Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ogór Kibic

|
Wysłany: 2004.05.31 19:59 Temat postu: |
|
|
Ja jeszcze nie wiem ale może znowu Chorwacja albo Polskie morze czas wszystko pokarze 
|
|
_________________ SOKÓŁ PYRZYCE-NAJLEPSZY KLUB NA ŚWIECIE!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
FigoRonaldo Prezes

|
Wysłany: 2004.06.01 06:02 Temat postu: |
|
|
Wszystko zanosi się na to iż znowu wakacje spędzę na Kaszubach łowiąc ryby To napewno nie więcej niż 2 tygodnie.Mam zamiar również wybrać się gdzieś z paczką ale ciężko jest się zorganizować 
|
|
_________________ Dumny po zwycięstwie - Wierny po porażce
Na zawsze wierny fan GKS Wybrzeże Gdańsk ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
allstargame Juvenil

|
Wysłany: 2004.06.01 07:58 Temat postu: |
|
|
Ja w wakacje pewnie będe jak zawsze z kumplami pykał w piłke nożną 8)
Pierwsze 2 tygodnie wyjeżdżam do Zakopca 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Manitou Prezes

|
Wysłany: 2004.06.01 11:36 Temat postu: |
|
|
A ja pewnie znowu całe wakacje przesiedze w domu. Tzn. czasem nad morze, czasem nad jeziorko, czasem na rowerek, albo na boisko ![:]](images/smiles/krzywy.gif)
|
|
_________________ Cóż za smutna epoka, w której łatwiej jest rozbić atom niż zniszczyć przesąd. - Albert Einstein |
|
Powrót do góry |
|
 |
truskawa100 Kibic

|
Wysłany: 2004.06.12 09:44 Temat postu: Re: Wasze plany wakacyjne :) |
|
|
Ja przede wszystkim mam zamiar odpoczywac , moze jakis biwak, albo wyjazd gdzies daleko od domu 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Dexster Kibic

|
Wysłany: 2004.06.12 19:17 Temat postu: |
|
|
No ja jade oczywiscie do Wloch a dokladnie do Mediolanu 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Maggi Juvenil

|
Wysłany: 2004.06.13 13:32 Temat postu: |
|
|
A ja na poczatku wyjezdzam na wieś . Potem do Dziwnowa nad morze na 3 tgodnie. A jak wróce to na 2 tgodnie do Anglii. Juz sie doczekac nie moge. Tylko ponoć na całe wakacje zapowiadaja niespacjalna pogode....
|
|
_________________ POKÓJ ŁOSIOM! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Manitou Prezes

|
Wysłany: 2004.06.13 13:38 Temat postu: |
|
|
Jak jedziesz nad morze to radze w sierpniu. W lipcu zawsze jest beznadziejnie, albo dzeszcz, albo zimno, albo lodowanta woda. W sierpniu zawsze jest idealnie. Wiem to z własnego doświadczenia, mieszkam 12 km od morza które widze z okna... ![:]](images/smiles/krzywy.gif)
|
|
_________________ Cóż za smutna epoka, w której łatwiej jest rozbić atom niż zniszczyć przesąd. - Albert Einstein |
|
Powrót do góry |
|
 |
Cwirek vel Szacowny Autobus

|
Wysłany: 2004.06.16 16:45 Temat postu: |
|
|
Ja planuje wyskoczyć pod namiot w Bieszczady w sierpniu.Nie wiem dokładnie gdzie i kiedy. Potrzebuje tylko namiot 2-osobowy Ile takie namioty(iglo) kosztują? 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
FigoRonaldo Prezes

|
Wysłany: 2004.06.16 18:05 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Jak jedziesz nad morze to radze w sierpniu. W lipcu zawsze jest beznadziejnie, albo dzeszcz, albo zimno, albo lodowanta woda. W sierpniu zawsze jest idealnie. Wiem to z własnego doświadczenia, mieszkam 12 km od morza które widze z okna... ![:]](images/smiles/krzywy.gif) |
A ja od morza mieszkam 8 km i wiem że w Lipcu jest lepsza pogoda niż w śierpniu.Co prawda od 3 lat pogoda mnie w lato nie rozpieszcza ale sierpień jest raczej do przesiedzenia w domu więc lipiec byłby tutaj idealny. To tyle jeżeli chodzi o opalanie się zaś jeżeli chodzi o morskie kompiele to nie polecam bo w Bałtyku pływa pełno sinicy i jakis śmieci .Dlatego też ja się wybieram na Kaszuby No ale wszędzie jest inaczej Niestety w Gdańsku nad Morzem nie warto wypoczywać.Ale za to mamy piękne zabytki i napewno warto zwiedzić miasto.Tak w sekrecie napisze że Gdańszczanin mający pieniądze ucieka w wakacje na Kaszuby albo w góry (często do Zakopanego) 8)
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Manitou Prezes

|
Wysłany: 2004.06.16 18:18 Temat postu: |
|
|
Nie wiem jak u Ciebie w Gadańsku, ale u mnie pogoda jest znacznie lepsza w sierpniu i morze czyściutkie...![:]](images/smiles/krzywy.gif)
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
focus Trener

|
Wysłany: 2004.06.16 18:44 Temat postu: |
|
|
Choc nie jestem znad morza to wiem ze czystosc wody zalezy od pradow morskich... Zalezy z ktorej strony jest prad i co ze soba przyniesie. tak samo jest z temperatura wody.
No niezbyt optymistyczna prognoza 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Manitou Prezes

|
Wysłany: 2004.06.22 16:12 Temat postu: |
|
|
Nareszcie ...:::WAKACJE:::...
Jeszcze tylko trzeba pójść w piątek po świadectwo i jestem wolny na dwa miesiące...... 8)

|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
FigoRonaldo Prezes

|
Wysłany: 2004.06.22 17:51 Temat postu: |
|
|
Ja tam wakacje już od początku czerwca sobie zrobiłem Od nauki odpoczne ale czeka mnie za to inna zap..nka 
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
marlonk Kibic

|
Wysłany: 2004.06.22 22:48 Temat postu: |
|
|
ja to ogolnie wakacje przez caly rok mialem...troche sobie powagarowalem...ale jest dobrze...nie zaszkodzilo mi to zbytnio...
a w wakacje co bede robil ?! a kto to wie bede improwizowal 
|
|
_________________ Forum sportowe www.sport-game.abc.pl Zapraszam |
|
Powrót do góry |
|
 |
|

Template © BMan1
RMPL Spółka z o.o., Al. Pokoju 33, 31-564 Kraków. Kapitał zakładowy: 50.000,00 zł, NIP: 6751520447, REGON: 361845083