Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Blanco Duch Generała Franco

|
Wysłany: 2004.07.27 13:29 Temat postu: |
|
|
dżej, pogódź się z tym, że rezerwy Brazylii salepsze od 1. niemal skłądu Argentyny. a gorszym trenerem od Bielsy jest chyba tylko Zibi Boniek 
|
|
_________________ "stary, dobry Linkin Park." |
|
Powrót do góry |
|
 |
JJ antydrewno
|
Wysłany: 2004.07.27 13:35 Temat postu: |
|
|
Blanco nie mow mi tylko, ze kanarki w meczu byly lepsze od Argentynczykow - przeciez bylo widac golym okiem. Szczesliwy sukces i koniec, zdania nie zmienie. Wynik nie zawsze odzwierciedla tego, co dzialo sie na boisku, ale wygrana to wygrana.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Blanco Duch Generała Franco

|
Wysłany: 2004.07.27 13:39 Temat postu: |
|
|
dżej, nie bij mnie
Argentyna była lepsza, bo Kanarki założyły drugi garnitur
|
|
_________________ "stary, dobry Linkin Park." |
|
Powrót do góry |
|
 |
JJ antydrewno
|
Wysłany: 2004.07.27 13:58 Temat postu: |
|
|
Nie prawda, bo kanarki nawet w 4 garniturze sa najlepsze. (prawie jak barca)
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
jacko88 Prezes

|
Wysłany: 2004.07.27 14:02 Temat postu: |
|
|
Wydaje mi sie ze jednak Brazylia byla lepsza skoro wygrala. I to jeszcze rezerwowym skladem
|
|
_________________ HALA MADRID!!!
Real Madrid es el mejor equipo el mundo y ganar cada partido! |
|
Powrót do góry |
|
 |
FigoRonaldo Prezes

|
Wysłany: 2004.07.27 14:21 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Wydaje mi sie ze jednak Brazylia byla lepsza skoro wygrala. I to jeszcze rezerwowym skladem |
W pewnym sensie masz rację.
W finale może i Brazylia grała słabiej ale to nie znaczy,iż słabszy ma przegrać.W dużym stopniu o wygranej decyduje szczęście a te w finale uśmiechneło się do Brazylii,która mimo że mocno osłabiona zagrała bardzo dobrze w turnieju i wykazała się dużym doświadczeniem i spokojem np w finale kiedy rzutem na taśme w 1 i 2 połowie doprowadzała do remisu.Myślę że już za samą postawę takich piłkarzy jak Adriano czy Julio Cesar Copa nalezała się Brazylii 
|
|
_________________ Dumny po zwycięstwie - Wierny po porażce
Na zawsze wierny fan GKS Wybrzeże Gdańsk ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
PolPaulo Castilla

|
Wysłany: 2004.07.27 15:14 Temat postu: |
|
|
BRAZIL, BRAZIL!!!!!
Po raz kolejny udowodnili że są najlepsi i że mają najlepsze zaplecze w osobie młodych zawodników!!!

|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
fanka_007 Kibic

|
Wysłany: 2004.07.29 11:15 Temat postu: |
|
|
Brasil campeao ! Moje odczucia co do finału: wydaje mi sie, ze Argentyna grała lepiej ( nie biorąc pod uwage rzutów karnych), jednak szczescie sprzyja lepszym i lepsza okazała sie Brazylia, szkoda, ze bez Ronniego i R.Carlosa, udowodnili, ze bez takich wielkich gwiazd, tez są najlepsi, przynajmniej na swoim kontynecie, juz nie moge sie doczekac MŚ, rewanż Francuzów, za nieudane MŚ i ME 8)
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|