Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Bubello Dziecko Neostrady

|
Wysłany: 2006.03.12 17:09 Temat postu: Lekkoatletyka |
|
|
Nie widziałem jeszcze takiego tematu, więc zakładam
Właśnie skończyły się halowe Mś Świata w Moskwie. Polacy wyjadą z 3 medalami. Najbardziej cieszę się z medalu sztafety 4x400 mężczyzn. Przypomniały mi się czasy kiedy "lisowczyki" z moim ulubionym - Maćkowiakiem na czele wyprzedzali USA.
Na ostatniej prostej medal przegrały też polki, ale uważam, że trzy medale, to niezły wynik
|
|
_________________ I'm not black like Barry White no I am white like Frank Black is |
|
Powrót do góry |
|
 |
MarcinS psychoTata

|
Wysłany: 2006.03.12 17:27 Temat postu: |
|
|
szkoda ze nasze pani w sztafecie nei dały rady ;/ a było tak blisko srebra 
|
|
_________________ "One nie są takie szybkie, ale myślę, że by poszły jakbym miał Corollę". |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bubello Dziecko Neostrady

|
Wysłany: 2006.03.12 19:05 Temat postu: |
|
|
Taa . Szkoda, że nie biegła Anna Jesień.
Btw. Czy nasz 400-metrowiec Paweł Januszewski zawiesił już kolce na kołku??
|
|
_________________ I'm not black like Barry White no I am white like Frank Black is |
|
Powrót do góry |
|
 |
Clif 21st Century Schizoid Man

|
Wysłany: 2006.03.12 19:09 Temat postu: |
|
|
Halowe mistrzostwa, wiec te medale nie maja takiej wartosci. Prawde mówiąc na prawdziwych mistrzostwach z tych medali został by nam jedno srebro Rogowskiej.
|
|
_________________ Ἰησοῦ Χριστοῦ τοῦ Κυρίου ἡμῶν
Stat Crux Dum Volvitur Orbis |
|
Powrót do góry |
|
 |
MarcinS psychoTata

|
Wysłany: 2006.03.12 19:12 Temat postu: |
|
|
no ale chodzi o sam fakt ;] a to nie ma znaczenia jakiej rangi były te zawody ;]
|
|
_________________ "One nie są takie szybkie, ale myślę, że by poszły jakbym miał Corollę". |
|
Powrót do góry |
|
 |
MATEUSZXL Real Madryt A

|
Wysłany: 2006.03.16 21:20 Temat postu: |
|
|
Szkoda Moniki Pyrek. Stać ją na wiecej, bo nie raz to udowadniała.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
aaangie Wasz ulubiony moderator

|
Wysłany: 2006.03.17 12:46 Temat postu: |
|
|
ja uwielbiam lekkoatletyke
szczegolnie biegi lubie ogladac i skoki
I wcale nie jaraja mnie jakos szczegolnie wystepy Polakow, wole patrzec na biegajacych murzynów
Usmialam sie podczas komentarzu meczu na 5 km bodajze " zawodnik trenowac zaczal dosyc pozno, ale za to od najmlodszych lat biegal 20 km do szkoly" I jak tu Polacy maja dorownac takim afrykanom, skoro przecietny Polak nawet jak ma 500 metrow do skzoly,to woli przejechac autonusem ?
Co do naszych tyczkarek - to duzo bardziej wole Pyrek niz Rogowska, nie odniesliscie czasem wrazenie podczas wywiadow z panna Rogowska, ze ona jest troszke nie teges w sensie opoźniona? bo ja zawsze mam takie wrazenie
o ale nvmd, nie o tym mialam pisac - w zeszly weekend lecialy w telewizji rownoczesnie na jedynce skoki narciarskie, na dwojce lekkoatletyka a na trojce siatkowka kobiet - moj ojciec chcial ogladac siatke, mama skoki a ja LA.
Kurczee, zaimponowala mi publiczna telewizja ze tyle sportu naraz zapodala 
|
|
_________________ Zgodnie z prawami matematyki 2 zawsze bedzie mniejsze od 9  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Klatus Eterno

|
Wysłany: 2006.03.17 12:56 Temat postu: |
|
|
Mnie też TVP zaimponowało, szczególnie tym jak po skoku Rogowskiej na 4.75 zakończyli relacje, a konkurs nadal trwał 
|
|
_________________ We had it all. We have fucked up bigger and better than any generation that came before us. We were so beautiful... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Troi Ronaldo

|
Wysłany: 2006.05.30 18:28 Temat postu: |
|
|
Jaki macie czas w biegu na 60 metrów z dopalaczami ? ![:]](images/smiles/krzywy.gif)
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
MarcinS psychoTata

|
Wysłany: 2006.05.30 18:41 Temat postu: |
|
|
dawno nei biegałem ale zawsze byłem słaby na krotkie dystansy. Wole biegac na dluzsze odległosci
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Vampireq EmeryT

|
Wysłany: 2006.05.30 19:31 Temat postu: |
|
|
Może sam się pochwal? ;] Ja ostatnio na czas biegałem ze 2-3 lata temu, ale to było na 1000m a czasu i tak nie pamiętam.
|
|
_________________ Dobry człowiek jest jak małe światełko. Wędruje poprzez mroki naszego świata i na swojej drodze zapala zgaszone gwiazdy... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Troi Ronaldo

|
Wysłany: 2006.05.30 20:00 Temat postu: |
|
|
no dobra na 60 metrów miałem czas 7,3 sekundy
Chyba troszke za słabo 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Gogeta Super Saiyan-Jin

|
Wysłany: 2006.07.09 18:22 Temat postu: |
|
|
Troi czy to aby napewno biegłes na 60m 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
nuru Prezes

|
Wysłany: 2006.08.06 21:27 Temat postu: |
|
|
Już jutro zaczynają sięMistrzostwa Europy, w których weźmie udział aż 67-osobowa reprezentacja Polski. Nasi zawodnicy mogą wywalczyć nawet kilkanaście medali. Największymi nadziejami są Monika Pyrek, Wioletta Janowska, Anna Jesień i Kamila Skolimowska wśród pań, a wśród panów Szymon Ziółkowski, Marek Plawgo i sztafety. Mistrzostwa potrwają do 13 sierpnia. Liczymy na dobre występy naszych reprezentantów!
|
|
_________________ Blanco: "Lubię tych speców, co to oceniają grajka po 1 meczu. Równie dobrze można oceniać po kolorze skóry albo wielkości kutasa." |
|
Powrót do góry |
|
 |
filippo Prezes

|
Wysłany: 2006.08.08 20:42 Temat postu: |
|
|
No i Skolimowska ma brazowy medal
Za kazdym razem kiedy nie wyszedl jej rzut, mowila ku*wa 
|