Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
krystiann Fanatyk

|
Wysłany: 2005.11.28 21:46 Temat postu: Real Madryt - Getafe CF |
|
|
4 Grudnia Real Madryt zmierzy się z Getafe CF. Blancos zajmują obecnie 6 miejsce w tabeli ze stratą aż (lub tylko) 6 pkt do Barcelony która z meczu na mecz gra coraz lepiej a gwazda Ronaldhino świeci coraz bardziej. Drużyna Getafe w tabeli znajduje się obecnie na 8 pozycji, ale jak pamiętamy na początku sezonu utrzymywała się w czołówce. Jak pmiętamy Real w poprzednim meczu zremisował na wyjeździe z Realem Sociedad 2:2, natomiast drużyna Getafe pewnie pokonała Malagę na własnym boisku 3:1 (przypomnę że dwie kolejki temu drużyna Getafe przegrała na wyjeździe z drużyną z San Sebastian 0:3). Czy Real bedzie w stanie wkonću pokazać klasę i udowodnić iż jest głównym pretendentem do wygrania La Liga??
Zapraszam do wypowiedzenia się na forum już teraz, może uda się nam dojść przed meczem do jakichś nowych wniosków...
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
damjan7 Gwiazda

|
Wysłany: 2005.11.28 21:54 Temat postu: |
|
|
bedzie baaardo trudno obecnie Getafe "rewelka" sezonu
a Real rządzi nieskutecznościa
Jednak gdyby na atak wystawic R.Bravo, kto wie czy Bravo wkrótce nie dostanie "złotego buta"
Mój typ:
Real - Getafe
4:1 gdy Bravo na ataku
1:3 gdy Robinho bedzie szarżował
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Serpico El Duderino

|
Wysłany: 2005.11.28 22:02 Temat postu: |
|
|
jak dla mnie dostaniemy z 0-2 w plecy. póki Luxe jest u władzy to nic nie zdziałamy. pora na Jurka Engela, on zawsze lubił Real i marzył o trenowaniu naszych. ![:]](images/smiles/krzywy.gif)
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Damian2902 transcendentalista

|
Wysłany: 2005.11.28 22:16 Temat postu: |
|
|
gramy u siebie, więc typuje skromny wynik: 2-1 dla nas.
Tak jak pisze Serpico póki oni rządzą to niestety, ale mało zdziałamy w tym sezonie.
|
|
_________________ "Niektórzy ludzie mają tak otwarte umysły, że mózg im wycieka." ~ Flannery O'Connor |
|
Powrót do góry |
|
 |
krystiann Fanatyk

|
Wysłany: 2005.11.28 22:40 Temat postu: |
|
|
co jak co ale az tak źle nie jest, mimo iz sposób rzadzenia w realu jest dosyc dyskusyjny to wydaje mi się iż real aż taki slaby nie jest
dlatego typuje wynik 2:0 dla nas po cięzkim meczu ale jednak z przeblyskami zidana jestesmy do wszystkiego zdolni
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Para Siempre Real Madrid
|
Wysłany: 2005.11.29 11:01 Temat postu: |
|
|
 |
 |
4:1 gdy Bravo na ataku
1:3 gdy Robinho bedzie szarżował |
Czy mi się wydaje, czy niektórzy myślą, że Raul Bravo to napastnik ? 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
DAMYAN Kibic

|
Wysłany: 2005.11.29 11:11 Temat postu: |
|
|
Kolega sobie tylko zażartował z Raula Bravo, chyba. Ja typuję takie oto wyniki:
Do przerwy -> 1:1
Koniec meczu -> 3:1 oczywiście dla 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
cobra210 Fanatyk

|
Wysłany: 2005.11.29 13:48 Temat postu: |
|
|
Ja obstawiam 3-1 do przerwy 0-1.
Wiadomo kto wygra REAL 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
orzel Fanatyk

|
Wysłany: 2005.11.29 14:31 Temat postu: Real - Getafe |
|
|
Moim zdaniem jeżeli nie teraz to kiedy Real miałby sie przebudzic. Jak nie przed własna publicznoscia, ktorej sprawil taki zawod podczas Gran Derby. Najlepsza okazja, aby znow madrycka publicznosc oklaskiwala "naszych". Dobre spotkanie rozegra Guti i Zizou. Bohaterem spotkania zostanie Brazylijczyk
Wynik spotkania:
2:0 dla Merengues
|
|
_________________ :: OrZeŁ vel. Aguila :: |
|
Powrót do góry |
|
 |
Piwko15 Kibic

|
Wysłany: 2005.11.29 15:06 Temat postu: |
|
|
Jezeli w tym meczu nie zgromadzimy kompletu punktow to barca juz na gwiazdke, albo na mikolaja (bo szybciej) bedzie mogla swietowac mistrza :F
Stawiam 2:0 dla Galacticos, ziza i robinho - moze wkoncu ;p
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Expert7 Realny Realista

|
Wysłany: 2005.11.29 15:07 Temat postu: |
|
|
Nie ma co mówić: ten mecz Real musi wygrać jeśli nadal chce się liczyć w walce o Mistrzostwo Hiszpanii. Niestety to znowu będzie bardzo ciężki mecz dla Królewskich w którym muszą odzyskać zaufanie własnej publiczności. Getafe jest rewelacją obecnego sezonu i na pewno będzie chciało podtrzymać dobrą passę. Moim zdaniem Real wygra ten mecz jedną bramką. Mam nadzieję, że nie zobaczymy nerwowej końcówki i że Real wcześniej zdobędzie gole dające mu zwycięstwo w tym meczu.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Swan Nil admirari

|
Wysłany: 2005.11.29 17:37 Temat postu: |
|
|
Kolejny mecz z seri "dramat Luxa". Kolejny mecz wktórym Real będzie starał się wygrać, ale czy skutecznie to się okaże. Wynik jak zawsze optymistyczny 1-0
|
|
_________________ Make your own kind of music |
|
Powrót do góry |
|
 |
pierini Real Madryt A

|
Wysłany: 2005.11.29 19:33 Temat postu: |
|
|
jak Real teraz nie wygra przekonujaco, to juz naprawde nie bede wiedzial co sadzic o mojej ukochanej druzynie.
wg mnie jest to ostatnia szansa dla Luxe (ktorego i tak nie popieram), bo jesli w niedziele nie wygramy, to mysle, ze w koncu Luxe poleci.
bedzie ciezko, bo Getafe nie ma nic do stracenia, bo jest przeciez beniaminkiem i chyba odkryciem tego sezonu w Primera Division.
bede optymista i obstawiam skromna wygrana Realu.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Skat3 Castilla

|
Wysłany: 2005.11.30 09:17 Temat postu: |
|
|
Wygramy Może to już koniec kryzysów i wreszcie zagrają dobry meczyk... obstawiam 3-0 dla naszych 
|
|
_________________ Feci, quod potui, faciant meliora potentes |
|
Powrót do góry |
|
 |
jacko88 Prezes

|
Wysłany: 2005.11.30 15:52 Temat postu: |
|
|
Ja mam nadzieje ze wreszcie wygramy. Bo jak narazie lepiej nam idzie na wyjazdach niz u siebie. U siebie jestesmy na 9 miejscu a na wyjazdach jestesmy najlepsi. Jeszcze tylko poprawic statsy u siebie i bedzie spoko. Mam nadzieje ze wreszcie sie zaczna budzic tak jak to zapowiadaja i zizou zagra ladnie...robinho sie przelamie i ronaldo wroci i cos strzeli
|
|
_________________ HALA MADRID!!!
Real Madrid es el mejor equipo el mundo y ganar cada partido! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|