Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Sheila Obrońca praw Beckhama

|
Wysłany: 2006.01.04 14:59 Temat postu: Villarreal CF - Real Madryt |
|
|
Po wygranej w meczu z Athletic Bilbao, w którym miłą niespodziankę sprawił nam (krytykowany dość często przez forumowiczów) - David Beckham, strzelając gola, nastąpiła kolej na 18. kolejkę P.Division. Mecz ten odbędzie się 2006.01.08 o godz. 19:00 z wspomnianym juz w temacie - Villarrealem. Po wygranej w Copa del Rey osobiście jestem optymistycznie nastawiona.Może nie do gry Realu, jak do Beckhama, no cóż mnie nawet jeden gol tego zawodnika mobilizuje. Ostatnio jak pamiętam zremisowaliśmy z Villarrealem na ich boisku. A to inne mecze, które pamiętam z tą drużyną.
Villarreal - Real Madryt 2 : 3
Real Madryt - Villarreal 3 : 0
Real Madryt - Villarreal 1 : 1
Vilarreal - Real Madryt 1:1
Real Madryt - Villarreal 2:1
Villarreal - Real 0:0
Real - Villarreal 2:1
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kamil176 Siempre Madridista

|
Wysłany: 2006.01.04 15:41 Temat postu: |
|
|
Statystyki przemawiają na Naszą korzyść, czyli te ost. mecze z Villareal i najwięcej wygranych na wyjazdach. Ciekawe czy zagra Ronaldo i w podst. składzie Cassano i Cicinho. Ja obstawiam, że skład to bramka oczywiście Casillas, obrona Salgado, Woodgate i Ramos od początku meczu i R. Carlos. Pomoc taka jak w meczy z Athletic (Becks - Guti - Gravi - Robinho) i napad Baptista i Soldado. A w 2 połowie niech wejdzie Cicinho za Becks'a albo Salgado i Cassano za Baptiste lub Soldado. Jak narazie Villareal jest wyżej w tabeli od Nas, ale ma zaledwie (z tego co pamiętam) 1 pkt. przewagi nad Nami. Trudno powiedzieć jaka drużyna wygra. Mam nadzieję, że Real zagra z polotem i finezją . To chyba tyle .
P.S.
Sheila - fajnie napisałaś temat .
Ostatnio zmieniony przez Kamil176 dnia 2006.01.04 17:03, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Gento Gram dla herbu
|
Wysłany: 2006.01.04 16:05 Temat postu: |
|
|
Pewnie Dejwid super strzałem i super grą zapewni nam 3 pkt. .Ale powinno być ciężko,Villareal gra coraz lepiej,czego nie można powiedzieć o nas 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 2006.01.04 16:19 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Pewnie Dejwid super strzałem i super grą zapewni nam 3 pkt |
Może nie super grą, ale przynajmniej mam nadzieję, że dobrą...
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
LatinSnake The Pride Of Merseyside

|
Wysłany: 2006.01.04 17:23 Temat postu: |
|
|
Mam nadzieje ze sie wykuruje Ronaldo bo pomimo ze go wiekszosc skresla ja nadal go widze w skladzie....wprowadzilbym go w 2 polowie na ostatnie 30 minut . Od pierwszych minut dalbym pograc Soldado i Cassano w ataku ....
Na pomoc oddelegowalbym od prawej : Beckhama , Gutiego , Zidane i Roniho na lewa flanke . Obrona : srodek Ramos i Woodgare a po bokach Carlos i Cicinho
To spotkanie ktore trzeba wygrac jezleli marzymy o tym zeby w tym sezonie cos jeszcze osiagnac.....
Przed meczem jestem bardzo dobrej mysli , szczegolnie po ostatniej wygranej na wyjezdzie .....
REAL - Villareal 3:0
Beckham
Cassano (trzeba ladnie zadebiutowac )
Ronaldo 
|
|
_________________ Boję się śmierci bo jeśli nie ma nic po śmierci to chcę wykorzystać to życie co do reszty, nie oszczędzam jak znowu coś zarobię, niestety, ale nie wydam tych pieniędzy w grobie, piję, tracę zdrowie...
|
|
Powrót do góry |
|
 |
hasze Against mod€rn football
|
Wysłany: 2006.01.04 18:00 Temat postu: |
|
|
Ten mecz zapowiada się bardzo ciekawie. Zapowiadają się debiuty Cicinho i Cassano, więc ta dwójka będzie na wstępie chciała się pokazać jak najlepiej. Z kolei ci zawodnicy, którzy będą mogli odczuć jakąś presje z ich strony też będą chcieli zagrać jak najlepiej, żeby pokazać, że to oni powinni mieć miejsce w składzie, a nie ktoś inny. Liczę też, że Cassano ładnie zadebiutuje i pyknie chociaż jedną brameczkę ![:]](images/smiles/krzywy.gif)
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
el crack total aviomarin.

|
Wysłany: 2006.01.04 18:05 Temat postu: |
|
|
mnie zastanawia kogo opluje, a kogo kopnie nasz fantasista italiano ![:]](images/smiles/krzywy.gif)
|
|
_________________ sami khehehehedira |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pred Vamos Guddy

|
Wysłany: 2006.01.04 18:09 Temat postu: |
|
|
Villarreal to dosc mocny zespol i powinien sobie poradzic. Duzym sukcesem Realu bedzie remis na trudnym terenie.
|
|
_________________ GONE IN 10 SECONDS - Real szybszy niż Gołota |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 2006.01.04 18:13 Temat postu: |
|
|
A ja myślę, że będzie wygrana! I nie będzie, aż tak źle jeśli zagrają odpowiedni piłkarze, na obecną chwilę, nie potrafię wymieć takich.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Qras Señor Big Daddy Cool

|
Wysłany: 2006.01.04 18:52 Temat postu: |
|
|
tradycyjnie, bije ode mnie optymizm w tej sprawie, więc jak zwykle ostatnimi czasami, w połę będzie.
|
|
_________________ Palco del Honor, Estadio Santiago Bernabéu.
Kliknij, aby zobaczyć ukrytą wiadomość (Uwaga! Treść może zawierać spoilery)
http://www.realmadrid.pl/fotki/_up/20196/vamosaporszatniarzego.jpg |
|
Powrót do góry |
|
 |
Damian2902 transcendentalista

|
Wysłany: 2006.01.04 18:54 Temat postu: |
|
|
Będzie to ciężki mecz i tak naprawdę on pokaże w jakiej jesteśmy formie. Villarreal to uczestnik ligi mistrzów, który w swojej grupie wyszedł z pierwszego miejsca.
Myślę, że stać nas nawet na wygraną, ale to będzie zależeć czy będziemy mieli w tym dniu szczęście.
|
|
_________________ "Niektórzy ludzie mają tak otwarte umysły, że mózg im wycieka." ~ Flannery O'Connor |
|
Powrót do góry |
|
 |
Swan Nil admirari

|
Wysłany: 2006.01.04 19:03 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem Real znów się będzie męczył Chyba, że nowe nabytki zagrają jak z nut a reszta druzyny będzie chciała pokazać, że mają wole walki. Licze na jakieś skromne zwycięstowo. Może 3-0 8)
|
|
_________________ Make your own kind of music |
|
Powrót do góry |
|
 |
Expert7 Realny Realista

|
Wysłany: 2006.01.04 19:19 Temat postu: |
|
|
Licze na zwycięstwo Realu. Mecz nie będzie należał do łatwych ale myślę, że Real sobie poradzi. Ciekaw jestem jak zaprezentują się nowi piłkarze Realu. Statystyki przemawiają na korzyść Realu jednak wszystko wyjaśni się na boisku... Zapowiada się ciekawy mecz.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
pierini Real Madryt A

|
Wysłany: 2006.01.04 19:37 Temat postu: |
|
|
dla mnie w tym meczu bedzie sie liczyc tylko zwyciestwo, bo nie mozy juz sobie pozwolic na strate zadnego punktu, zeby myslec jeszcze o wygraniu PD.
Hala Madrit
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Wojtas0001 Prezes

|
Wysłany: 2006.01.04 22:50 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Villarreal to dosc mocny zespol i powinien sobie poradzic. Duzym sukcesem Realu bedzie remis na trudnym terenie. |
Ja bym jednak patrzyl na zblizajaca sie potyczke z "Żołtą Łodzią Podwodna" z troche wiekszym optymizmem. Mysle ze jak tylko beda chcieli wygrac to to zrobia (Real oczywiscie). Villareal jest mocnym zespolem w tym sezonie, ale nie na tyle ze nie mozna z nim powalczyc. Typowalbym remis ze wskazaniem na naszych. A porazka (jesli sie zdazy) to po beznadziejnej grze naszych. Jesli wloza w spotkanie choc troche serca i zaangazowania to powinni sobie poradzic.
Moj sklad na mecz bylby taki: Casillas- Cicinho-Ramos-Helguera-Carlos dalej Becks-Guti-Zidane-Robinho i atak Soldado R9. Jak po I-ej polowie bedziemy przegrywac to za Zizou Baptista i Cassano za R9. Mam nadzieje ze bedzie dobrze 
|
|
_________________ !Eto'o, cabrón, saluda al campeón! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|