Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mdramski Mariusz
|
Wysłany: 2004.05.17 01:41 Temat postu: Real Madryt - Real Sociedad S.S. |
|
|
Tym razem strach typować Trzeba wygrać, aby przynajmniej nie spaść na czwarte miejsce...
|
|
_________________ http://www.flickr.com/photos/mariuszd |
|
Powrót do góry |
|
 |
bery7 Fanatyk

|
Wysłany: 2004.05.17 09:32 Temat postu: |
|
|
Przepraszam ale to już dno totalne. REAL MADRYT PRZEGRA I 3 miejsce a sam mecz 1-3 w plecy!!! 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Ugi3 Prezes

|
Wysłany: 2004.05.17 17:38 Temat postu: |
|
|
Ja stawiam na minimalną porażkę Realu, sorry ale z taką formą nie można myśleć o wygrywaniu meczów w lidze hiszpańskiej.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
FigoRonaldo Prezes

|
Wysłany: 2004.05.17 22:37 Temat postu: |
|
|
Nigdy nie pajałem optymizmem 4:0 dla RSSS A czy 3 czy 4 miejsce to nie ma wielkiej różnicy i tak ten sezon to katastrofa i wstyd Ja już żyje następnym sezonem a tak poza tym to zniecierpliwością odliczam dni do EURO Przyznam się że nadal mam nadzieje na 2 miejsce 
|
|
_________________ Dumny po zwycięstwie - Wierny po porażce
Na zawsze wierny fan GKS Wybrzeże Gdańsk ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
netSaM Fanatyk

|
Wysłany: 2004.05.18 05:31 Temat postu: |
|
|
Real tego meczu nie moze nawet zremisowac a w tym sezonie Real to nie obliczalna druzyna wiec wszytsko moze sie zdazyc.
Ale ja jednak mysle ze Real przerwie zla passe 4 porazek z rzedu i pokona Sociedad i przy wygranej Realu oby Saragossa pokonala Barcelone i wtdey Real siegnie po wicemistrzostwo
Jesli sie jednak tak niestanie ( NIE WYGRAMY MECZU Z SOCIEDAD ) mozemy byc nawet 4 gdy Deportivo wygra swoj mecz.
Nawet z miejsca 3 Real bedzie musial grac w eliminacjach do Ligi Mistrzow
ale nwet jak im ten sezon nie wyjdzie to dwa mecze na poczatku nowego sezonu chyba nic nie zaszkodza 8)
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Serpico El Duderino

|
Wysłany: 2004.05.18 11:42 Temat postu: |
|
|
Będzie 2:0 dla nas. Zapamiętajcie ten post, bo właśnie taki będzie wynik. Wierzę w to.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
jacko88 Prezes

|
Wysłany: 2004.05.18 12:36 Temat postu: |
|
|
Ja tez wierze w REAL bo juz tylko wiara nam zostala
|
|
_________________ HALA MADRID!!!
Real Madrid es el mejor equipo el mundo y ganar cada partido! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Rothen Jack the Ripper
|
Wysłany: 2004.05.18 16:50 Temat postu: |
|
|
Ja obstawiam bramkowy remis, kieruje sie optymizmem i wiara w Real, wkoncu to juz ostatni mecz w sezonie wiec mozna wyoruc z siebie ostatnie sily..
|
|
_________________ Oczekiwać od rządzących, że zrobią coś dobrego dla kraju to jak oczekiwać od Hitlera dostaw broni dla partyzantów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ogór Kibic

|
Wysłany: 2004.05.18 18:26 Temat postu: |
|
|
Ja mysle że będzie 2:2 bramki:Carlos i Zidane
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Anonim Gość
|
Wysłany: 2004.05.19 08:17 Temat postu: |
|
|
Ja też raczej nie widzę więcej niż bramkowy remis. RSSS mimo marnej pozycji to jednak dobrze ułożony zespół. I dobrze 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Morales Wybitny znawca urody pilkarzy Realu Madryt

|
Wysłany: 2004.05.19 12:27 Temat postu: |
|
|
Miki, ale nie tylko poukładanie drużyny się liczy. Real ma przygniatającą przewagę nad RSSS jeżeli chodzi o urodę i medialność zawodników. To może okazać się kluczowe w tej konfrontacji. W prawdzie nie ujżymy tego najładniejszego, bo sędzia się na niego opbraził ale zostało jeszcze sporo zawodników wyjątkowej urody.
PS
Teraz już wiem, za co wyleciał z Realu Campo 
|
|
_________________ Ronaldo jest ładniejszy niż Messi  |
|
Powrót do góry |
|
 |
JJ antydrewno
|
Wysłany: 2004.05.19 13:17 Temat postu: |
|
|
Tak piszesz o walorach estetycznych pilkarzy Realu, to czyzbys moze zakochal sie w gutku ? 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Anonim Gość
|
Wysłany: 2004.05.19 15:02 Temat postu: |
|
|
to już chyba tylko problem natury wolucjonalnej, przeczytałem, że Solari jest chory, brazylijczycy gdzies jezdzili, podobno Raul na trening strzelił 4 bramki, ciekawe ... C+ chyba i tak olał ten mecz.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
henry_02 Castilla

|
Wysłany: 2004.05.19 15:48 Temat postu: |
|
|
Ja rowniez jestem ciekawy jak sobie nasi bohaterowie poradza w tej konfrontacji. Skoro ostatnia druzyna Murcia wygrala z Krolewskimi to az strach patrzec na wynik tego meczu. Jednak ja zachowuje optymizm i stawiam na 2:1, Barca przegrywa i wskakujemy na 2 miejsce

|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Ruben Fanatyk

|
Wysłany: 2004.05.20 11:02 Temat postu: |
|
|
Bez przesady, Real wygra ten mecz i to wysoko. 3:0 dla Merengues po bramkach Raula, Ronaldo i Figo. Zobaczycie, Krolewscy pokaza jak sie gra w pilke Baskom i jak sie walczy do konca Barcelona przegra co najwyzej zremisuje z Saragossa walczaca o utrzymanie i drugie miejsce bedzie nasze 
|
|
_________________ Łatwiej zdobyć sukces, trudniej na niego zasłużyć. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|

Template © BMan1
RMPL Spółka z o.o., Al. Pokoju 33, 31-564 Kraków. Kapitał zakładowy: 50.000,00 zł, NIP: 6751520447, REGON: 361845083