Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
toja12 Kibic

|
Wysłany: 2005.10.04 20:46 Temat postu: Sposoby cieszenia się ze zdobytych goli |
|
|
Co mysłicie o sposobie cieszenia sie brazyllijczyków ze zdobytych przez real goli ??
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Airwolf Batman

|
Wysłany: 2005.10.04 20:56 Temat postu: |
|
|
Przeniosłem temat z "Meczów", bo tu raczej jego miejsce. I niech zostanie, ale będę bardzo wdzięczny jego autorowi, jeżeli sam powie, co w tej kwestii myśli. Jeżeli nie, to się pogniewam.
|
|
_________________ Panie, choć szkoda mi nie spożytkować moich wielkich zasobów mądrości, zachowaj mnie od przekonania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat. Odbierz mi chęć prostowania każdemu jego ścieżek. Użycz mi świadomości, że czasem mogę się mylić. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Helvaar Kibic

|
Wysłany: 2005.10.04 21:23 Temat postu: |
|
|
Jeżeli sam sposób cieszenia się ze zdobytych goli jest dla zawodników motywacją do strzelania ich większej liczby, to czemu to krytykować. Futbol to przecież także show, a im więcej się dzieje tym lepiej dla nas, kibiców.
Pozdrawiam
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Czarek_13 Juvenil

|
Wysłany: 2005.10.04 21:24 Temat postu: |
|
|
Mnie jest to obojętne jak się cieszą byle nie obrażali innych. Żeby było dużo takich okazji do radości. Mam nadzieję że nie tylko 3 Brazylijczyków będzie się cieszyć ale także Raul, Soldado , Beckham, Zizu... 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Newcomer Castilla

|
Wysłany: 2005.10.05 07:24 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Mnie jest to obojętne jak się cieszą byle nie obrażali innych. Żeby było dużo takich okazji do radości. Mam nadzieję że nie tylko 3 Brazylijczyków będzie się cieszyć ale także Raul, Soldado , Beckham, Zizu...  |
Już to widze jak Zidane lub Raul będą przeskakiwali nad Carlosem.
Moim zdaniem powinni się cieszyć razem z drużyną ze zdobywanych goli a nie odwalać takie szopki na boisku. 8) W sumie ta ich zabawa może i jest dobra bo Ronaldo i inni Brazylijczycy będą chcieli co mecz zdobywać bramki, żeby pokazać nowy układ dzięki temu Real wygra i oni będą się świetnie bawić. 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Czarek_13 Juvenil

|
Wysłany: 2005.10.05 08:36 Temat postu: |
|
|
 |
 |
 |
 |
Mnie jest to obojętne jak się cieszą byle nie obrażali innych. Żeby było dużo takich okazji do radości. Mam nadzieję że nie tylko 3 Brazylijczyków będzie się cieszyć ale także Raul, Soldado , Beckham, Zizu...  |
Już to widze jak Zidane lub Raul będą przeskakiwali nad Carlosem.
Moim zdaniem powinni się cieszyć razem z drużyną ze zdobywanych goli a nie odwalać takie szopki na boisku. 8) W sumie ta ich zabawa może i jest dobra bo Ronaldo i inni Brazylijczycy będą chcieli co mecz zdobywać bramki, żeby pokazać nowy układ dzięki temu Real wygra i oni będą się świetnie bawić.  |
Tajson napisał 2 takie same posty więc cytuje ten pierwszy czyli nie ten co jest nad tym, moim.
Chłopie, czy podkreśliłem, że jak Zizu czy Raul zdobęda gola mają się cieszyć tak jak Ronaldo, Baptista czy Carlos? NIE więc chodzi mi o to, że ogulnie będą się cieszyć na swój sposób 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Barman19 Kibic

|
Wysłany: 2005.10.05 09:12 Temat postu: |
|
|
nie mam pojecia dlaczego taka wrzawa sie podniosla po tych wyglupach .dlaczego innych to tak denerwuje nie obrazaja tym sposoboem nikogo nie sciagaja koszulek - wedlug mei bardziej denerujacy jest Pippo Inzaghi , ale to juz inna bajka
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Newcomer Castilla

|
Wysłany: 2005.10.05 09:26 Temat postu: |
|
|
Dlaczego mam dwa posty pod rząd i jak je skasować 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
aaangie Wasz ulubiony moderator

|
Wysłany: 2005.10.05 09:58 Temat postu: |
|
|
trzeba wcisnac iksa na gorze posta juz zrobilam to za Ciebie
|
|
_________________ Zgodnie z prawami matematyki 2 zawsze bedzie mniejsze od 9  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Newcomer Castilla

|
Wysłany: 2005.10.05 10:20 Temat postu: |
|
|
 |
 |
trzeba wcisnac iksa na gorze posta juz zrobilam to za Ciebie |
Dziękuje Ci za to aaangie. Co do tego iksa to u mnie go nie ma tylko jest jakiś niebieski kwadracik, i pisze tam, że daje niebieską kartkę i to spowoduje wysłanie raportu do moderatowów. O co w tym chodzi 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 2005.10.05 10:32 Temat postu: |
|
|
no wyslalbys raport do moderatorow no ale obok po lewej nie ma iksa "x" ?
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Newcomer Castilla

|
Wysłany: 2005.10.05 10:37 Temat postu: |
|
|
No właśnie chodzi o to, że nie ma. Jest tylko "quote" ; "edit" ; i ten niebieski kwadracik. 8)
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 2005.10.05 10:41 Temat postu: |
|
|
no okej, nie wiedzialam ze uzytkownicy nie moga sami kasowac swoich postow
podwojne posty czasem wyskakua jak za duzo razy klikniesz przy wysylaniu
a teraz wracajmy do tematu 
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Newcomer Castilla

|
Wysłany: 2005.10.05 10:51 Temat postu: |
|
|
Jednak jest ten "x" ale tylko jak wyśle swojego posta i nikt po mnie nic nie napisze to wtedy mogę go skasować. Dobra już nie robie off-topicu. Sorki za kłopot. 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
SLASH Real Madryt A

|
Wysłany: 2005.10.05 12:45 Temat postu: |
|
|
Wszystkich to denerwuje ale mnie to cieszy przynajmniej bramki wpadają no i skuteczność się zwiększa i w ogóle jest to miłe dla oka 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|