Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lukecik Hala Madrid y nada más

|
Wysłany: 2018.09.30 10:53 Temat postu: |
|
|
Chłopaki, nie ciągnijcie tutaj wątku tych ameb w koszulkach z Bolkiem, nie warto śmietnika robić przy tak pięknych okolicznościach.
|
|
_________________ No soy solo perfecto - soy Madridista tambien.
"W stepie szerokim, którego okiem nawet sokolim nie zmierzysz... Wstań, unieś głowę, wsłuchaj się w słowa pieśni o Małym Rycerzu." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sarcasm SUPERSTAR

|
Wysłany: 2018.09.30 11:58 Temat postu: |
|
|
Hmm, u buka Brazylia dość poważnym faworytem, ale wczoraj USA było jeszcze poważniejszym.
Trzymamy kciuki dzisiaj
Ostatnio zmieniony przez Sarcasm dnia 2018.09.30 12:55, w całości zmieniany 1 raz |
|
_________________ KRÓL FORUM |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gehu89 Master of Drilling

|
Wysłany: 2018.09.30 12:02 Temat postu: |
|
|
Co to był za mecz! Chłopaki zagrali świetnie, postawili się faworyzowanym Amerykanom i pokonali ich. Nie wiem czy widzieliście staty, ale Amerykanie pokonali nas w ataku, jednak oddali nam dużo punktów po swoich błędach! Dla mnie to było coś niebywałego, że sadzili bardzo często kompletne babole.
Kurek MVP? Możliwe. Zatorski, co to jest za gość! Daliśmy radę, zespołowo. Dzisiaj kolejna uczta. Trzeba trzymać kciuki i liczyć na powtórkę z rozrywki 
|
|
_________________ FORUM FORUM |
|
Powrót do góry |
|
 |
NokiaX3 Prezes

|
Wysłany: 2018.09.30 12:14 Temat postu: |
|
|
WOW! To było coś nieprawdopodobnego
Kurek już ma MVP. To było wręcz niesamowite co on wczoraj odjaniepawlał. On i Kubiak trzymali atak (plus środek gdy było dobre dogranie). Od czwartego seta każda akcja wyglądała już tak samo - przyjęcie do góry w okolice 3-go metra i piła do Kurka już Kubiaka gdy ten jest pod siatką. Coś nieprawdopodobnego jak my to wygraliśmy. Chyba tylko sercem, jajami no i tym blokiem nie mogli się przebić. To była prawdziwa ściana. W czwartym i piątym secie nic nie lądowało im w pomarańczowe - jedynie obicie czy nie utrzymana w obronie. To jak nas Heynen poustawiał na boisku to jest jakaś magia. Niczym grałoby nas 8. Pokrywaliśmy całe boisko.
Niepojęte jest też jak można wygrać mecz z najlepszą drużyną globu, która nie grała przecież źle, z kimś takim jak Śliwka w szóstce. Od pewnego momentu śmiałem się, że choćby ten miał dostać pustą siatkę, to Drzyzga i tak postanowi wysłać Kurka na potrójny - swoja drogą czemu ten Christenson cały czas go pilnował? W ogóle nasi czasem zdawali się robić wszystko co tylko w ich mocy, by Olek nie musiał robić nic Tylko do bloku miał skakać i podbijać w obronie - w przyjęciu Zator z Dzikiem kryli niemal całe boisko, a czasem pomagał im Kurek. Niepojęte. Niczym Serbia na ME w 2011, gdzie każdą piłę słali do Miljkovića, a ten niemal w pojedynkę im ten turniej wygrał. Wspaniałe emocje.
Też trzeba wspomnieć o zagrywce. Wczoraj siedziało wszystko. W najważniejszych momentach praktycznie nie psuliśmy. Czy to float, czy z wyskoku - każda bardzo groźna i ruszała Russella czy to Sandera - TOP. Ten element musi działać dzisiaj. A ten Kochanowski..
UP Błędy Amerykanów wynikały z genialnej pracy naszego bloku - oni się go strasznie bali.
|
|
_________________ "Say auf wiedersehen to your Nazi balls" |
|
Powrót do góry |
|
 |
miXUE Prezes

|
Wysłany: 2018.09.30 16:02 Temat postu: |
|
|
Panowie (i Panie), będę w Poznaniu dopiero o 21:30, w chacie o 21:40, w Pozku nie mam TV - podrzuci ktoś od razu tutaj stronę gdzie byłaby transmisja? Do Polsatu, TVP online, never mind, będę wdzięczny!
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
NokiaX3 Prezes

|
Wysłany: 2018.09.30 16:06 Temat postu: |
|
|
Na pewno na Ipli. Za ten jeden mecz zapłacisz max dychę, a masz hdplusnietnie. Po co się jebać z ruskimi streamami.
|
|
_________________ "Say auf wiedersehen to your Nazi balls" |
|
Powrót do góry |
|
 |
lukecik Hala Madrid y nada más

|
Wysłany: 2018.09.30 16:09 Temat postu: |
|
|
Tu po rejestracji jest za free.
https://pilot.wp.pl/program
|
|
_________________ No soy solo perfecto - soy Madridista tambien.
"W stepie szerokim, którego okiem nawet sokolim nie zmierzysz... Wstań, unieś głowę, wsłuchaj się w słowa pieśni o Małym Rycerzu." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gehu89 Master of Drilling

|
Wysłany: 2018.09.30 16:29 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Panowie (i Panie), będę w Poznaniu dopiero o 21:30, w chacie o 21:40, w Pozku nie mam TV - podrzuci ktoś od razu tutaj stronę gdzie byłaby transmisja? Do Polsatu, TVP online, never mind, będę wdzięczny! |
https://sport.tvp.pl/ też powinno być. Teraz leci mecz o 3 miejsce.
|
|
_________________ FORUM FORUM |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sarcasm SUPERSTAR

|
Wysłany: 2018.09.30 20:56 Temat postu: |
|
|

|
|
_________________ KRÓL FORUM |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sandman Trener

|
Wysłany: 2018.09.30 22:00 Temat postu: |
|
|
MAMY TO 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
SGF Prezes

|
Wysłany: 2018.09.30 22:01 Temat postu: |
|
|
Są wielcy, to co dzisiaj robili wszyscy w odbiorze i to co w ataku robił Kurek to jest poezja 
Ostatnio zmieniony przez SGF dnia 2018.09.30 22:05, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
PanZarowka Real Madryt A

|
Wysłany: 2018.09.30 22:02 Temat postu: |
|
|
To co wyprawiał Kurek to jakiś kosmos dzisiaj, a mocno w niego wątpiłem 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ryba1984 Putka

|
Wysłany: 2018.09.30 22:11 Temat postu: |
|
|
Szczerze powiedziawszy to byłem praktycznie pewny że będzie złoto. Ale... już czarne myśli miałem w tym 3 secie jak doszli nas na 1 punkt. Wszyscy wiemy że jak nie wygrywamy 3 zero to przegrywamy 2:3. Tak się nie stało. Pięknie.
Kurek niesamowicie dorósł. Kiedyś walił wszystko siłowo. Czy szlo czy nie to zawsze ogień. Teraz mądrze szuka rozwiązania na ominięcie bloku. Wcześniej był żywioł. Nie widziałem go nigdy w takiej formie.
Drzyzga też poczynił rozwój. Zagrywka. Blok.
Kubiak to jest lider niesamowity.

|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
miXUE Prezes

|
Wysłany: 2018.09.30 22:25 Temat postu: |
|
|
Pierwszy set na telefonie, drugi set po wparowaniu do mieszkania - i do końca. Dziękuję, przywróciły chłopaki moją zajawkę siatkówką, a nie czułem tego od dwóch lat kompletnie Co za repra jak dojdzie jeszcze Leon!
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
realistka01 Klubowa masażystka

|
Wysłany: 2018.09.30 22:52 Temat postu: |
|
|