Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
picek1970 Kibic

|
Wysłany: 2005.09.13 12:37 Temat postu: Lyon - Real |
|
|
Kto wygra ten mecz ?? Lyon czy Real wypowiadajcie sie na ten temat
Jeżeli Real przegra dzialacze tego klubu beda mieli czyli noz na gardle
POZDRAWIAM
HALA MADID !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
pierini Real Madryt A

|
Wysłany: 2005.09.13 12:59 Temat postu: |
|
|
no tak po kolejnej porazce moze byc naprawde nieprzyjemnie
lyon jest moim zdaniem naprawde silna druzyna i bedzie nam ciezko wywiezc komplet punktow, no i jeszcze te nasze oslabienia. moim zdaniem dobrym wynikiem bedzie remis, no ale sie zobaczy.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kamil176 Siempre Madridista

|
Wysłany: 2005.09.13 13:01 Temat postu: |
|
|
picek1970 napisałbyś coś więcej. Ja chciałem zacząć temat, ale nie zdąrzyłem . Zaraz coś więcej napiszę, bo chwilowo czasu nie mam .
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Manitou Prezes

|
Wysłany: 2005.09.13 14:28 Temat postu: |
|
|
Juz sie nie moge doczekac wieczora. Wkońcu będe mógł na żywo zobaczyć jak sprawuje sie Robinho, Baptista i być może Ramos. Co do wyniku to może być różnie. Gramy na wyjeździe z jedną z najlepszych drużyn w Europie. Wygrana było ba świetnym rozpoczęciem LM, chociaż remis z Lyonem na ich stadionie tez nie będzie wcale złym wynikiem...
|
|
_________________ Cóż za smutna epoka, w której łatwiej jest rozbić atom niż zniszczyć przesąd. - Albert Einstein |
|
Powrót do góry |
|
 |
Skat3 Castilla

|
Wysłany: 2005.09.13 14:35 Temat postu: |
|
|
Tez sie boje porażki zeby wygrali to bedzie fajosko i zobacze wreszcie nowy skład Realu live 
|
|
_________________ Feci, quod potui, faciant meliora potentes |
|
Powrót do góry |
|
 |
Wojtas0001 Prezes

|
Wysłany: 2005.09.13 14:46 Temat postu: |
|
|
No coz Nie jestem pesymista i nie chcialbym krakac, ale... Cos mi sie wydaje ze Real znow o czyms zapomnial, czegos mu brakuje, cos jest nie tak... To nie jest ta druzyna ktora kiedys wygrywala ze wszystkimi Nie wiem czy to jest wina zlego przygotowania do sezonu, czy pilkarze jeszcze sie nie zgrali, trudno powiedziec. Mam nadzieje ze wywalcza chociaz remis, ale jak przegraja po pieknym meczu i ogromnej walce - nie bede mial im tego za zle. Natomiast jesli juz na samym poczatku zobacze ze im sie "nie chce" walczyc z mistrzami Frnacji to bede bardzo zdenerwowany. Oby sie spisali 
|
|
_________________ !Eto'o, cabrón, saluda al campeón! |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamilWK Fanatyk

|
Wysłany: 2005.09.13 15:21 Temat postu: |
|
|
Mam nadzieję że królewscy nie przegrają tego spotkania i chociaż zdobędą jakieś punkty.Ale trzeba uważać na Lyon,to bardzo dobry zespół,na ten sezon ściągneli swietnych piłkarzy.Liczę że od pierwszej minuty zagra Sergio Ramos albo Jonathan Woodgate a nie jakiś żadki Pavon,który popełnia dużo blędów.Ale także moim zdaniem powinyśmy Raula zobaczyć w pierwszej jedenastce zamiast np. Gutiego
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
limpbizkit19 Kibic

|
Wysłany: 2005.09.13 16:24 Temat postu: :) |
|
|
Mysle ze Lyon rozjedzie mierdy 3-0 i niej jest to z mojej strony zlosliwosc(oprocz okreslenia realu).Zaloze sie ze kibice po przegranym meczu beda znowu nazekac na sedziego albo ze trawa za ostra albo jeszcze cos innego.Prawda jest taka ze mimo sciagniecia kilku mlodych wartosciowych pilkarzy nie tworzycie zespolu i dlugo tak nie bedzie bo trzon zespolu to gwiazdy grajace bez ambicji-naet r.carlos ktory zawsze tym imponowal!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Helga Chosen.1

|
Wysłany: 2005.09.13 16:24 Temat postu: |
|
|
Ale jesli beda w takiej formie jak w meczu z Celta to watpie by wywalczyli chociaz punkt., niestety. 
|
|
_________________ ===>Znajdź 5 różnic<===
Pomysł: Helga | Wykonanie: ElFilipo |
|
Powrót do góry |
|
 |
Amaru Kibic

|
Wysłany: 2005.09.13 17:38 Temat postu: |
|
|
to będzie najtrudniejszy mecz Realu w fazie grupowej! licze na dobre widowisko i korzystny wynik!uwazam ze remis w lyonie byłby sporym sukcesem!
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
mafi13 Kibic

|
Wysłany: 2005.09.13 18:39 Temat postu: |
|
|
najgorsze jest to że gdy wynik będzie niekorzystny to nie będznie nikogo na ławce który mógły coś zmienić
Doczego to doszło że na ławie jest aż 5 obrońców jeden pramkarzi def pomocnik
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
carlos1000 Kibic

|
Wysłany: 2005.09.13 18:43 Temat postu: Real się podniesie zapewniam!!!!!!!!! |
|
|
We wtorek zobaczymy inny Real zapewniam!!!!! Czekam na wspaniały występ Raula roberto carlosa casillasa i oczywiście niezawodnego Robinho Halla Madrid
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Lukhasz Kibic

|
Wysłany: 2005.09.13 19:02 Temat postu: |
|
|
Robinho nie zagral 100 minut u Nas i juz jest "niezawodny"? Jak bedzie tak gral przez caly sezon (a oby i lepiej) to tak pomowimy o Robsonie
A co do dzisiejszego meczu - ja jestem optymista, wygramy powiedzmy 3-2 po pieknym spektaklu. Tzn Real bedzie pieknie atakowal i popelnial piekne bledy w obronie, ktore Lyon wykorzysta 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Pred Vamos Guddy

|
Wysłany: 2005.09.13 19:24 Temat postu: |
|
|
Wydaje mi sie ze Lyon spokojnie pokona Real 3-0 ![:]](images/smiles/krzywy.gif)
|
|
_________________ GONE IN 10 SECONDS - Real szybszy niż Gołota |
|
Powrót do góry |
|
 |
mafi13 Kibic

|
Wysłany: 2005.09.13 19:26 Temat postu: |
|
|
gramy dwoma def pomocnikami. Czyżby Luxe bał się klęski. Guti znowy na ławie - chyba wykupił już sobie na nią miejscówkę.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|

Template © BMan1
RMPL Spółka z o.o., Al. Pokoju 33, 31-564 Kraków. Kapitał zakładowy: 50.000,00 zł, NIP: 6751520447, REGON: 361845083