Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Greg Real Madryt A

|
Wysłany: 2006.01.29 23:14 Temat postu: |
|
|
pierwsza połowa w miare wyrównana....drugą widziałem od 60 min i wtedy celta cisła...a real nic....zresztą statystyki strzałów pokazali w czasie meczu..i było cos koło 15-8 do 6-3 dla cety (celne-niecelne) więc to też cos mówi jak grali królewscy....trzeba sie pocieszać, że wygrywamy dalej.. choć kilku ważnych graczy leczy kontuzje.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Rauer Il Muro di Berlino

|
Wysłany: 2006.01.29 23:33 Temat postu: |
|
|
Beznadziejny mecz, beznadziejna gra, dużo szczęścia i wielka pomoc sędziego. Z taką grą daleko nie zajedziemy. Już pomijam prawidłowo zdobytą bramkę dla Celty, której sędzia nie uznał. Jedyne co może cieszyć, to fakt, że Real w końcu nauczył się grać z kontry.
Typowa zemsta za mecz z pierwszej części sezonu. Wtedy Real był oszukany, teraz oszukana jest Celta.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
wienek Trener

|
Wysłany: 2006.01.30 00:05 Temat postu: |
|
|
Pierwsza połowa była przeciętnym widowiskiem, szczególnie w wykonaniu Królewskich. W zasadzie po pięknej akcji, którą przeprowadzili i padła bramka, nic ciekawego nie pokazali. Druga połowa znacznie lepsza , ale i tak korzystniejsze wrażenie sprawiali piłkarze z Galicji. No i wyjątkowemu pechowi, lub może bardzie dzięki sędziemu mogą zawdzięczać fakt, że nie udało im się zdobyć chociaż 1 pkt. na którego zdecydowanie zasłużyli. My możemy się cieszyć z 3 pkt. i awansu na 3 miejsce w tabeli, oraz z bardzo dobrej, nie tylko efektownej, co efektywnej gry Robinho.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Qras Señor Big Daddy Cool

|
Wysłany: 2006.01.30 00:19 Temat postu: |
|
|
Ogólnie rzecz biorąc nieciekawie to wyglądało, tyle że 3 pkt do przodu, no i ta bramka-niebramka dla Celty na teoretyczne 2:2. Więcej szczęścia niż rozumu.
|
|
_________________ Palco del Honor, Estadio Santiago Bernabéu.
Kliknij, aby zobaczyć ukrytą wiadomość (Uwaga! Treść może zawierać spoilery)
http://www.realmadrid.pl/fotki/_up/20196/vamosaporszatniarzego.jpg |
|
Powrót do góry |
|
 |
SLASH Real Madryt A

|
Wysłany: 2006.01.30 06:57 Temat postu: |
|
|
Mecz kontrowerysjny tak bym go nazwał ale mamy 3pkt. i to jest najważniejsze 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Domel Madridista The Special One

|
Wysłany: 2006.01.30 08:04 Temat postu: |
|
|
Może nadzeszły czasy w których to nam będą pomagać sędziowie tak jak Barcelonie...
|
|
_________________ "Najlepszą obroną jest... atak" Florentino Pérez |
|
Powrót do góry |
|
 |
kosakiller Kibic

|
Wysłany: 2006.01.30 09:30 Temat postu: |
|
|
Trudno powiedziec jednoznacznie czy przy strzale Celty byl gol czy nie. Jesli juz to w momencie kiedy pilka byla mniej wiecej na 1/2 wysokosci bramki bo tam trafia w reke naszego bramkarza i zmienia troszke kierunek po czym spada na linie bramkowa, wprawdzie wieksza czescia jest w bramce ale chce przypomniec ze w przepisach jest napisane, ze musi calym obwodem minac linie bramkowa. Poza tym kazdy wie jak uznali gola Celcie w meczu na SB wiec nie ma co sie przejmowac.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
yazid El Joven Yebako

|
Wysłany: 2006.01.30 09:34 Temat postu: |
|
|
Piłka NA PEWNO przekroczyła linię bramkową, widać to bardzo dokładnie na kilku powtórkach i szczerze mówiąc to nie wiem dlaczego sędzia jej nie uznał, było to widać jak na dłoni 
|
|
_________________ Uncomfortable silence can be so loud. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Roodeck Culé

|
Wysłany: 2006.01.30 10:05 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Może nadzeszły czasy w których to nam będą pomagać sędziowie tak jak Barcelonie... |
Powróciły raczej 
|
|
_________________ FC Barcelona - més que un club... |
|
Powrót do góry |
|
 |
kosakiller Kibic

|
Wysłany: 2006.01.30 10:05 Temat postu: |
|
|
No ale w ktorym momencie twoim zdaniem przekroczyla ta linie bo napewno nie w tym kiedy odbila sie od murawy a dla sedziego przy tej szybkosci akcji to bylo wyznacznikiem on ma sekunde na podjecie decyzji i nie ma powtorek.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kamil176 Siempre Madridista

|
Wysłany: 2006.01.30 10:15 Temat postu: |
|
|
Mógłby ktoś dać link do tej sytuacji z nieuznanym golem ?? Chciałbym to ocenić .
Tak w ogóle nie ma się co przejmować, jak graliśmy z Nimi na SB to było na odwrót, bo uznano nie prawidłowego gola. A z tym stylem gry, to może wypadek przy pracy. Tak w ogóle jak gralibyśmy z Arsenalem, to taki wynik byłby bardzo korzystny, bo graliśmy na wyjeździe.
|
|
_________________ Vamos! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kamil_tcz Prezes

|
Wysłany: 2006.01.30 11:04 Temat postu: |
|
|
Brawo Real,Robinho i Cicinho sa the best,jestem zadowolony z ich gry i ze zwycięstwa,oby tak dalej.Ale w akcji Celty Vigo co było spojenie i piłka raczej przekroczyła linię ,tak ja uważam,nie jestem pewnien i mogło być 2-2.Ale nieważne zemścilismy się i tyle.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
sowa25 Juvenil

|
Wysłany: 2006.01.30 11:12 Temat postu: |
|
|
Kolejne zwycięstwo. Kolejne punkty a bohaterem ponownie Robinho. Chciałbym aby w półfinale pucharu króla trafili na FCB . Ciekaw jestem jak w tej chwili Real zagrał by z katalończykami. ?
|
|
_________________ Zawsze wierny!!!
Jest tylko jedna rzecz w życiu ludzi , narodów i państw , Która jest bezcenna: tą rzeczą jest honor. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Domel Madridista The Special One

|
Wysłany: 2006.01.30 11:22 Temat postu: |
|
|
Ja nie pamiętam żeby sędziowie pomagali Realowi tak jak teraz Barcelonie, w dodatku pewnie gwizdali przeciw Barsie w ich meczach....
|
|
_________________ "Najlepszą obroną jest... atak" Florentino Pérez |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pred Vamos Guddy

|
Wysłany: 2006.01.30 11:25 Temat postu: |
|
|