Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Simon © Real Madryt A

|
Wysłany: 2004.07.21 09:47 Temat postu: |
|
|
netSaM: po co Ty tutaj piszesz... od 6 postów piszesz niezgodnie z tematem, który brzmi "Wasze plany wakacyjne :)".
Najpierw rozkazujesz Vampireqowi zeby nie pisal do Ciebie, a potem odpisujesz na jego posty prowokujac go do napisania kolejnego... wez troche nervosolku i nie zasmiecaj foro...
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
netSaM Fanatyk

|
Wysłany: 2004.07.21 09:57 Temat postu: |
|
|
Ty bo mnie to już WKURWI*
Coś zrobisz napiszesz coś źle, to masz już PRZEJEBAN* u DaaN'a, Ty bo On jest prze CHU* co zrobisz to już masz PRZEJEBAN* bo to jest DaaN 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Roodeck Culé

|
Wysłany: 2004.07.21 10:03 Temat postu: |
|
|
Lepiej nie marudź Ja dyskutowałem z modami (ale nie używałem takich słów jak ty) i sam widzisz co mi przylepili
PS.A z tą jedną gwiazdką w kazdym wulgaryźmie to mnie rozwalasz 
|
|
_________________ FC Barcelona - més que un club... |
|
Powrót do góry |
|
 |
focus Trener

|
Wysłany: 2004.07.21 10:53 Temat postu: |
|
|
No mnie sie wydaje ze nie dlugo juz nie bedziemy mogli z toba pogadac netsam...
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
DaaN fuck the new world order

|
Wysłany: 2004.07.21 11:19 Temat postu: |
|
|
No coz ja obiecalem ze nie bede banowal, wiec niech zdecyduja inni co maja do tego uprawnienia Wiem jedno, czasu nie bede tracil na dyskusje z tak skarlalym intelektem jak netSaM ![:]](images/smiles/krzywy.gif)
|
|
_________________ "Żeby uważać siebie za kogoś wyjątkowego, trzeba mieć ku temu naprawdę albo mocne podstawy, albo marne złudzenia" |
|
Powrót do góry |
|
 |
Roodeck Culé

|
Wysłany: 2004.07.21 13:09 Temat postu: |
|
|
A moderator znowu tekst z intelektem Nie używajcie tego tekstu bo to przywołuje drugą stronę mojej osobowości Po prostu gdy widzę ten tekst to mam wielką ochotę zmierzyć sie intelektualnie z tak wielkimi intelektami jak W.P. Moderatorzy.

|
|
_________________ FC Barcelona - més que un club... |
|
Powrót do góry |
|
 |
DaaN fuck the new world order

|
Wysłany: 2004.07.21 16:28 Temat postu: |
|
|
W takim razie zmierzmy sie, nie widze przeszkod Umowmy sie ze bede uzywal takich textow jakie uwazam za stosowne, a nie takich jakie mi bedzie dobieral poprawny politycznie pan Roodeck ![:]](images/smiles/krzywy.gif)
|
|
_________________ "Żeby uważać siebie za kogoś wyjątkowego, trzeba mieć ku temu naprawdę albo mocne podstawy, albo marne złudzenia" |
|
Powrót do góry |
|
 |
mdramski Mariusz
|
Wysłany: 2004.07.21 16:46 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Ty bo mnie to już WKURWI*
Coś zrobisz napiszesz coś źle, to masz już PRZEJEBAN* u DaaN'a, Ty bo On jest prze CHU* co zrobisz to już masz PRZEJEBAN* bo to jest DaaN  |
Po pierwsze kompletnie nie wiem o czym Ty mówisz w tym poście - weź sobie kilka lekcji polskiego. Po drugie jak jeszcze raz zobaczę tego typu epitety to nie będę się zastanawiał nawet sekundy nad banem dla Ciebie. To jest ostatnie ostrzeżenie.
|
|
_________________ http://www.flickr.com/photos/mariuszd |
|
Powrót do góry |
|
 |
Cwirek vel Szacowny Autobus

|
Wysłany: 2004.07.21 22:00 Temat postu: |
|
|
Mały totalitaryzm być musi
Byłem na ogródku ,słońce sie pojawilo ,zeżarłem 5 kiełbas ,bułki ,wypiłem 1 piwo i 1 Komandoska na pół Oprócz tego posmakowałem owoców i warzyw działkowych. Mile spędzone przedpołudnie i południe.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Vampireq EmeryT

|
Wysłany: 2004.07.22 08:42 Temat postu: |
|
|
Ach, wy niewierni Tylko byście się wylegiwali Ja tam wczoraj w największym upale (od12 do 15) grałem. I to nie na kompie tylko w piłkę nożną 40 stopni a ja tam biegam Myślałem że się wykończę.... 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Tomek:-) Kibic

|
Wysłany: 2004.07.22 09:25 Temat postu: Ja wakacje to bede miał raczej fajne. |
|
|
Za kilka dni wyjeżdżam na obóz piłkarski. Mam nadzieję ze będzie na nim troche zabawy a nie tylko treningi. Szkoda mi będzie odejść od kompa na 2 tygodnie, ale będe musiał wytrzymać Po obozie będe miał jeszcze trochę czasu poleniuchować przed szkołą. 
|
|
_________________ Real Rulezz!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
focus Trener

|
Wysłany: 2004.07.23 09:14 Temat postu: |
|
|
No i pozegnania nadszedl czas Dzis wieczorem wyjezdzam na dwa tygodnie no i niestety nie bede mial najpradopodobniej dostepu do netu i tym samym do forum rm.pl... Milego gadania beze mnie! papa
Bede u was pamietal gdy bede i !
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 2004.07.23 15:49 Temat postu: |
|
|
Ja dzisiaj zaraz wypadam na balety alkoholowo-towarzyskie , pogada dopisała idealnie ,bedzie ogień A jutro planuje poprawiny. Jeszcze tylko kapiel ,ogolic sie ,obiadek i siuuuu.... nie ma mnie 8)
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Manitou Prezes

|
Wysłany: 2004.07.24 06:27 Temat postu: |
|
|
A ja dzisiaj dla urozmaicenia wstałem o 3.45 rano wypiłem kawe, posłuchałem The DOOrs i pojechałem na rower... dopiero wróciłem... ![:]](images/smiles/krzywy.gif)
|
|
_________________ Cóż za smutna epoka, w której łatwiej jest rozbić atom niż zniszczyć przesąd. - Albert Einstein |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 2004.07.24 13:11 Temat postu: |
|
|
Niezłe masz pomysły
Przed momentami paroma wróciłem ,było ok. Zmogło mnie w okolicach 1:00... Piłem pierwszy raz wóde o smaku porzeczkowym: NIAGARA(nie polecam ) Dzis wieczorem planuje na dalsze ,plenerowe wyjście ![:]](images/smiles/krzywy.gif)
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|