Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mansta Real Madryt A

|
Wysłany: 2004.08.31 16:31 Temat postu: |
|
|
Mnie niestety czekają ćwiczenia terenowe od 6 do 11 września, no a potem od października na zajęcia.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Cwirek vel Szacowny Autobus

|
Wysłany: 2004.08.31 16:44 Temat postu: |
|
|
He Aniu w prosektorium nie jest tak źle...
Ja zaczynam szkółke 11/12 wrzesień ,ostatnio rok mojego 2 letniego kształcenia. Najgorsze jest to ,że musze sobie znaleźć miesięczne praktyki w jakimś hotelu... 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
aaangie Wasz ulubiony moderator

|
Wysłany: 2004.08.31 17:12 Temat postu: |
|
|
Nie, no słodko jest w prosektorium - byłam juz tam raz - na srodku jest basen gdzie sie mocza w formalinie 50 letnie trupy jakis przepitych koszardow
A naokolo ustawione sa wiadra - jedno wiadro -wątroby, drugie wiadro -nerki..... itd
no słodko, życ nie umierac po prostu 
|
|
_________________ Zgodnie z prawami matematyki 2 zawsze bedzie mniejsze od 9  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maylo Reżyser

|
Wysłany: 2004.08.31 17:29 Temat postu: |
|
|
Aaangie, prosektorium, brzmi zachęcająco! He he, nigdy nie byłem w czymś takim. (może wątrobie mi skombinujesz? )
A wracając do tematu to wakacje już się niby kończą, ale ja robie jeszcze dogrywke i we wrześniu jade do Madrytu na meczyk z Osasuną 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Cwirek vel Szacowny Autobus

|
Wysłany: 2004.08.31 17:38 Temat postu: |
|
|
Jak ja byłem pare razy w prosektorium to wyglądało to trochę inaczej.
Wchodziło sie i stała z jednej strony trumna ,obok był wózek na którym leżał ubrany trup. Brało sie trupa z wózka i przenosiło do trumny ,następnie trumne zamykało. A czasami trupa trzeba było wyciągnąc z lodówki ,a w tej lodówce bywały inne ciała całkowicie nagie i niejednokrotnie po sekcji zwłok.
To tylko praca...
...i temat na inna historię. 8)
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
FigoRonaldo Prezes

|
Wysłany: 2004.08.31 17:58 Temat postu: |
|
|
Jakbym zobaczył nagie ciało 70 letniej babci,któraby siedziała w lodówce to albo by mi oczy wypaliło albo już nigdy do swojej kuchni bym nie wszedł o zaglądaniu do lodówki w poszukiwaniu zimnego piwka nie wspominając 
|
|
_________________ Dumny po zwycięstwie - Wierny po porażce
Na zawsze wierny fan GKS Wybrzeże Gdańsk ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|