Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
KarBar ¡Hala madrid! Y nada más

|
Wysłany: 2015.10.24 15:00 Temat postu: |
|
|
Nie ma co narzekać na częstotliwość tylko wziąć się w garść i grać.
Isco ławka? Brawo za decyzje!
Ktoś ma jakiś fajny link?
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
decofcb87 Bordowo-granatowy Paladyn

|
|
Powrót do góry |
|
 |
bol33 Prezes

|
Wysłany: 2015.10.24 15:08 Temat postu: |
|
|
U mnie nie chodzi:(
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 2015.10.24 15:18 Temat postu: |
|
|
Czyli macie już 3 pkt. Tak jak pisałem, szybko ustawić mecz:)
bol
zainstaluj acestream, polecam. Lepsze niż inne sopcasty etc
|
|
_________________ Hoy,mañana y siempre con el Barça en el corazon- Jose "Traducktor" Mourinho |
|
Powrót do góry |
|
 |
hugh hefner forumowy ekspert

|
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 2015.10.24 15:37 Temat postu: |
|
|
Oglądam od 13 minuty. Fajnie, że Ronaldo strzelił ale resztę tych 20 minut ciągle to samo. Nie tylko się nie cofa by bronić, nawet mu się kilka kroków nie chce dobiec jak mu źle podadzą..
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
AdamK Prezes

|
Wysłany: 2015.10.24 15:56 Temat postu: |
|
|
Celta popełnia fatalne błędy w obronie, ale przydałoby się wykorzystać jeszcze jedną kontrę. Danilo przy niewiele podaniach na swojej połowie ma tyle czasu i miejsca, co w polu karnym Alvareza. W defensywie nie widać tej koncentracji co z PSG i Celta mogłaby nawet prowadzić, gdyby nie to że Real ma na bramce kosmitę.
edit: Ale bydło wyszło z Celty. Fuj.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
browar Gwiazda

|
Wysłany: 2015.10.24 16:57 Temat postu: |
|
|
Fajnie, że przy tylu kontuzjach potrafimy wygrywać, ale to co graliśmy od momentu czerwonej kartki to jest ku.. jakiś SKANDAL!!
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 2015.10.24 16:58 Temat postu: |
|
|
Z dużej chmury mały deszcz. Szybko strzelić bramkę i mieć w nosie.
 |
 |
ale to co graliśmy od momentu czerwonej kartki to jest ku.. jakiś SKANDAL!! |
mecz wyjazdowy na ciężkim terenie. Liczą się 3 pkt.
|
|
_________________ Hoy,mañana y siempre con el Barça en el corazon- Jose "Traducktor" Mourinho |
|
Powrót do góry |
|
 |
Yaguarek Ka-boom!

|
Wysłany: 2015.10.24 17:01 Temat postu: |
|
|
Celta Vigo + Keylor Navas = SPEKTAKL. Niesamowita drużyna.
Real do czerwonej kartki grał poprawnie/dobrze, w zależności od okresu gry, choć gdyby nie Navas nie byłoby tak różowo. Jednak to co zagrali od momentu gry w przewadze to kryminał. Dużo szczęścia dzisiaj, pomimo wszystko.
Dwie żółte kartki dla Cabrala są za dwie pyskówki w jednej akcji? Chwilo miałem problemy z transmisją i nie ogarnąłem sytuacji...
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
oraju Trener

|
Wysłany: 2015.10.24 17:03 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Fajnie, że przy tylu kontuzjach potrafimy wygrywać, ale to co graliśmy od momentu czerwonej kartki to jest ku.. jakiś SKANDAL!! |
+1. W przewadze grali takie gówno, że szok. Ostatnie parenaście minut, to była kurwa Ekstraklasa. Z Ronaldo i Ramosem na czele. Odjebali klasyczny Real.
E: @up pierwsza za faul w pierwszej polowie, druga za pyskówkę.
Ostatnio zmieniony przez oraju dnia 2015.10.24 17:07, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
dawidoski Kibic

|
Wysłany: 2015.10.24 17:05 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Dwie żółte kartki dla Cabrala są za dwie pyskówki w jednej akcji? Chwilo miałem problemy z transmisją i nie ogarnąłem sytuacji... |
To była jego druga żółta. Pierwszą zarobił za faul około 40 minuty.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
eMszou Prezes

|
Wysłany: 2015.10.24 17:06 Temat postu: |
|
|
do 15 minuty gra miód malina, później dobrze po czerwonej dla Celty przecietnie/zle, pily na pale, niektorzy dzisiaj niezjedli batonikow wzmacniajacych bo sporo podan bylo za krotkich/niedokladnych.
Ogolnie spotkanie dobre, wytrzymali napor Celty, Keylord przy bramce bez szans.Denerwowała mnie tylko totalna biernosc gry Ronaldo w defensywie, multum przykladow gdzie zawodnik z pilka byl metr-dwa od niego ten nawet nie raczyl za nim dojsc, Vazquez jak ta pile tracil to chociaz za nia biegl i ja odbieral, Cheryshev procz asysty niczym sie nie wykazal, HALA KEYLOR ! HALA MADRID !
|
|
_________________ i11.06.2009! y nada mas!
i28.05.2010! y nada mas!
imourinhista!
Imię Álvaro Arbeloa oznacza madridismo. - J.M Callejón |
|
Powrót do góry |
|
 |
AdamK Prezes

|
Wysłany: 2015.10.24 17:08 Temat postu: |
|
|
Bezpośrednio po czerwonej kartce było kilka minut, w których Real długo rozgrywał piłkę i wydawało się że jest po meczu, ale to co nastąpiło potem było fatalne, wiele sytuacji Celty, przerażało to jak łatwo doprowadzali do sytuacji w której Nolito po minięciu jednego zawodnika jest w polu karnym. Zabrakło też skutecznego kontrowania, ten mecz powinien być zamknięty wcześniej, ale od stanu 2:0 dużo zepsutych kontrataków. Ogólnie wynik cieszy, bo jest to zwycięstwo na trudnym terenie, ale gra jednak martwi. Po meczu z PSG można było mieć nadzieję że zaczynamy mieć bardzo dobrą obronę, a nie bramkarza i obrońców popełniających masę błędów, ale dziś znowu jednym z głównych bohaterów (akurat w tym wypadku tym najważniejszym) musiał być Navas.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 2015.10.24 17:14 Temat postu: |
|
|
Wyglądało jakbyśmy ten mecz po prostu olali. Szybka bramka, potem dawaliśmy radę, drugi gol i 2:0? toż to raj dla Realu, nie trzeba się męczyć - zwłaszcza gdy przeciwnik gra w 10ciu..
Dobrze tylko, że Keylor to kocur, a i Marcelo (chyba) wiedział gdzie nogę postawić bo nie byłoby tak wesoło.
Isco rozruszał wejściem, od Denisa można wymagać więcej, choć asysta świetna.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|