Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mdramski Mariusz
|
Wysłany: 2004.06.14 22:11 Temat postu: |
|
|
Inny cytat Szpakowskiego, dawno temu, nawet nie pamiętam meczu. Co prawda to nie cytat z Euro, ale jest po prostu świetny:
"Miłe złego początki, lecz koniec radosny" - po prostu genialne 
|
|
_________________ http://www.flickr.com/photos/mariuszd |
|
Powrót do góry |
|
 |
allstargame Juvenil

|
Wysłany: 2004.06.15 15:24 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Mimo tych pomyłek uważam, że Szpaqu jest najlepszy. Nikt tak nie potrafi podkręcić atmosfery podczas meczu jak on... ![:]](images/smiles/krzywy.gif) |
Jak dla mnie najlepszy jest BOREK i wszyscy z Polsat Sport 
|
|
|
 |
Anonim Gość
|
Wysłany: 2004.06.15 16:00 Temat postu: |
|
|
 |
 |
 |
 |
Mimo tych pomyłek uważam, że Szpaqu jest najlepszy. Nikt tak nie potrafi podkręcić atmosfery podczas meczu jak on... ![:]](images/smiles/krzywy.gif) |
Jak dla mnie najlepszy jest BOREK i wszyscy z Polsat Sport  |
w pełni sie zgadzam co do Borka, ale Kołtoń czy Iwanow to już nie, w C+ jest wielu dobych komentatorów. Zaś Szpak jest obecnie jednym z najsłabszych wg. mnie, odzywczaiłem sie od jego stylu komentowania, wkurza mnie jak tak krzyczy, a jak bramka pada to sie budzi po fakcie i też krzyczy, po co?
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Cwirek vel Szacowny Autobus

|
Wysłany: 2004.06.15 16:53 Temat postu: |
|
|
Nieporozumieniem dla mnie sa panowie Jacyna&Mielcarski Nie wiem po kiego h Mielcarski tam siedzi, że 2 lata sgrał w Portugalii z czego połowa leczył kontuzje to już dupny expert Portugalskiego futbolu?
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
focus Trener

|
Wysłany: 2004.06.15 17:04 Temat postu: |
|
|
Juz lepsi oni niz taki sklad: Basalaj (komentarz meczu), Szczesny i Dziekanowski (komenatrz w studio)... 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Manitou Prezes

|
Wysłany: 2004.06.15 17:26 Temat postu: |
|
|
Według mnie najgorszy jest ten "robocik" , który komentuje teraz mecz Czechy - Łotwa... 
|
|
_________________ Cóż za smutna epoka, w której łatwiej jest rozbić atom niż zniszczyć przesąd. - Albert Einstein |
|
Powrót do góry |
|
 |
Joy Fanatyk

|
Wysłany: 2004.06.15 19:06 Temat postu: |
|
|
A temat jest o cytatach naszych komentatorów na Euro czy o ich personach w ogólności? 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Serpico El Duderino

|
Wysłany: 2004.06.15 19:12 Temat postu: |
|
|
Tja, ja mam cały czas złudzenie, że on gada w zwolnionym tempie. "NNNeeedddddddvvvvveeeeeeeeddddddddd bbbbbbiiiiiiiieeeggggnnnnnnniiiiiiiiieeeeeeee". 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Blanco Duch Generała Franco

|
Wysłany: 2004.06.15 20:22 Temat postu: |
|
|
Szpakowski, Niemcy - Holandia. "Teraz zrywają sie zławki Berti Vogts i gracze" Po chwili: "Berti Vogts na trybunach..."
|
|
_________________ "stary, dobry Linkin Park." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Anonim Gość
|
Wysłany: 2004.06.15 20:32 Temat postu: |
|
|
Van der Fart ???
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Manitou Prezes

|
Wysłany: 2004.06.15 21:14 Temat postu: |
|
|
Hehe... i jeszcze Szwansztanger 
|
|
_________________ Cóż za smutna epoka, w której łatwiej jest rozbić atom niż zniszczyć przesąd. - Albert Einstein |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ugi3 Prezes

|
Wysłany: 2004.06.15 21:46 Temat postu: |
|
|
Dziś najbardziej podobaly mi sie zmiany Szpaka, raz gadal van Nisterlooy a raz van Nistelrooy. Wogole cos mi sie wydaje że komentatorzy nie koncentrują sie na sytuacji na boisku, jak holendrzy wykonywali rzut wolny to powiedzial ,, rzut wolny dla Niemców "
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Simon © Real Madryt A

|
Wysłany: 2004.06.15 21:49 Temat postu: |
|
|
A ja nie wiem czy dobrze usłyszałem, bo sie zbytnio na tym co Szpaq pie... za przeproszeniem nie skupiam bo nie warto, ale uslyszalem cos takiego a propos tego jak Niemcy na mlodziez stawiaja: "Gra w kadrze Lahma" :P W sensie piłkarza oczywiście, ale fajnie brzmiało :)
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Anonim Gość
|
Wysłany: 2004.06.15 21:52 Temat postu: |
|
|
Szpaq
Gwizdek Fringsa, eeeeee Friska, akcja Fringsa była
Dla mnie on jest najgorszy tak nudzi, że nie wiem, po co wiecznie te analogie do zamieszłych czasów z ery przed Supremem 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
mdramski Mariusz
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|

Template © BMan1
RMPL Spółka z o.o., Al. Pokoju 33, 31-564 Kraków. Kapitał zakładowy: 50.000,00 zł, NIP: 6751520447, REGON: 361845083