Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Kto zostanie Piłkarzem Roku FIFA?? |
Andrij Szewczenko |
|
47% |
[ 8 ] |
Thierry Henry |
|
29% |
[ 5 ] |
Ronaldinho |
|
23% |
[ 4 ] |
|
Głosowało Użytkowników : 0 |
Wszystkich Głosów : 17 |
Ta ankieta już wygasła. |
|
Autor |
Wiadomość |
martyna19 Kibic

|
Wysłany: 2004.12.22 19:48 Temat postu: |
|
|
TO NIESPRAWIEDLIWOŚĆ ZE RAULEK NIE DOSTAŁ SIĘ DO 50. tO ON POWINNIEN DOSTEĆ ZŁOTA PIŁKE. tA CAŁA TRÓJKA CO WESZŁA TO SAME TCHÓRZE I BAŁAWANY
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
marthen m to the

|
Wysłany: 2004.12.22 19:53 Temat postu: |
|
|
Ja nie moge ...Czy Ty kiedyś oglądałaś chociaż jeden mecz piłki nożnej?? Tchórze i bałwany?? To tylko świadczy o Twoim poziomie... bardzo niskim... Że tacy ludzie tu jeszcze wchodzą...
!!! Hala Madrid !!!
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
FigoRonaldo Prezes

|
Wysłany: 2004.12.22 21:45 Temat postu: |
|
|
Dlaczego jej jeszcze nikt nie zbanował .
Pisze debilne posty,wkur...takich jak ja i robi śmietnik na forum .
|
|
_________________ Dumny po zwycięstwie - Wierny po porażce
Na zawsze wierny fan GKS Wybrzeże Gdańsk ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
henry_02 Castilla

|
Wysłany: 2004.12.25 11:48 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Szewczenko - król strzelców SeriaA i zdobył Mistrza Włoch |
Thierry Henry - 30 bramek w lidze (krol strzelcow) i zdobyl Mistrza
Zawsze sie mowi ze nagrode zdobywa zawodnik ktory zdobyl ze swa druzyna jakis tytul itp itd Ronaldinho, jakos nie przypominam sobie by cos zdobyl. A Henry znowu 2. Nie wiem co ten chlopak musi zrobic by zdobyc tytul Pilkarza Roku ??!!
|
|
|
 |
jeyjey Castilla

|
Wysłany: 2004.12.25 12:19 Temat postu: |
|
|
Może powinien zacząć w końcu grać na przyzwoitym poziomie w rozgrywkach poza wyspami?
Bo póki co to potrafi tylko grać w Premiership. Gdy już przyjdą występy w reprezie lub w LM to za wiele o nim nie słychać.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Vampireq EmeryT

|
Wysłany: 2004.12.25 13:10 Temat postu: |
|
|
Jaki mily powiew swiezosci na forum Jedyny obronca Henrego wrocil A ja powiem tylko, ze bardziej cenie Szewczenke, ale popatrzyc to wole na to jak gra Henry. On rzeczywiscie poza wyspami nie pokazuje duzo, ale milo jest popatrzyc na to jak gra. Nawet bardzo milo. A poza tym nie jest tylko egzekutorem. Czasem tez asystuje. Jaki to piekny widok, gdy napastnikk zalicza kolejna asyste, a gola strzela nominalny pomocnik na przyklad ![:]](images/smiles/krzywy.gif)
|
|
_________________ Dobry człowiek jest jak małe światełko. Wędruje poprzez mroki naszego świata i na swojej drodze zapala zgaszone gwiazdy... |
|
Powrót do góry |
|
 |
henry_02 Castilla

|
Wysłany: 2004.12.25 23:11 Temat postu: |
|
|
Mowisz jedyny obronca...ale co ten chlopak ma jeszcze pokazac zeby dostac ta nagrode ?? w Reprezentacji strzela bramki...a na Euro gral tak jak i cala Francja lecz strzelil 2 bramki bodajze. W Lidze Mistrzow rowniez strzela bramki. Jak Arsenal odpada z Ligi Mistrzow to wina jest Henrego ze nic nie pokazuje ale jak odpada Milan to kazdy twierdzi ze Milan zagral slabo a nie ze Shevczenko zawiodl !!
|
|
|
 |
dziobo Wygra Real, na pewno

|
Wysłany: 2004.12.25 23:24 Temat postu: |
|
|
no tak, ale idąc tym tokiem rozumowania wszelkie indywidualne nagrody powinien zdobyć Deco - wszyscy wiemy jakie miał osiągnięcia w kończącym się roku 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
henry_02 Castilla

|
Wysłany: 2004.12.25 23:40 Temat postu: |
|
|
Dlatego dziwie sie dlaczego te nagrode dostal Ronaldinho !!?? wie ktos moze ??
|
|
|
 |
dziobo Wygra Real, na pewno

|
Wysłany: 2004.12.25 23:46 Temat postu: |
|
|
hmmm no nie wiem, może za rozbrajający uśmiech?? 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Palmerex Gwiazda

|
Wysłany: 2004.12.26 00:10 Temat postu: |
|
|
Ja tez nie wiem czemu Ronaldinho, na ta nagrode zaslugiwala tylko jedna osoba i kazdy(kto czytal moje posty) wie kto, a nie bede pisal bo zas sie kots doczepi ze piepzre ciagle jedno i to samo w kolko( bo tak jest)
Ale tak na powaznie to jednak ta nagroda nie moze byc odpowiednikiem tego co prezentuje dany klub,jaki zdobywa trofea. A Ronaldinho dostal ta nagrode ponieaz chyba kazdemu podoba sie to jak gra i co wyczynia z pilka, poprotu jest to zawodnik tzw. "mozg druyny" a Szewa i Henry jakos nie sa osobami ktore kiruja poczynianiami calej druzyny....chociaz Henry czasami lubi nas zaskoczyc i rozprowadzic jaki atak 
|
|
|
 |
|

Template © BMan1
RMPL Spółka z o.o., Al. Pokoju 33, 31-564 Kraków. Kapitał zakładowy: 50.000,00 zł, NIP: 6751520447, REGON: 361845083