Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Zizou10 Kibic

|
Wysłany: 2004.07.18 23:36 Temat postu: Możliwy meczyk... REAL-BARCA!!! |
|
|
Moim zdaniem, warto by zagrac meczyk z fanami F.C.Barcelona ze strony www.blaugrana.pl. Czekam na chetnych. Jestem ciekawy, gdzie bysmy zagrali (proponuje Warszawe) Chetni niech sie wpisuja.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Maylo Reżyser

|
Wysłany: 2004.07.19 00:51 Temat postu: |
|
|
Czemu by nie? Chociaż to i tak pewnie nie wypali. Ale jakby co to ja się zgłaszam
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Zizou10 Kibic

|
Wysłany: 2004.07.19 02:37 Temat postu: meczyk!!! |
|
|
Gadalem troche z tymi z Blaugrany i mowia, ze rok temu mial byc taki meczyk, ale malo osob od nas sie zglosilo. Wiec im wiecej osob, ale pewnych- tym lepiej. Liczcie sie z tym, ze trzeba bedzie ustalic miejsce spotkania itd. ale to pozniej. prawdopodobnie byloby to w sierpniu. Nie mozemy tego zawalic. To ja zglosilem sie z koncepcja...pomyslcie tylko, rkoeman, ktory popierda** za pilka....  
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Zizou10 Kibic

|
Wysłany: 2004.07.19 02:46 Temat postu: Wasze wsparcie... :) |
|
|
Aby meczyk mogl dojsc do skutku, bede potrzebowal waszej pomocy. Chodzi mi o to, ze im wiecej osbo bedzie mowilo o tym na www.realmadryt.pl i www.blaugrana.pl, tym lepiej. Wtedy bedzie-prawdopodobnie wieksze zainteresowanie. Mowcie na naszym forum, a takze na forum Barcelony www.blaugrana.pl, i w komentarzach.
HALA MADRID!!!
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Zizou10 Kibic

|
Wysłany: 2004.07.19 02:53 Temat postu: P.S |
|
|
Zapomnialem dodac, ze na stronie www.blaugrana.pl jestem zalogowany jako somar- ale na ich forum nie ma jeszcze mojego tematu, bo mam za malo postow- wiec na razie jeszcze nie ma tam takiej informacji, ale w komentach im napisalem, ze dobrze byloby taki mecz zorganizowac. Wiec moze ktorys z was tam da taki temat. Im wczesniej, tym lepiej.
Wysilmy sie, bo rok temu mial byc taki mecz, a nie wypalilo. Wiec moze teraz??
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
DaaN fuck the new world order

|
Wysłany: 2004.07.19 05:13 Temat postu: |
|
|
Trzy rzeczy:
1.Zapoznaj sie z FAQ
2.Uzywaj opcji EDIT w prawym gornym rogu miast pisac trzy swoje posty jeden pod drugim
3.Temat o tym meczu juz kiedys byl=uwazniej przegladaj forum 
|
|
_________________ "Żeby uważać siebie za kogoś wyjątkowego, trzeba mieć ku temu naprawdę albo mocne podstawy, albo marne złudzenia" |
|
Powrót do góry |
|
 |
Troi Ronaldo

|
Wysłany: 2004.07.19 07:22 Temat postu: |
|
|
No ja sie zgadzam nie ma co pograł bym taki meczyk i dla mnie lewa pomoc jak zwykle hehhee Pozdrowienia
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
netSaM Fanatyk

|
Wysłany: 2004.07.19 08:31 Temat postu: |
|
|
Ja był bym za jak by było troszke bliżej
Np. Kraków 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Manitou Prezes

|
Wysłany: 2004.07.19 11:32 Temat postu: |
|
|
Jeszcze się tam pozabijacie nawzajem, z Gran Derby nie ma żartów... 
|
|
_________________ Cóż za smutna epoka, w której łatwiej jest rozbić atom niż zniszczyć przesąd. - Albert Einstein |
|
Powrót do góry |
|
 |
ferenc P Kibic

|
Wysłany: 2004.07.19 11:37 Temat postu: |
|
|
hehe byłby to prawdziwy rewanż za porażke na Santiago.jestem za,zkoda tylko ze nie gracie na Śląsku 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
FigoRonaldo Prezes

|
Wysłany: 2004.07.25 19:25 Temat postu: |
|
|
Bez sensu pomysł
Nikt z Gdańska,Krakowa,Poznania,Szczecina czy Wrocławia nie przyjedzie do warszawy tylko dlatego by sobie 90 czy tam 70 czy ile minut piłke pokopać Z tym wiążą się koszta,brak wolnego czasu i wyjątkowa niechęć do Warszawy (żarcik).Taki mecz można zorganizować pomiędzy kibicami jednej i drugiej drużyny zamieszkałych w jednym np Warszawie miescie a i taki meczyk wątpie czy by się odbył.Pomysł moim zdaniem chybny no chyba że chce wam się fatygować do Gdańska 
|
|
_________________ Dumny po zwycięstwie - Wierny po porażce
Na zawsze wierny fan GKS Wybrzeże Gdańsk ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|

Template © BMan1
RMPL Spółka z o.o., Al. Pokoju 33, 31-564 Kraków. Kapitał zakładowy: 50.000,00 zł, NIP: 6751520447, REGON: 361845083