Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
panzerfaust Prezes

|
Wysłany: 2017.08.16 21:10 Temat postu: |
|
|
Spodziewałem się nawet wystawienia Casillasa i Raula, ale nie braku Casiego i Llorente. Łysy, odważnie.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
madridcampeon Busquemos soluciones

|
Wysłany: 2017.08.16 21:15 Temat postu: |
|
|
Ja się spodziewałem, że zagra Theo a nie Marcelo, w końcu ponoć Brazylijczyk był zmęczony w końcówce poprzedniego sezonu, a tu nadal gra na pełnych obrotach. Ciekawe, kto wyjdzie w niedzielę wieczorem przeciwko Deportivo.
Trochę się boję, że za odważnie wychodzimy w środku pola, ale Zidane już tyle razy mnie zweryfikował, że się nie wypowiadam szerzej. Szczerze mówiąc czuję albo remis, albo baty jednym golem, ale ostatecznie Superpuchar będzie u nas.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
KarBar ¡Hala madrid! Y nada más

|
Wysłany: 2017.08.16 21:40 Temat postu: |
|
|
Kova jako plaster Messiego będzie grał bardzo głęboko.
Wydaje się, że Barca postawi na skrzydła, więc obecność Lucasa mile widziana. Isco odpocznie, to dobrze. W razie problemów zawsze może wejść.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
TWL64 Stefan

|
Wysłany: 2017.08.16 21:40 Temat postu: |
|
|
Dziś debiutuje nowy "młyn" za bramką
Nareszcie "Galeria Bernabeu" zaczyna powracać do właściwego wizerunku stadionu piłkarskiego.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
sicario Manhunt

|
Wysłany: 2017.08.16 21:52 Temat postu: |
|
|
Boję się o ten środek bo nie ma tam typowego harpagana. Plus za Balea szkoda Allaha w składzie. No i isco...
Edit rozumiem brak Balea a w jego miejsce lucas. Liczy zz na kontry a Hiszpan obecnie lepiej broni i jest szybszy.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Keyser Soze Prezes

|
Wysłany: 2017.08.16 22:39 Temat postu: |
|
|
Witam po krótkiej przerwie
Czujecie manitę? Nie pamiętam kiedy ostatnio tak pachniało szansami na to. PROSZĘ... A właściwie to Barca prosi.
Ostatnio zmieniony przez Keyser Soze dnia 2017.08.16 22:41, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
vanmoyes Kibic

|
Wysłany: 2017.08.16 22:40 Temat postu: |
|
|
Co za gwałt 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Szjk Intelektualna elita forum.

|
Wysłany: 2017.08.16 22:47 Temat postu: |
|
|
Co to kurwa jest! Ależ wyborne jebanie. Brawa dla WSZYSTKICH!
Duma!
|
|
_________________ "Nie udało się, ale idziemy dalej razem, tu wszyscy płyną na jednym statku. Kto wysiadł, niech nie wraca na koniec świętować." - Sergio Ramos |
|
Powrót do góry |
|
 |
sicario Manhunt

|
Wysłany: 2017.08.16 22:47 Temat postu: |
|
|
Up to nie gwałt. W czasie gwałtu ofiarą się broni. W tym meczu ofiarą jeszcze nastawia tyłka.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
vitocorleone20 Real Madryt A

|
Wysłany: 2017.08.16 22:48 Temat postu: |
|
|
Najlepsza połowa Realu Madryt jaką widziałem ! EVER !
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
sicario Manhunt

|
Wysłany: 2017.08.16 22:50 Temat postu: |
|
|
Taki Real panie to ja mogę oglądać nocami. W koncu pełna kontrola i dominacja. Niech barca wpuścić tego szczura i Messiego. Oh wiat... Czy ta forma nie przyszła za szybko... Gdybyśmy taki gaz utrzymali to gwalcilibysmy każdego i obrona LM byłaby tylko pewna.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Gondola. Prezes

|
Wysłany: 2017.08.16 22:52 Temat postu: |
|
|
Póki co jest lepiej niż się wszyscy spodziewali. Mega ofensywnie, piękna petarda Asensio i absolutna dominacja. Modrić koncertowo, non stop pod grą, Kova bardziej defensywnie. Kroos trochę niewidoczny, Asensio - nie nie trzeba pisać. Każdy widział, i po tem występue - mam nadzieję - pewien Walijczyk na dłużej pozna wygodę ławki rezerwowych. Benzema zaskakująco dobrze, dwie szanse i jeden gol. Vazquez elektryczny, ale biega za trzech, po obu stronach boiska, no i miał swoją setkę, niestety słupek. Defensywa bez zarzutu, Keylor w formie.
Czuję, że manita jest w ich zasięgu. Może uda się po raz pierwszy od bardzo dawna zagrać na zero z tyłu. 2:0 do przerwy, ale nasi grają jakby pykali w dziada na treningu - nieszablonowo.
Dobić ich i pozostawić spaloną ziemię.
Ps: sędzia póki co - bardzo dobrze. Bez większych błędów.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
madridcampeon Busquemos soluciones

|
Wysłany: 2017.08.16 22:59 Temat postu: |
|
|
Nie manitujcie, bo skończy się 2:2. Zawsze gdy manitujecie to potem jest niedosyt.
Poza tym to z przebiegu meczu widać przewagę w jakości. FCB zagrała bodaj 10 minut naprawdę dobrze, poza tym przewaga naszych. W środku ich zjadamy i chyba to determinuje wszystko.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
KarBar ¡Hala madrid! Y nada más

|
Wysłany: 2017.08.16 23:11 Temat postu: |
|
|
Aż spać się nie chce
Gdyby mogli tak zawsze... Aj!
Teraz jeszcze Isco za Lucasa się prosi.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Keyser Soze Prezes

|
Wysłany: 2017.08.16 23:50 Temat postu: |
|
|
Zaiste, manity nie było, a szkoda, bo po 1. połowie morale Barcy sięgało chyba dna. Przynajmniej tak to wyglądało.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|