Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
NokiaX3 Prezes

|
Wysłany: 2017.12.06 22:53 Temat postu: |
|
|
Zawsze pod grą plus pełno przechwytów. Bardzo mi się podoba i liczę na niego w kontekście zbliżającego się spotkania z Sevillą i ogólnie reszty sezonu (nie zabierzecie mi marzeń! ).
A co do tej "historii," to ZZ pokłócił się też z Theo czy Ceballosem? Na nich też specjalnie nie stawia. Poza tym skoro tak się nie lubią, to dlaczego w ogóle Marcos został w zespole? Dodam jeszcze, że w trakcie swojej przygody z Castillą miał "kłopoty" z Mariano, a jednak zostawił go w pierwszej drużynie.
Już na prawdę szukacie byle powodu, żeby tylko przyjebać się jakoś do Zidane'a. Nie powiem, cholernie w tym sezonie irytuje, ale koniec końców to nie on gra.
|
|
_________________ "Say auf wiedersehen to your Nazi balls" |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pabloos. benzemisti

|
Wysłany: 2017.12.06 23:33 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Ogólnie wtedy gorącym tematem było zrobienie z Enzo kapitana Castilli. |
O ile mnie pamięć nie zawodzi, to Enzo znalazł się na liście powołanych na finał LM. Cóż, świetnie, że przypomniałeś ten temat, bo to znakomicie obrazuje to, że Zidane wręcz nielogicznie faworyzuje swoich wybrańców. Powiedziałbym nawet, że to żałosne na tym poziomie.
Żeby nie odbiegać zbytnio od tematu, bardzo podoba mi się ten chłopak. Jest naprawdę bardzo energiczny i żywiołowy, pali się do gry. Za każdym razem zwracam uwagę na to, jak on znakomicie gra bez piłki. Świetnie się ustawia względem rywali, zawsze jest opcją, zawsze można zagrać mu futbolówkę. Nie idzie na łatwiznę, nie robi sztucznej przewagi, tylko naprawdę ją stwarza. Imponuje, że w tak młodym wieku potrafi tak świetnie zarządzać środkiem pola. Jestem pewien, że gdyby dostawał więcej szans, to naprawdę przekonalibyśmy się o jego ogromnym talencie.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
miXUE Prezes

|
Wysłany: 2017.12.06 23:44 Temat postu: |
|
|
Trochę mi Busquetsa przypomina swoją grą. Faktycznie się świetnie ustawia, dzisiaj schodził głębiej między obrońców rozciągając linie defensywy(trójka się tworzyła), a boczni wtedy mogli bezproblemowo wyjść do przodu. Bardzo szkoda, że nie dostaje zbyt wielu szans na grę, liczę na to, że wyjdzie w podstawce na Seville(choć pewnie zobaczymy Kroosa, eh).
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
maciek19911 Soy un Madridista y tengo un alma blanca

|
Wysłany: 2017.12.07 17:22 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Dodam jeszcze, że w trakcie swojej przygody z Castillą miał "kłopoty" z Mariano, a jednak zostawił go w pierwszej drużynie. |
Z tego co pamiętam to Mariano dostał wolną rękę, czy chce zostać i być 5 napastnikiem, czy woli odejść na wypożyczenie. ZZ mówił, że decyzja należy do Mariano i on na jego miejscu szukałby jak największej ilości minut.
|
|
_________________ Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób. |
|
Powrót do góry |
|
 |
NokiaX3 Prezes

|
Wysłany: 2017.12.07 17:39 Temat postu: |
|
|
I niby co chciałeś osiągnąć tą wypowiedzią? Wygląda to tak, jakbyś za wszelką cenę szukał potwierdzenia dla swojej teorii.
|
|
_________________ "Say auf wiedersehen to your Nazi balls" |
|
Powrót do góry |
|
 |
maciek19911 Soy un Madridista y tengo un alma blanca

|
Wysłany: 2017.12.07 18:12 Temat postu: |
|
|
Podaje ci fakty po prostu.
|
|
_________________ Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kiwaczek11 Fanatyk

|
Wysłany: 2018.01.24 22:56 Temat postu: |
|
|
Chłopak gra naprawdę solidnie, sam nie wiem dlaczego u ZZ tak rzadko dostaje szansę.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Krist Prezes

|
Wysłany: 2018.01.24 23:01 Temat postu: |
|
|
Oprócz dwóch głupich i niebezpiecznych podań w 1 połowie, to zagrał raczej w porządku, na tle tak słabych kompanów w ogóle nieźle.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kakamilus Trener

|
Wysłany: 2018.01.24 23:08 Temat postu: |
|
|
Dla mnie na tle innych był genialny 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Goldschmidt Captain Banhammer

|
Wysłany: 2018.01.24 23:09 Temat postu: |
|
|
Poziom Illarramendiego na razie. Dobre i to.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
kiwaczek11 Fanatyk

|
Wysłany: 2018.01.24 23:31 Temat postu: |
|
|
Na tle Theo, Hakimiego, Ceballosa czy nawet Asensio wygląda nieźle, jako jeden z nielicznych powinien zostać na następny sezon.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
uqad Fanatyk

|
Wysłany: 2018.02.10 11:41 Temat postu: |
|
|
Uciekaj stąd chłopaku, szkoda twojego czasu i zdrowia.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Krwawy Paulek Fanatyk

|
Wysłany: 2018.02.21 20:56 Temat postu: |
|
|
Tak jak Dani Cebulak - po cholerę go ZZ wystawiał. Pograł se chopok naprawde tyle że szok.
Czasem tego ZZ nie rozumiem. Zwłaszcza w tym sezonie.
Wydaje mi się że powiniem pójść na wyporzyczenie bo inaczej moze sie nierozwinąć i zepsujemy chopakowi karierę, a szkoda by było!
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Aimar. #BaleOut

|
Wysłany: 2018.02.21 22:13 Temat postu: |
|
|
On i Ceballos na wypożyczenie, to nie ma sensu. Miał być Real Madryt U21, jest program ławeczka +. Brać jakiegoś Emre Cana za darmo na zapchajdziura, a oni i Valverde niech następny sezon ogrywają się w zespołach pokroju Sevilli.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kaiser hatamoto
|
Wysłany: 2018.02.21 22:16 Temat postu: |
|
|
Łysy masakruje młodym karierę. Pomyśleć ze Marco tez może to spotkać.
|
|
_________________ "Soy un madridista y tengo una alma blanca" |
|
Powrót do góry |
|
 |
|