Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
olaolaolaola Kibic

|
Wysłany: 2019.01.13 12:27 Temat postu: bilety na mecz Real Madryt |
|
|
Dziękuję !!
Mecze które wybrałam są w niedziele ( oprócz pierwszego ), a jeśli data będzie przesuwana to chyba tylko wchodzi w grę sobota ? Chce kupić lot w piątek i powrót w poniedziałek i dla pewności o datę meczu i żeby trochę pozwiedzać.
Jeśli w tym sezonie nie ma problemu z frekwencją to gdzie mogę kupić bilety ?W przewodniku jak wyjechać na mecz Realu pisaliście o : https://www.ticketmaster.es czy tu najlepiej kupić bilety ?
Jeszcze mam pytanie o konkretny wybór miejsc. Wydaje mi się, że najlepszy widok jest na trybunach po dłuższych stronach boiska, czy nie ma to tak dużego znaczenia ??
Pytając o dobry mecz miałam nadzieje, że własnie uda mi się trafić na taki w którym Real wygra.... teraz to jednak nie ma znaczenia ważna jest atmosfera 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|