Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Clif 21st Century Schizoid Man

|
Wysłany: 2017.10.14 17:29 Temat postu: |
|
|
Jak patrzę na Mayorala wchodzącego ratować sytuację to chcę mi się rzygać. Jak możnabyło doprowadzićdo takiej sytuacji [']
|
|
_________________ Ἰησοῦ Χριστοῦ τοῦ Κυρίου ἡμῶν
Stat Crux Dum Volvitur Orbis |
|
Powrót do góry |
|
 |
TWL64 Stefan

|
Wysłany: 2017.10.14 17:45 Temat postu: |
|
|
Behappy, kolejny raz trafiasz, chociaż Krysiek nie zabił meczu a raczej go uratował, po drugim golu dalej było nerwowo.
W przerwie chciałem napisać, że jak dziś stracimy gola to będzie frajerstwo roku...
Są trzy punkty więc nie ma się co pastwić, ale na stojąco to my tej ligi nie wygramy.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
maciek19911 Soy un Madridista y tengo un alma blanca

|
Wysłany: 2017.10.14 17:52 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Jak patrzę na Mayorala wchodzącego ratować sytuację to chcę mi się rzygać. Jak możnabyło doprowadzićdo takiej sytuacji ['] |
Dokładnie. Nic dodać, nic ująć.
Nadal wyglądamy katastrofalnie.
|
|
_________________ Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób. |
|
Powrót do góry |
|
 |
KarBar ¡Hala madrid! Y nada más

|
Wysłany: 2017.10.14 19:35 Temat postu: |
|
|
Kolejny występ który potwierdza, że lato zawalono totalnie.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
tayron36 kibic w kapciach

|
Wysłany: 2017.10.15 10:17 Temat postu: |
|
|
Te 4-4-2 w ataku jest dla mnie niezrozumiałe. Byłem pewny gry trójką w środku +wolny elektron jako mediapunta przez większą ilość czasu. A tak to mam wrażenie, że dwójka Kroos Llorente to za mało, by w pełni zawładnąć grą, mimo, że ta dwójka (szczególnie ten drugi) zagrała niezłe spotkanie. Tym ustawieniem gramy nie pierwszy raz, dlatego coraz mniej czaję zostawienie Ceballosa. Skoro Lucas zajmuje jego miejsce, to bym bardziej się wtedy prosiło o sprowadzenie napastnika w lato. A wczoraj Ceballos ze swoją nieszablonowością by się nam bardzo przydał.
|
|
_________________ Kobe Bryant #24
"Wyimaginowany Beckham, czyli nadęty gwiazdor, nie istnieje, istnieje natomiast Beckham profesjonalista" |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gehu89 Master of Drilling

|
Wysłany: 2017.10.15 10:26 Temat postu: |
|
|
Brać latem Coste za Bale'a, dokupić napastnika i dopiero myśleć o wygrywaniu ligi. Obecnie nie mamy armat na ligę. Jak usłyszę kolejną opcję z "młodym i obiecującym ofensywnym środkowym pomocnikiem lubiącym grac na 10" to chyba jebne ze śmiechu. Potrzebny jest killer ligowy, potrzebny jest skrzydłowy.
|
|
_________________ "Jestem w najlepszym klubie na świecie i jestem prześwietnym piłkarzem" ~ K. Benzema |
|
Powrót do góry |
|
 |
Behappy be humble

|
Wysłany: 2017.10.15 12:04 Temat postu: |
|
|
Nie wiem, wydaje mi się, że tak mocno tragicznie to nie zagrali. Trzeba mieć w głowie okoliczności, czyli przerwę, kontuzję i co najważniejsze etap sezonu. Rzadko kiedy zmienia się coś, co działa, a więc w tym sezonie jechali podobnymi mikrocyklami, tak stawiam. Widać, że trochę się duszą, ale czuję, że z każdym meczem będzie lepiej, potem koniec stycznia i luty, okolice 1/4 Pucharu i wiosna znów petarda. Pytanie gdzie był rozum, gdy chodziło o wiarę w zdrowie Bale'a, wiek Cristiano i ilość bramek Benzemy. Ciekawi mnie, czy da się ślizgnąć i punktować na przebłyskach pomocników, a to Ceba, a to Isco po dwie bramki w meczu, a to pewnie Asensio, który teraz przygasł, ale wróci, to pewne. Cóż, czas pokaże.
|
|
_________________ "all you need to have is faith in God, an undying passion for what you do and what you choose to do in this life (...)" |
|
Powrót do góry |
|
 |
sicario Manhunt

|
Wysłany: 2017.10.15 17:24 Temat postu: |
|
|
Bez pomysłu, schematycznie, bez polotu. Totalne gowno jak za Beniteza. Nie da się tego ogladac
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|