Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Kto zostanie mistrzem Polski 2017/2018? |
Inna drużyna |
|
38% |
[ 8 ] |
Legia Warszawa |
|
23% |
[ 5 ] |
Jagiellonia Białystok |
|
19% |
[ 4 ] |
Lech Poznań |
|
14% |
[ 3 ] |
Wisła Kraków |
|
4% |
[ 1 ] |
Lechia Gdańsk |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Głosowało Użytkowników : 21 |
Wszystkich Głosów : 21 |
Szczegółowe rezulataty/Cofanie głosów |
|
Autor |
Wiadomość |
sicario Manhunt

|
Wysłany: 2018.08.17 21:09 Temat postu: |
|
|
LEgia to dno niestety. To rak polskiej piłki.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Rokoko radosny hipokryta

|
Wysłany: 2018.08.17 21:16 Temat postu: |
|
|
Polska piłka sama w sobie jest rakiem.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
KNXtz Juvenil

|
Wysłany: 2018.08.18 13:06 Temat postu: |
|
|
A pózniej się dziwić, że taka Rosja na mundialu zachodzi tak daleko. Praktycznie całych ich skład był złożony z ligi rosyjskiej. Tam potrafią jakoś się zakwalifikować i to nie jeden zespół. Mają młodzików, którzy biegają za trzech i potrafią się zgrać. A my co mamy ? Pazdana na obronie, który powoli zaczyna przejmować chorobę kolegów z drużyny. Nie wiem kim my będziemy grać na następnych MŚ. To jest dramat. Ile ja bym dął by móc pooglądać przynajmniej trzy drużyny w Polsce na poziomie chociażby takiego Zenita. Pomarzyć można.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Rokoko radosny hipokryta

|
Wysłany: 2018.08.18 15:30 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Nie wiem kim my będziemy grać na następnych MŚ. To jest dramat. |
Pytanie powinno brzmieć czy zagramy na tym mundialu za 4,5 roku, bo trzeba pamiętać, że masakrycznie dużo zależy od losowania grupy eliminacyjnej. Jeśli nie liczyć "ciężkich wyjazdów" itd. to tak naprawdę jedyną reprezentację, którą mieliśmy na poziomie
w eliminacjach była Dania, tyle że u nich te trybiki zaczęły działać dopiero później, więc było już dla nich za późno żeby powalczyć z nami o pierwsze miejsce, ale manto 4:0 nam spuścili.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
sicario Manhunt

|
Wysłany: 2019.03.31 13:26 Temat postu: |
|
|
I Adaś zwolniony. Gdyby został do lata i wtedy dopiero zwolniony to Lech musiałby głęboko sięgnąć do kieszeni. Ponoć sam Nawałka chciał taki zapis, bo było zainteresowanie jego osobom z chińskiej ligi. Zginął od swojej broni. Swoją drogą cały zarząd Lecha to patologia, pierwsi powinni opuścić ten statek, bo od kilku lat to, co tam sie dzieje to istny burdel. Rząsa nie mający pojęcia o posadzie, którą piastuje, ten cały Rutkowski z tym idiotycznym akcentem to rak tego klubu.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Gehu89 Master of Drilling

|
Wysłany: 2019.03.31 13:42 Temat postu: |
|
|
Ten "wielki" Lech co grał w LE już dawno przeminął. Obudźcie się Ściągnie szrotu z okolicznych lig zagranicznych w niczym nie pomaga polskim rozgrywkom. Wyszło z kilkoma piłkarzami, a my nadal musimy patrzeć na obcokrajowców z trzeciej ligi hiszpańskiej.
|
|
_________________ FORUM FORUM |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gondola. WORLD'S BEST BOSS

|
Wysłany: 2019.04.27 19:41 Temat postu: |
|
|
Już drukują pod Legię Lechia okradziona z karnego w pierwszych pięciu minutach meczu, skandal.
|
|
_________________ GONDOLIER FORUM
a ponadto:
 |
 |
Polonista, geograf, człowiek renesansu. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
czarzinho árbitro de fútbol

|
Wysłany: 2019.05.15 22:26 Temat postu: |
|
|
Nikt w tym roku nie chce wygrać ligi - ani Legia, ani Piast, a Lechia sama się wyrżnęła...
Mistrz Polski będzie miał średnią poniżej dwóch punktów na mecz... 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kamil121 Gwiazda

|
Wysłany: 2019.05.15 22:36 Temat postu: |
|
|
Jeżeli Piast wygra mecz w niedziele z Lechem będzie miał 72pkt po 37 kolejkach, czyli tyle samo ile Chelsea zajmująca 3 miejsce w PL po 38 kolejkach . Trzeba pamiętać, że Piast zaczynał rundę mistrzowska z 7 punktową stratą do Legii i Lechii, 5 zwycięstw z rzędu i remis przy jak na polskie warunki naprawdę dobrym stylu.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
czarzinho árbitro de fútbol

|
Wysłany: 2019.05.15 22:38 Temat postu: |
|
|
My mamy w tej chwili po 37 meczach 68 punktów...
Piast > Real 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
bartoloo92 Prezes

|
Wysłany: 2019.05.16 14:11 Temat postu: |
|
|
Przenieśmy ten temat do działu "Inne dyscypliny", bo profesjonalną piłką tego nazwać nie można..
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
lukecik Hala Madrid y nada más

|
Wysłany: 2019.05.16 17:49 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Nikt w tym roku nie chce wygrać ligi - ani Legia, ani Piast, a Lechia sama się wyrżnęła...
|
Heloooł, izi z tym Piastem. Akurat im nie można niczego odmówić. Ich bilans ostatnich szesnastu meczów to 12-2-2, a dziewięciu 7-2-0. Jeśli im się uda zdobyć tytuł, a wszystko na to wskazuje, to będzie to większy cud niż mistrz dla Leicester.
Kiedyś, mimo mojej niechęci do Legii, przez słabość reszty drużyn życzyłem im majstra. Wydawało się, że to oni mają najmniejsze szanse na to, by nas skompromitować w Europie. Ale wyleczyłem się z tego, jak zaczęły nas lać Luksemburgi czy inne Mołdawie. Kto by nie grał o LM od nas, to i tak będzie błazenada. Dlatego też ściskam kciuki za Piasta.
|
|
_________________ No soy solo perfecto - soy Madridista tambien.
"W stepie szerokim, którego okiem nawet sokolim nie zmierzysz... Wstań, unieś głowę, wsłuchaj się w słowa pieśni o Małym Rycerzu." |
|
Powrót do góry |
|
 |
sicario Manhunt

|
Wysłany: 2019.05.16 18:41 Temat postu: |
|
|
I to Lech zadecyduje, czy dadzą marzenia Legii o mistrzu
Żałosny pseudo prezes Mioduski (tfuu) już apeluje do Lecha, by ten nie odpuszczał w ostatnim meczu. Tylko jeden człowiek może eLce tyłek uratować. Robił to dziesiątki razy w lidze:

|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
bol33 Prezes

|
Wysłany: 2019.05.16 19:03 Temat postu: |
|
|
Zarówno Piast jak i Legia grają w ostatniej kolejce u siebie z zespołami, które o nic nie grają. Według mnie lekką przewagę ma Piast i mam nadzieję, że zdobędą mistrza. Ich przewaga wynika z tego, że grają z Lechem ,któremu mistrzostwo Legii na pewno bardziej nie pasuje niż Piasta. Trzymam kciuki za Piasta , a Legła jak nie zdobędzie mistrza może się otrząśnie bo z takim budżetem powinni go wygrywać z palcem ... Ale na szczęście się tak nie dzieje.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
El Dominik Madridista

|
Wysłany: 2019.05.16 19:22 Temat postu: |
|
|
Mam nadzieje, że Piast będzie mistrzem. Chociaż nie zdziwie sie, jak Legii znów uda sie zdobyć mistrzostwo...
|
|
_________________ Soy un madridista y tengo una alma blanca!
Marcelo. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|