Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Kto wygra mecz? |
Real |
|
64% |
[ 24 ] |
Barca |
|
27% |
[ 10 ] |
będzie remis |
|
8% |
[ 3 ] |
|
Głosowało Użytkowników : 0 |
Wszystkich Głosów : 37 |
|
Autor |
Wiadomość |
Anonim Gość
|
Wysłany: 2004.04.29 21:25 Temat postu: |
|
|
A kiedy pomylił się na naszą korzyść??? Nie przypominam sobie jakoś, a gdyby to miało miejsce to na pewno nie powiedziałbym, że to było słuszne...
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Cwirek vel Szacowny Autobus

|
Wysłany: 2004.04.29 21:42 Temat postu: |
|
|
Nie nudzi Wam się tak nonstop dopatrywac spisków i łajdactw? Może tak podyskutujemy na inne ,ciekawsze tematy? 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Ugi3 Prezes

|
Wysłany: 2004.04.29 21:43 Temat postu: |
|
|
Cwirek a co tak Ci zależy na zmianie tematu ? ten jest ciekawy.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
JJ antydrewno
|
Wysłany: 2004.04.29 21:50 Temat postu: |
|
|
Bo takich tematow bylo juz o tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
czarny prorok

|
Wysłany: 2004.04.29 21:52 Temat postu: |
|
|
a nawet wiecej 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Ugi3 Prezes

|
Wysłany: 2004.04.29 22:18 Temat postu: |
|
|
Widocznie dalej temat jest na topie skoro obie strony biorą w nim czynny udzial.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
gadu Culé

|
Wysłany: 2004.04.30 11:15 Temat postu: |
|
|
Madrycki spisek był w tym sezonie cienszy niż Beckham - kiedyś dali by karnego , nie uznali bramki Kluiverta - i real by wygrał. A teraz ?? pffff = anulują kartkę Figo, gdy już jest po jabłkach
No ale - każdy orze jak może 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Anonim Gość
|
Wysłany: 2004.04.30 11:18 Temat postu: |
|
|
ale z ciebie miernota koleś, cały tydzień zasanawiałeś sie co napisać aż w końcu anulowali kartke Figo, to w koncu możesz napisać coś na twój ulubiony temat czyli jak ta sedziowie i federacja pomaga Realowi, taki bezmózgie wypowiedzi powinny być usuwane.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Sunders Culé

|
Wysłany: 2004.04.30 12:22 Temat postu: |
|
|
I tak juz mnie nic nie zdziwi....
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jaro Culé

|
Wysłany: 2004.04.30 12:45 Temat postu: |
|
|
Szczerze mowiac mało mnie to interesuje.Wystarczajacą karą było przegranie Gran Derby i mi wiekszej satysfakcji nie trzeba Niech sobie gra i niech próbuje ,a mnie interesuje teraz tylko jedno: kiedy do druzyny dołaczy Puyol...
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Serpico El Duderino

|
Wysłany: 2004.04.30 12:59 Temat postu: |
|
|
Zajebiście byłoby gdyby anulowali obie bramki Barcy. I zdyskwalifikowali Ronaldinho za zbyt duże zęby. Wtedy to by się dopiero putki rzuciły. 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Anonim Gość
|
Wysłany: 2004.04.30 13:05 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Szczerze mowiac mało mnie to interesuje.Wystarczajacą karą było przegranie Gran Derby i mi wiekszej satysfakcji nie trzeba Niech sobie gra i niech próbuje ,a mnie interesuje teraz tylko jedno: kiedy do druzyny dołaczy Puyol... |
Brawo Jaro to jest wypowiedź kibica. A nie jakiego frustrata co prezentują niektórzy z waszego obozu.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
gadu Culé

|
Wysłany: 2004.04.30 16:51 Temat postu: |
|
|
 |
 |
ale z ciebie miernota koleś, cały tydzień zasanawiałeś sie co napisać aż w końcu anulowali kartke Figo, to w koncu możesz napisać coś na twój ulubiony temat czyli jak ta sedziowie i federacja pomaga Realowi, taki bezmózgie wypowiedzi powinny być usuwane. |
No widzisz stary - a Ty w 3 minuty napisałeś swoją błyskotiliwą odpowiedz. Może gdybyś pomyślał ciut dłużej, nie powtarzałbyś po socjologu dzejdzeju i czarnym hasła "frustraci!". Za to dostrzegłbyś, że z mojego postu jasno wynika, że w tym sezonie spisek, sędziowie i federacja nie pomogli realowi w wywalczeniu mistrzostwa Hiszpanii ani innego trofeum
Jak to mawiał koleś z tego forum - "mniej kawy, więcej reggae" 8)
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Anonim Gość
|
Wysłany: 2004.04.30 18:37 Temat postu: |
|
|
wiedz, że dlatego tak napisałem, bo sądze, że słowa fustrat i miernota idealnie pasują do ciebie koleś, że jako ostatni zjawiłeś i to dopiero jak ogłosili, że Figo anulowano kartkę, ale cie to ucieszyło, w końcu można sie przyczepić o coś do sedziów, co z tego, ze w meczu były błedy i to na korzyść Farsy ty masz swój raj, szkoda, ze moderatorzy ostatnio nie przykładają sie do swojej pracy bo takie wypowiedzi jak twoja powinno sie usuwać, nic o piłce tylko jakieś bzdury i urojenia. Żałosne .
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Anonim Gość
|
Wysłany: 2004.04.30 19:20 Temat postu: |
|
|
Załosny to ty jesteś. Pokaż mi choć jeden błąd na korzyść Barcy o mój "biały" mentorze.
1. Faul Figo był ewidentny, bo było to niebezpieczne zagranie - żólta od razu.
2. Przy żadnej bramce dla Barcy nie było nawet minimalnego spalonego.
3. Za wejście od tyłu w Puyola Solari powinien z miejsca zostać wyrzucony z boiska. Był o faul taktyczny na zawodniku wyprowadzającym akcję ofensywną - w dodatku od tyłu i bezpośrednio na nogi.
Jak chcesz mówić o błędach na korzyść jakiegokolwiek zespołu w La Liga to sobie najpierw przypomnij karny z kapelusza w 90 min z Valencią. Gdyby nie on to byście już dawno byli poza wyścigiem o mistrzostwo.
Żenada po prostu.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|

Template © BMan1
RMPL Spółka z o.o., Al. Pokoju 33, 31-564 Kraków. Kapitał zakładowy: 50.000,00 zł, NIP: 6751520447, REGON: 361845083