Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz okrelić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Zgadzam się.
Na komisji określa czy faktycznie nie lecisz w chuja, weź wszystkie papiery, załóż ortezę, a najlepiej to przyjdź o kulach. Generalnie niech ci się nie wymsknie nic w stylu, "mogę chodzić normalnie". Masz mówić, że nie jesteś zdolny do pracy, a noga nakurwia po 5 minutach chodu bądź biernego stania. Troche twój lekarz źle zrobił, że dał l4 od razu na tak długi okres czasu. Ja miałem w sumie na 6 miesięcy ale dostawałem nowe l4 co miesiąc i ZUS się nie przyjebał. Byłem za to na komisji u ubezpieczyciela i zrobilem tak jak napisalem wyzej, żeby nie polecieli w chuja z odszkodowaniem. tyle w sumie moge ci poradzić, jesli masz jakies wątpliwości zapraszam na grupe
https://www.facebook.com/groups/125993307417364/
Tutaj masz kolanowców z całej Polski, wrzucisz posta, a dostaniesz zaraz pełno odpowiedzi. Polecam.
Czy idąc prywatnie do lekarza specjalisty (bo zapewne na nfz będę musiał czekać miesiącami) może mnie skierować na zabieg chirurgiczny już na nfz ?
Bo na takowy zabieg prywatnie mnie już nie stać.
_________________ iA triunfar en buena lid, defendiendo tu color.. !
iHala Madrid !
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3 ... 34, 35, 36
Strona 36 z 36