Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Serpico El Duderino

|
Wysłany: 2004.07.06 14:03 Temat postu: |
|
|
Właśnie wróciłem z mojego pierwszego wyjazdu, byłem w Międzyzdrojach. Niestety pogoda była calutki tydzień obrzydliwa, jednego tylko dnia był upał i wszyscy urlopowicze wylegli na plaże, sajgon. Oczywiście to samo zrobiłem ja sam i cały się spaliłem. Obejrzałem sobie również trochę gwiazdek, bo przecież właśnie się festiwal odbywał, więc fajowo. Zobaczymy jak mi pójdzie reszta wakacji, czy wyjdzie jeszcze jakiś wyjaździk, pozdrawiam. 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
focus Trener

|
Wysłany: 2004.07.07 10:47 Temat postu: |
|
|
No wlasnie dzis przyklepalem sobie 2 tygodnie w Ustce Wyjazd dopiero za 2,5 tygodnia Ale jakos zleci... No juz sie doczekac nie moge...
P.S F&R ten Gdansk juz nie aktualny... 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
FigoRonaldo Prezes

|
Wysłany: 2004.07.07 10:51 Temat postu: |
|
|
 |
 |
P.S F&R ten Gdansk juz nie aktualny...  |
Jaka szkoda Ale i tak byśmy się piwka nie napili bo wybywam za pare dni na Kaszuby 
|
|
_________________ Dumny po zwycięstwie - Wierny po porażce
Na zawsze wierny fan GKS Wybrzeże Gdańsk ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dexster Kibic

|
Wysłany: 2004.07.09 17:22 Temat postu: |
|
|
Ja na wakacje jade Do Itali a dokładnie do Mediolanu już sie nidoczekam.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Manitou Prezes

|
Wysłany: 2004.07.09 17:54 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Ja na wakacje jade Do Itali a dokładnie do Mediolanu już sie nidoczekam. |

|
|
_________________ Cóż za smutna epoka, w której łatwiej jest rozbić atom niż zniszczyć przesąd. - Albert Einstein |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dexster Kibic

|
Wysłany: 2004.07.09 18:02 Temat postu: |
|
|
Co takie zdziwko.To że jade do Itali czy to że jestem za Interem ???
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
FigoRonaldo Prezes

|
Wysłany: 2004.07.09 18:08 Temat postu: |
|
|
Bielikowi chodziło chyba o to że trochę niezrozumiale sformuowałeś zdanko 
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Manitou Prezes

|
Wysłany: 2004.07.09 18:11 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Co takie zdziwko.To że jade do Itali czy to że jestem za Interem ??? |
 |
 |
Bielikowi chodziło chyba o to że trochę niezrozumiale sformuowałeś zdanko  |
Właśnie o to mi chodziło... ![:]](images/smiles/krzywy.gif)
|
|
_________________ Cóż za smutna epoka, w której łatwiej jest rozbić atom niż zniszczyć przesąd. - Albert Einstein |
|
Powrót do góry |
|
 |
focus Trener

|
Wysłany: 2004.07.10 09:05 Temat postu: |
|
|
A ja dzis jade na dzialeczke do znajomych. Powrot w niedziele wieczorem. Bedzie grill i , czyli wszystko co do szczescia potrzebne 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Cwirek vel Szacowny Autobus

|
Wysłany: 2004.07.11 18:53 Temat postu: |
|
|
A ja dziś własnie wróciłem z mojego tyskiego rancho.Był Grill ,%%%,zajebista pogoda(zjaralem sie straszliwie-cierpie ). Rano miałem wylew wymiotny ale potem mi przeszło. A film urwał mi sie w sobote niespodziewanie(podobno leżałem na kumplu ze spuszczonymi batami ) Takie weekendowe wypadziki są super, za każdym razem bardzo podobny scenariusz z k%u%l%m%i%n%a%c%j%ą dnia pierwszego ,no chyba ,że tam siedzimy piątek-niedziela to kulminacyjne są 2 dni
A wakacyjny plan jest taki, że w czwartek wyjeżdżam do poniedziałku w odwiedziny do Mojej Pieknej, potem zas robota i ostatni weekend lipca-31 ,1 sierpień w Tychach 5 Tyski Festiwal Muzyczny im.Ryśka Riedla ,,Ku przestrodze'' Bedzie super muza ,extra klimat ,znów Grill Party ,Moja Liebsta u mnie- zyć nie umierać. I w dalszej kolejnosci ,jakiegoś sierpnia może wyjazd w Bieszczady ,ale jeszcze nie wiem dokładnie ,kiedy ,na ile ,za ile i gdzie. 8)
Dzisiaj rano gdy umierałem przyrzekłem sobie ,że nie pije już więcej alkoholu-na szczęście za kilka godzin zmądrzałem i stwierdziłem ,że jestem nienormalny tak mysląc Też macie na 2 dzień po przepiciu takie kosmate myśli? 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Vampireq EmeryT

|
Wysłany: 2004.07.11 19:54 Temat postu: |
|
|
 |
 |
A film urwał mi sie w sobote niespodziewanie(podobno leżałem na kumplu ze spuszczonymi batami )
|
Weź nas tu nie demoralizuj Jeszcze wpadnie jaka kontrola i będziesz miał 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
focus Trener

|
Wysłany: 2004.07.12 11:06 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Dzisiaj rano gdy umierałem przyrzekłem sobie ,że nie pije już więcej alkoholu-na szczęście za kilka godzin zmądrzałem i stwierdziłem ,że jestem nienormalny tak mysląc Też macie na 2 dzień po przepiciu takie kosmate myśli?  |
Oj ja rowniez mam czasem takie mysli. Czesto sobie postanawiam: Zero wodki zero drinkow zero piwa zero procentow... Ale jakos te postanowienia nie wchodza do zycia codziennego...
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Maggi Juvenil

|
Wysłany: 2004.07.12 23:04 Temat postu: |
|
|
A ja jestem u cioci teraz. No i w sobotę byłam na "imprezie" z moim kuzynem i jego kolegami. Matko, jak się wynudziłam.. W Nysie chyba młodzież wymarła albo co, bo nigdzie dobrej imprezy...
|
|
_________________ POKÓJ ŁOSIOM! |
|
Powrót do góry |
|
 |
FigoRonaldo Prezes

|
Wysłany: 2004.07.12 23:42 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Też macie na 2 dzień po przepiciu takie kosmate myśli?  |
A no mam i co więcej 1 Stycznia tego roku po Sylwku obiecałem sobie że już nigdy w życiu wódki nie tkne i co...piłem tylko z jakieś 3 razy i to jakoś tak w Maju ![:]](images/smiles/krzywy.gif)
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
emilio Juvenil

|
Wysłany: 2004.07.14 23:59 Temat postu: |
|
|
A ja za dosłownie 20 minut wyjeżdzam na 12 (?) dni z czteroma kuplami do Mielna. Myśle, że wyjazd sie uda tym bardziej iz od weekendu nastapic ma znaczna zwyżka temperatury, wiec z terminem trafilismy niezwylke udanie. Choc i tak mysle, ze raczej na plaży często gościć raczej nie będę
Wiec pozdro dla wszystkich, moze kiedys wróce.. 
|
|
_________________ Siempre fieles! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|