Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gumistrz Real Madryt A

|
Wysłany: 2014.06.12 16:07 Temat postu: |
|
|
No ja kupiłem, z Przeglądu Sportowego.
|
|
_________________ "Madridista hasta la muerte porque las derrotas pasan y el sentimiento dura hasta q te mueres,hala Madrid." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Szczwany_Lisek Juvenil

|
Wysłany: 2014.06.12 20:03 Temat postu: |
|
|
Ja też. 6,50 zł, grubiutki, dają ładny plakat do uzupełniania wyników. Ale poza tym nic ciekawego.
|
|
_________________ "Może zrobić z piłką wszystko, Isco ponad wszystko!
Pole karne jest już blisko, Isco ponad wszystko!
On napędzadza widowisko, Isco ponad wszystko!
Czy murawa, czy klepisko, Isco ponad wszystko!
To nie człowiek-to zjawisko, Isco ponad wszystko!" |
|
Powrót do góry |
|
 |
szybkitadek Gwiazda

|
Wysłany: 2014.06.12 20:05 Temat postu: |
|
|
Pisze ,że Sneijder gra w Interze.Dojebali ostro...
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Zajcu. Prezes

|
Wysłany: 2014.06.12 20:32 Temat postu: |
|
|
Mnie trochę rozwaliło to, że gwiazdą Chorwacji jest Mandżukić, a nie Modrić. No, ale to ich wybór.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ElSiete7C Kibic

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Helem Prezes

|
Wysłany: 2014.06.25 15:30 Temat postu: |
|
|
To jest zwykły ranking UEFY, który jest aktualizowany co jakichś czas, przyznający punkty za występy w LM i PU. Po 3 półfinałach i wygranej musimy mieć najwięcej punktów, plus w tym roku odpadnie nam 1/8 za Chilijczyka, więc jeśli zajdziemy daleko, to chyba będzie rekord punktów w przyszłym roku.
Jest uzywany do pozycjonowania drużyn w koszykach LM i np w kwalifikacjach daje rozstawienia.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Simi. Nintendo

|
Wysłany: 2014.06.25 15:37 Temat postu: |
|
|
 |
 |
nawet na głownej jeszcze nie ma info...(albo ja przeoczyłem.)  |
Przeoczyłeś - http://www.realmadryt.pl/index.php?co=aktualnosci&id=51981
|
|
_________________ We need to learn from this match. We always say we need to learn, we need to learn…but we never seem to learn. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pixik Legendary

|
Wysłany: 2014.08.04 22:46 Temat postu: |
|
|
Weszlo ma chyba problem

|
|
_________________ "Raul is the soul and the heart of Real Madrid"
 |
 |
Raul i Guti to dwa przekleństwa współczesnego Realu |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Zedd. Soy Celeste

|
Wysłany: 2014.08.05 22:07 Temat postu: |
|
|
8 sierpnia mozna kupic skarb kibica ligi francuskiej z Przegladem.
 |
 |
brahimović, Falcao, Cavani - te nazwiska zna cały świat, a wśród nich jest nasz jedynak - Kamil Grosicki. Dzięki Skarbowi Kibica Francja Sezon 2014/2015 poznacie ich jeszcze bliżej. 84 strony poświęcone rozgrywkom Ligue 1 - od 8 sierpnia w Twoim kiosku lub na tablecie w nowej aplikacji Skarb Kibica. |
Zdziwila mnie ilosc stron. Rok temu bylo malo, bo bodajze 28, a tu az tyle walneli. No coz, ciekawy jestem jak to bedize wygladac. Tym bardziej, ze skarb I, II i III ligi ma tyle samo stron, a Ekstraklasy niewiele wiecej. Zmienia sie takze wyglad okladki, zamiast starej wersji z herbami po prawej stronie okladki bedziemy mieli na glownym planie Ibrahimovicia, a tuz za nim Berbatova (chyba nie chcieli zapeszac z tym Falcao ) i Grosickiego. Orpocz tego pojawi sie kolejna rzecz, wyceny pilkarzy. Ciekawe w jakiej formie to ma byc. Czy bedzie to prosta tabelka i obok kazdego pilkarza wpisana randomowa liczba czy tak jak w przypadku Ekstraklasy jakis mini opisik do kazdego gracza, choc w to watpie.
 |
 |
Kadry wszystkich zespołów
Terminarze, statystyki, omówienie nowości
Wyceny gwiazd - sprawdź ile kosztował David Luiz |
Raczej spodziewam sie czegos takiego jak tu wyzej. Czyli np. po 6-7 najlepszych graczy z zespolu i jakies bardziej obszerne opisy.
Kupic kupie na pewno, bo robie to zawsze. Zdecydowanie bardziej podobaja mi sie wydania PS niz PN, w ktorej przeczytac mozna.. no wlasnie nic nie mozna, jedyny plus to aktualne kadry. Maja spore pole do popisu, licze, ze bedzie poza zespolami kilka wywiadow, jakies analizy itp. Swoja droga, 4 strony na kazdy zespol i mogloby wyjsc 2 strony dla kazdego na wyceny zawodnikow. Zobaczymy. Choc moze w koncu doczekam sie kilku stron o 2 ligach, przydaloby sie.
Mam nadzieje, ze w przypadku innych lig tez tak bedzie.
No i jeszcze jedna sprawa, jak bedzie wygladac Anglia i LM. Nie ma opcji by taka niszowa liga jak francuska miala do dyspozycji az 84 strony, a Anglia tylko 52, moze powieksza jeszcze bardziej, choc raczej tez powieksza do 84. LM raczej zostawia w takim wydaniu jakim jest chyba, ze by dodali LE do tego, byloby milo. Pomysl z powiekszeniem na plus, bardzo. Mam tylko nadzieje, ze nie bedize tak jak w przypadku Skarbu na EURO12, polowa gazety to co strone reklama.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Gumistrz Real Madryt A

|
Wysłany: 2014.08.09 22:41 Temat postu: |
|
|
PS i wyższe poziomy matematyki

|
|
_________________ "Madridista hasta la muerte porque las derrotas pasan y el sentimiento dura hasta q te mueres,hala Madrid." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Szefo89 Prezes

|
Wysłany: 2014.08.10 12:03 Temat postu: |
|
|
Akurat to się zgadza, tylko kiepsko to ujęli. 255mln to suma jaką musiał wyłożyć Arsenal z własnej kieszeni, a nie łączny koszt budowy stadionu.
Obrazek wyjaśniający wątpliwości:
Kliknij, aby zobaczyć ukrytą wiadomość (Uwaga! Treść może zawierać spoilery)
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
lukecik Hala Madrid y nada más

|
Wysłany: 2014.08.18 17:17 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Ale Real podziwiam za jedno. Za nieustępliwość w transferach. Kto by nie był prezesem, musi kupić, za wszelką cenę. 50? Dajemy 60! 80? Kładziemy 100! To są bałwani do kwadratu, to jest piramida finansowa, to zbrodnia na rozumie, ale to działa.
Aż któregoś dnia pierdolnie. |
Zarzeczny w formie.
|
|
_________________ No soy solo perfecto - soy Madridista tambien.
"W stepie szerokim, którego okiem nawet sokolim nie zmierzysz... Wstań, unieś głowę, wsłuchaj się w słowa pieśni o Małym Rycerzu." |
|
Powrót do góry |
|
 |
krismichalik Trener

|
Wysłany: 2014.08.18 17:22 Temat postu: |
|
|
Nie darmo Stanowski zwany jest jego uczniem. Nauczył się od mistrza latać 30 cm nad ziemią i pierdolą farmazony jeden przez drugiego
|
|
_________________ Noventa minuti en el Bernabéu son molto longo. |
|
Powrót do góry |
|
 |
pelart Castilla

|
Wysłany: 2014.08.26 11:50 Temat postu: |
|
|
Ole Magazyn w formie papierowej już do kupienia na ich stronie.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Demon Ognia Prezes

|
Wysłany: 2014.08.26 14:22 Temat postu: |
|
|
 |
 |
 |
 |
Ale Real podziwiam za jedno. Za nieustępliwość w transferach. Kto by nie był prezesem, musi kupić, za wszelką cenę. 50? Dajemy 60! 80? Kładziemy 100! To są bałwani do kwadratu, to jest piramida finansowa, to zbrodnia na rozumie, ale to działa.
Aż któregoś dnia pierdolnie. |
Zarzeczny w formie. |
Zarzeczny uznał kiedyś, że Małysz jest przeciętnym skoczkiem, bo nie wygrał Olimpiady i nie zdobył medalu na MŚ w lotach
Koleś to parodia dziennikarza, niestety jest ich coraz więcej.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|