Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Żbik Kibic

|
Wysłany: 2003.07.08 20:41 Temat postu: Millito nasz! |
|
|
Jak donosza Marca i As Millito przeszedl do Realu! Wydaje mi sie, ze teraz sklad naszego kochanego klubu jest idealny. Jak wy sie na to zapatrujecie?
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
lucash Castilla

|
Wysłany: 2003.07.08 20:57 Temat postu: |
|
|
No mam nadzieję że teraz to już na prawdę Bardzo się cieszę z jego pozyskania, bardzo wzmocni naszą obronę i może w końcu nie będzie tak odstawała od ofensywy i nie będziemy musieli się tak bać jak przeciwnik będzie przy piłce.
Witamy Gabriela Milito w Madrycie 
|
|
_________________ Bugiel mym panem; niczego się nie lękam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
benek szerszeń hunter
|
Wysłany: 2003.07.08 21:32 Temat postu: |
|
|
No w końcu Perez udowodnił,że ma serce 8) chociaż jak powszechnie wiadomo był to transfer niejako wymuszony.Ale co tam,teraz należy sie tylko cieszyć,że Blancos pozyskali tego bardzo dobrze zapowiadającego się defensora.
Hala Milito 
|
|
_________________ you can run but you'll only die tired |
|
Powrót do góry |
|
 |
Żbik Kibic

|
Wysłany: 2003.07.09 10:01 Temat postu: |
|
|
Ta wiadomosc ucieszyla mnie dwa razy wiecej niz transfer Beckhama
Do tej pory mialem obawy, czy Real sobie poradzi w LM ze slaba obrona, ale w kilka dni ta obrona zrobila sie calkiem, calkiem. O walorach Milito chyba kazdy slyszal, a Heulghera tez nie jest zly. No i w kolejce jeszcze jest Pavon, ktory poza bledem w meczu z Borusia Dortmund nie gral gorzej niz Hierro.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kaska_K Castilla

|
Wysłany: 2003.07.09 11:58 Temat postu: |
|
|
NO, nareszcie !!!
Kurcze, to było prawie jak pokerowe zagranie: żadnego obrońcy nie potrzebujemy, nie ma już pieniędzy... a tu prosze !!! Aż sie wzruszyłam... taka miła surprise 
|
|
_________________ "Sędzia już rozpoczął grę, piłka z rogu toczy się, wtem z podania padnie strzał, na trybunach radość, szał!" |
|
Powrót do góry |
|
 |
JJ antydrewno
|
Wysłany: 2003.07.09 23:57 Temat postu: |
|
|
Ja bym sie nim tak nie emocjonowal, bo nie wiadomo, czY sobie w ogole "Gaby" poradzi w Europie. Po drugie dopiero z kims takim, jak Samuel powstalaby obrona z prawdziwego zdarzenia, a tak nawet jesli mu sie uda zaaklimatyzowac, to cudow sam nie dokona i taka to jest prawda. Potrzebny jest jeszcze jeden obronca o dobrych warunkach fizycznych(patrz Samuel).
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
lucash Castilla

|
Wysłany: 2003.07.10 14:12 Temat postu: |
|
|
Cudów nie, ale na pewno jest lepszy od Hierro i będzie się od niego lepiej spisywał a co za tym idzie nasza obrona będzie, choćby trochę, ale zawsze lepsza. A w przyszłym sezonie nasz kochany prezes może znów zrobi nam taką miłą niespodziankę i sprowadzi nam jakiegoś dobrego, młodego defensora 
|
|
_________________ Bugiel mym panem; niczego się nie lękam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
olympique Kibic

|
Wysłany: 2003.07.11 11:32 Temat postu: |
|
|
Czy jest lepszy od Hierro to się dopiero przekonamy, na pewno jest młodszy i bardziej perspektywiczny. Miejmy jednak nadzieję że w parze z Helquerą będą nie do przejścia. I dzięki nim znowu wrócimy na tron w Europie, bo myślę że o ofensywę to możemy być raczej spokojni.
|
|
_________________ OM
Droit Au But |
|
Powrót do góry |
|
 |
JJ antydrewno
|
Wysłany: 2003.07.11 20:30 Temat postu: |
|
|
Mimo to jakos mnie nie przekonuje on. Samuel bylby optymalnym rozwiazaniem.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jemielian Fanatyk

|
Wysłany: 2003.07.11 20:59 Temat postu: |
|
|
Ja się przyznaje: nie widziałem go ani razu. Ale podoba mi się, wygląda fajnie image trochę a'la Aimar . Cieszę się, bo wolę takiego kolesia niż np. takiego cwaniaka Quaresmę (też go nie widziałem ani razu w meczu, tylko kilka zdjęć): żelik, złoto, jakieś pierścienie... Może komuś wydaje się to nie ważne, ale co tak na prawde takim jest?
A co do Samuela, to na pewno też nie jest nieomylny i Realu by nie zbawił, poza tym Milito podobno lepszy technicznie, a dla obrońcy Realu właśnie najważniejsze jest by był dobry technicznie i dobrze grał w ataku (dlatego taki np. Lucio "100% drewno" nigdy by u nas nie zagrał).
Ja bym sobie do obrony jeszcze tylko Mexesa życzył (tym bardziej, że Pavona nigdy nie lubiłem).
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
gadu Culé

|
Wysłany: 2003.07.12 13:07 Temat postu: |
|
|
ta, hehe
Militio = Aimar , Quaresma = cwaniak.
żałosne
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
JJ antydrewno
|
Wysłany: 2003.07.12 20:11 Temat postu: |
|
|
Tia, jak 90 % postow na BO 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
gadu Culé

|
Wysłany: 2003.07.12 21:59 Temat postu: |
|
|
ta, hehe , socjologicznie to na BO 90% na pewno.
BO, hehe
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jemielian Fanatyk

|
Wysłany: 2003.07.12 22:08 Temat postu: |
|
|
Od razu żałosne
Przecież napisałem, że widziałem ich tylko na kilku zdjęciach. Po prostu Quaresma wygląda na cwaniaka, a Milito mi się podoba. Nie mogę nazwać cwaniaka cwaniakiem bo jest z Barcy? A może ma za to dobre serce, duszę romantyka?
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
JJ antydrewno
|
Wysłany: 2003.07.13 22:15 Temat postu: |
|
|
Romantyczni, o dobrym sercu jak wszyscy w barcy. Zapomniales juz jemielianie ? 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|