę długo utrzymuje się przy piłce, ale z drugiej nie mają z tego celnych strzałów na bramkę Oblaka. Oby jak najszybciej coś strzelili, bo z kapitanem w czyste konto nie wierzę, nawet mając Navasa w bramce, jak będzie trzeba to Serio sam wbije piłkę do jego bramki.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Szjk Intelektualna elita forum.

|
Wysłany: 2015.10.04 20:25 Temat postu: |
|
|
Gdybyśmy mieli napastnika w składzie, wygrywali byśmy wyżej, ale 1-0 to też dobry wynik!
No i Keylor... co ten facet wyrabia. Magia. Chyba kibice United faktycznie mieli racje mówiąc, że Keylor jest lepszy od De Gei.
Trzeba utrzymać wynik i zgarnąć niesamowicie ważne trzy punkty. Vamos!
|
|
_________________ "Nie udało się, ale idziemy dalej razem, tu wszyscy płyną na jednym statku. Kto wysiadł, niech nie wraca na koniec świętować." - Sergio Ramos |
|
Powrót do góry |
|
 |
saymen Prezes

|
Wysłany: 2015.10.04 20:28 Temat postu: |
|
|
Dowieść wynik, a potem oby dobre wieści w sprawie Daniego i można czekać na poniedziałek
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
taktotak Kibic

Ostrzeżeń: 1 Płeć: Mężczyzna
|
Wysłany: 2015.10.04 21:11 Temat postu: |
|
|
Już myślałem, że to gówno, które gramy w ofensywie się nie zemści
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Helem Prezes

|
Wysłany: 2015.10.04 21:14 Temat postu: |
|
|
Czy tylko ja mam tak, ze mam ochote zasnac na kazdym naszym meczu ostatnio?
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
AdamK Prezes

|
Wysłany: 2015.10.04 21:18 Temat postu: |
|
|
Po prostu Real gra totalne gówno w ataku i nie będzie każdego meczu kończył z zerem z tyłu, a w przeciwnym wypadku kończy się to tak jak dzisiaj. Do momentu straty bramki oddali jeden celny strzał, jak można w takiej sytuacji oczekiwać zwycięstwa? Klepią tą piłkę w środku, mają przewagę w posiadaniu, ale totalnie nic z tego nie wynika. Nie w każdym meczu obrona + Navas zagwarantują czyste konto, a jak tego nie zrobią to wychodzi jak beznadziejna jest ta drużyna w ataku. Jeszcze raz warto to podkreślić JEDEN celny strzał. I to ma wystarczyć?
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
sicario Prezes

|
Wysłany: 2015.10.04 21:18 Temat postu: |
|
|
Ja zasypiam od pierwszego meczu z Benitezem za sterem. To jest chore jaką padakę gramy. Wstyd i hańba.
PS Zaczynamy wyglądać jak kilak lat temu Barca- podania w środku, z których nic nie wynika i kompletny brak pomysłu na grę.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
vizirinho Gość
|
Wysłany: 2015.10.04 21:24 Temat postu: |
|
|
Nie potrafię zrozumieć jak mając takich grajków w przodzie Real nie potrafi zdominować Atleti. Nie było Koke, Gabi z Tiago w porównaniu do Modricia, Kroosa i Isco to inna liga, a jednak zabrakło iskry. Moim zdaniem Cris jest bardzo pod formą, Isco zagrał bardzo słabo, a jedynie Klocek dał radę i w całym meczu prezentował się najlepiej z ofensywy. To też o czymś świadczy. Najlepsi Keylor z Varanem. Atleti nie zasłużyło na ten punkt. Bramka mocno szczęśliwa i nadal nie jestem przekonany do formy materacy. Liga jest mega ciekawa.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
bombel22 Prezes

|
Wysłany: 2015.10.04 21:25 Temat postu: |
|
|
Keylor Modric i Kazek na plus ,szczegolnie ten ostatni mnie zaskoczyl bo zagral na prawdę dobrze. Nie dziwie sie Benzemie ze jest wkurwiony jak Ronaldo gra takie gowno i jest niezmienialny. W tym temacie duzo sie nie zmienilo. Sa pilkarze poza systemem.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
taktotak Kibic

Ostrzeżeń: 1 Płeć: Mężczyzna
|
Wysłany: 2015.10.04 21:27 Temat postu: |
|
|
Zdominować Atleti kiedy za grę z przodu obok świetnego w tym sezonie Benzemy, mają odpowiadać dwie łamagi, tj Isco i CR 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
eMszou Prezes

|
Wysłany: 2015.10.04 21:35 Temat postu: |
|
|
Pomijajac to ze materace dzisiaj w wiekszosci czasu pomylili murawe z praca w rzezni, to spodobala mi sie u nich gra do konca.W sumie jak mieli tak nie grac majac na lawce tak charyzmatycznego trenerea jak Simeone.Gdyby w koncowych minutach przy tej glowce Vietto byl Mandzukic bylo by 2:1 i po meczu, przez pierwsza polowe byli autobusem, w drugiej zamienili sie w Lambo i zmietli nas z boiska.
|
|
_________________ i11.06.2009! y nada mas!
i28.05.2010! y nada mas!
imourinhista!
Imię Álvaro Arbeloa oznacza madridismo. - J.M Callejón |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dimhil '75 Raúl

|
Wysłany: 2015.10.04 21:39 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Pomijajac to ze materace dzisiaj w wiekszosci czasu pomylili murawe z praca w rzezni, |
oczy bola jak czytam takie rzeczy. jakbysmy my mieli pilkarzy, ktorzy maja taka chec do walki o kazda pilke to w ostatnich 6 latach mielibysmy conajmniej 3 mistrzostwa kraju i dwa finaly LM a nie 1.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
szybkitadek Gwiazda

|
Wysłany: 2015.10.04 21:47 Temat postu: |
|
|
Jest różnica między zaangażowaniem ,a łamaniem kości.Niestety materace tego nie rozróżniają.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
eMszou Prezes

|
Wysłany: 2015.10.04 21:56 Temat postu: |
|
|
 |
 |
 |
 |
Pomijajac to ze materace dzisiaj w wiekszosci czasu pomylili murawe z praca w rzezni, |
oczy bola jak czytam takie rzeczy. jakbysmy my mieli pilkarzy, ktorzy maja taka chec do walki o kazda pilke to w ostatnich 6 latach mielibysmy conajmniej 3 mistrzostwa kraju i dwa finaly LM a nie 1. |
Jesteśmy Realem Madryt, więc osobiście uważam że częściej kończylibyśmy w 10tke.Walka o piłke to jedno a chęć dojebania zawodnikowi drużyny przeciwnej to drugie, w 80% przypadków dziś zaobserowałem jednak tą druga opcje ze strony Atleti.
|
|
_________________ i11.06.2009! y nada mas!
i28.05.2010! y nada mas!
imourinhista!
Imię Álvaro Arbeloa oznacza madridismo. - J.M Callejón |
|
Powrót do góry |
|
 |
|