Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Wolverine Kibic

|
Wysłany: 2004.04.22 07:54 Temat postu: Wasze plany wakacyjne :) |
|
|
Ponieważ mamy już koniec kwietnia a więc niedługo najpiękniejszczy okres w roku. Jak zamierazcie go spędzić??? 
|
|
|
 |
bery7 Fanatyk

|
Wysłany: 2004.04.22 08:01 Temat postu: |
|
|
Mam nadzieję że te wakacje będą jednymi z najlepszych w moim życiu. Ale to zależy nie tylko odemnie!!! Nie wiadomo co z urlopem itd. 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Rothen Jack the Ripper
|
Wysłany: 2004.04.22 13:43 Temat postu: |
|
|
Ja mam zamiar spędzić te wakacje w kilku miejscach, najpierw jade do Elbląga go zioma, a potem do dziadka na wieś. Może dzieś na jakieś kolonie wypyle... 
|
|
_________________ Oczekiwać od rządzących, że zrobią coś dobrego dla kraju to jak oczekiwać od Hitlera dostaw broni dla partyzantów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
FigoRonaldo Prezes

|
Wysłany: 2004.04.22 17:11 Temat postu: |
|
|
Plan jest prosty:
- Wysłać rodziców na wakacje.
- Gdy już rodzice będą na wakacjach (14 dni) sprowadzić kilka lasek na bajere potem kilka bibek i będzie si.
Ponad to mam zamiar pokręcić się troche po nocnych klubach itp.Nastepnie będę się starał łapać na wszystkie imprezki u kolegów no i może gdzieś z paczką nad jeziorko(mam takie plany)
Jedno jest pewne napije się browca tyle ile jeszcze nigdy w życiu nie wypiłem 
|
|
_________________ Dumny po zwycięstwie - Wierny po porażce
Na zawsze wierny fan GKS Wybrzeże Gdańsk ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
jacko88 Prezes

|
Wysłany: 2004.04.23 14:37 Temat postu: |
|
|
Ja najpierw jade do cioci na pare tygodni do Niemiec, potem troche w domu i z rodzicami byle gdzie nad wode, a pozniej z kumplami gdzies na kolonie najchetniej do Madrytu ale to sie jeszcze zobaczy. A w drugiej polowie wrzesnia do Wloch
|
|
_________________ HALA MADRID!!!
Real Madrid es el mejor equipo el mundo y ganar cada partido! |
|
Powrót do góry |
|
 |
mdramski Mariusz
|
Wysłany: 2004.04.26 02:06 Temat postu: |
|
|
Mi się marzy Hiszpania. A jakby jeszcze udało mi się dostać tam robotę to będę wniebowzięty.
|
|
_________________ http://www.flickr.com/photos/mariuszd |
|
Powrót do góry |
|
 |
jacko88 Prezes

|
Wysłany: 2004.04.26 16:19 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Mi się marzy Hiszpania. A jakby jeszcze udało mi się dostać tam robotę to będę wniebowzięty. |
No i tak se troche zarobic. Najlepiej by bylo podawac reczniki lub wode na Santiago Bernabeu 
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Rothen Jack the Ripper
|
Wysłany: 2004.04.26 17:00 Temat postu: |
|
|
Albo czyścić buciorki jakiemuś zawodnikowi, np. Carlosowi, nie może nie bo bym mu zwałował Ja już mam robutke nabudowie u mego starszego, pierwsze dwa tygodnie. 8) I potem..........sami wiecie co, balanga na całego 
|
|
_________________ Oczekiwać od rządzących, że zrobią coś dobrego dla kraju to jak oczekiwać od Hitlera dostaw broni dla partyzantów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jacko88 Prezes

|
Wysłany: 2004.04.27 14:13 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Albo czyścić buciorki jakiemuś zawodnikowi, np. Carlosowi, nie może nie bo bym mu zwałował Ja już mam robutke nabudowie u mego starszego, pierwsze dwa tygodnie. 8) I potem..........sami wiecie co, balanga na całego  |
Fajnie masz. No przydalo by sie poczyscic. Ale tylko pilkarzom REALu bo od innych mozna by dostac kopa 
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
henry_02 Castilla

|
Wysłany: 2004.04.27 16:08 Temat postu: |
|
|
jak wakacje to tylko Morze lub Hiszpania...Tata cos mi mowil ze moze cos sie da zalatwic z Madrytem a jak nie w tym roku albo w nastepnym...a na pewno z Madrytu wrocilbym jako najszczesliwszy czlowiek na calej kuli ziemskiej !!!!!!!!!

|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
jacko88 Prezes

|
Wysłany: 2004.04.28 14:41 Temat postu: |
|
|
NO!!!!!! MADRYT to moje marzenie!!! Mam nadzieje ze uda mi sie je kiedys zrealizowac. Oby jak najszybciej
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
mdramski Mariusz
|
Wysłany: 2004.04.28 23:39 Temat postu: |
|
|
 |
 |
 |
 |
Mi się marzy Hiszpania. A jakby jeszcze udało mi się dostać tam robotę to będę wniebowzięty. |
No i tak se troche zarobic. Najlepiej by bylo podawac reczniki lub wode na Santiago Bernabeu  |
Mam ciut większe ambicje niż podawanie ręczników 
|
|
_________________ http://www.flickr.com/photos/mariuszd |
|
Powrót do góry |
|
 |
focus Trener

|
Wysłany: 2004.05.31 18:17 Temat postu: |
|
|
Odswiezam temat i od razu mam prosbe do wszystkich uzytkownikow ( a szczegolnie tych z mazur lub z nad morza) Chcialbym bardzo ladnie prosic o jakies telefony, linki do stron, e-maile do jakis ciekawych nie drogich domkow letniskowych. Ilosc osob jeszcze nie do konca ustalona termin rowniez. Chcialbym sie poprostu zoorientowac jak jest z miejscami. Najchetniej widziane oferty z rucianego-nidy, mragowa, mikolajek, wladyslawowa, ustki ewentulanie leby. Oczywiscie nie musza byc to domki w centrum danego miasta, moze byc w bliskiej okolicy. Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Serpico El Duderino

|
Wysłany: 2004.05.31 19:39 Temat postu: |
|
|
Polecam ![:]](images/smiles/krzywy.gif)
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
focus Trener

|
Wysłany: 2004.05.31 19:53 Temat postu: |
|
|
nie no spoko szukalem, tylko wiesz jak to jest. Na stronce napisza co innego a w rzeczywistosci co innego (sam to przerabialem ) ja bym chcial jakies takie sprawdzone miejsca
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|

Template © BMan1
RMPL Spółka z o.o., Al. Pokoju 33, 31-564 Kraków. Kapitał zakładowy: 50.000,00 zł, NIP: 6751520447, REGON: 361845083