Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Rothen Jack the Ripper
|
Wysłany: 2004.06.22 15:24 Temat postu: Olimpiada, Grecja 2004 |
|
|
Nie mogłem się powstrzymać i zakładam temat o nadchodzących igrzyskach. Mówić tu będziemy o waszych typach na te zawody, poszczególnych już wynikach...
Czego się spodziewacie po naszych reprezentantach
Ulubiona konkurencja itp.
|
|
_________________ Oczekiwać od rządzących, że zrobią coś dobrego dla kraju to jak oczekiwać od Hitlera dostaw broni dla partyzantów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Duffy Fanatyk

|
Wysłany: 2004.06.22 15:31 Temat postu: |
|
|
hm... mysle ze nasz reprezentacja zdobedzie gora 5 zlotych medali
a dalej to juz nie wiem moze bedzie jakas niiespodzianka. Mysle ze Robert ( moj imiennik ) Korzeniowski napewno zdobedzie 2 zlote medale
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
patryk12 Kibic

|
Wysłany: 2004.06.23 21:45 Temat postu: |
|
|
Ja bardzo wierze w naszego Roberta Korzeniowskiego i biegaczy, ale i tak wszystkim naszym życze powodzenia
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
PolPaulo Castilla

|
Wysłany: 2004.06.24 11:12 Temat postu: |
|
|
Ja liczę tak jak wy na Korzeniowskiego, ale także na Sylwię Gruchałę(moją ulubioną sportsmenkę ), (M)Otylię Jędrzejczak, no i mam nadzieję że ktoś z polskich "ciężarów" też powalczy o złoto. Może Agata Wróbel lub Szymon Kołecki. Byłbym bardzo szczęśliwy gdyby swoje wyniki z ostatniej olimpiady powtórzyli: kajakarze Sycz i Kucharski oraz młociarze Katarzyna Skolimowska i Szymon Ziółkowski. Chociarz z tego co ostatnio czytałem Ziółkowski nie jest w najwyższej formie i raczej ma niewielkie szanse na medal.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
aaangie Wasz ulubiony moderator

|
Wysłany: 2004.06.25 21:58 Temat postu: |
|
|
No ja bym chciala ,aby nasi siatkarze sprawili niespodzianke - bo sa w sumie nieobliczalni -potrafia ograc najlepszych, by przegrac z jakimis outsiderami
Raczej nie licze na biegaczy, bo ciutke bez formy są
No Korzeniowski to nie byłby sobą gdyby nie spelnił swojego planu i gdyby nie był pewien złota to na Igrzyska by pewnie nie pojechał
Dobrze wypadaja tez zawsze różni tam wioslarze, kajakarze - wiec tu tez pare medali powinno byc ![:]](images/smiles/krzywy.gif)
|
|
_________________ Zgodnie z prawami matematyki 2 zawsze bedzie mniejsze od 9  |
|
Powrót do góry |
|
 |
allstargame Juvenil

|
Wysłany: 2004.06.27 12:14 Temat postu: |
|
|
Spodziewam sie moze 6 medali . 2 złotka Korzeniowskiego i innych . Nie wiem kogo Może siatkarze 8)
|
|
|
 |
FigoRonaldo Prezes

|
Wysłany: 2004.06.30 13:58 Temat postu: |
|
|
Osobiście najbardziej liczę na Roberta.Korzeniowski jest moim ulubionym sportowcem,którego bardzo cenię i podziwiam.Chciałbym aby i na tej Olimpiadzie odniósł sukces.Czy będą to złote medale ? Jeżeli tak to będę płakał razem z nim a jeżeli srebne albo brązowe to również będę z niego bardzo dumny.Ponad to liczę na udany występ Siatkarzy i im również życzę sukcesów ! Co do ilości medali to nie będę prorokował ale mam nadzieję że na przekroju wszystkich lat ta Olimpiada dla Polski będzie najbardziej udana ! Przedewszystkim życzę wszystkim zdrowej rywalizacji,0 korupcji i 0 afer antydopingowych!
Pozdrawiam.
Figo&Ronaldo.
|
|
_________________ Dumny po zwycięstwie - Wierny po porażce
Na zawsze wierny fan GKS Wybrzeże Gdańsk ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
aaangie Wasz ulubiony moderator

|
Wysłany: 2004.07.06 11:57 Temat postu: |
|
|
jak dla mnie to przykrą niespodzianka jest forma naszych lekkoatletów W Bydgoszczy były Mistrzostwa Polski wlasnie
Ze sprinterow to tylko jeden, Chyła bodajze wystartuje a reszta to tylko w sztafecie
Ja musze przyznac ze bardzo lubie lekkoatetyke własnie-szczegolnie biegi . Słyszalam ze Sposob ma drugi wynik w skoku wzwyż na swiecie , wiec moze ewentualnie on tu zdobyc medal...
Wczesniej pisalam ,ze kajakarze i wioslarze zawsze swiertnie wypadaja ae moj tato sie troche tym interesuje i mowil mi wczoraj ze tez bez formy są
A Korzeniowski chyba tylko na 50 stratuje tak mi sie wydaje 
|
|
_________________ Zgodnie z prawami matematyki 2 zawsze bedzie mniejsze od 9  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Serpico El Duderino

|
Wysłany: 2004.07.06 12:18 Temat postu: |
|
|
Ja za to nie jestem pewny co do Roberta, ostatnio przegrał w jakimś mityngu i zajął drugie miejsce, potem jakiś Rosjanin odebrał mu rekord świata. Widać, że Korzeniowski powoli się wypala, to jego ostatnia olimpiada więc życzę mu, żeby zdobył te dwa złota dla Polski. 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
focus Trener

|
Wysłany: 2004.07.22 18:26 Temat postu: |
|
|
No olimpiada zaczyna sie 11 wiec juz bede w warszawie wirtualna przygotowala fajny serwis o olimpiadzie. Bardzo fajny jest terminarz wszysttko fajnie rozpisane co, gdzie, kiedy -->KLIK<--
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
PolPaulo Castilla

|
Wysłany: 2004.07.22 19:22 Temat postu: |
|
|
Stawiałem między innymi na Kołeckiego, a on nie pojedzie. Szkoda!!
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Tomek:-) Kibic

|
Wysłany: 2004.07.22 21:16 Temat postu: Czuję ze na tej olimpiadzie nam się dobrzę ułoży... |
|
|
Jest szansa na kika medali dla Polski...Liczę na was!! 
|
|
_________________ Real Rulezz!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Serpico El Duderino

|
Wysłany: 2004.08.02 10:03 Temat postu: |
|
|
Ciekawe jak pobiegnie nasza sztafeta 4^400, zawsze wypadali całkiem nieźle, czy w tym roku też biegną w swoim składzie? 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
focus Trener

|
Wysłany: 2004.08.08 17:48 Temat postu: |
|
|
Olimpiade czas zaczac. >>tutaj<< macie przedsmak tego co nas czeka juz nie dlugo.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kublas Juvenil

|
Wysłany: 2004.08.08 19:34 Temat postu: |
|
|
Ach już nie mogę się doczekać.Liczę iż nasi nie zawiodą i spiszą się lepiej niż cztery lata lemu
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|

Template © BMan1
RMPL Spółka z o.o., Al. Pokoju 33, 31-564 Kraków. Kapitał zakładowy: 50.000,00 zł, NIP: 6751520447, REGON: 361845083