Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz okrelić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Zgadzam się.
Wysłany: 2010.09.29 14:24 Temat postu:
Znalazłem błąd. Przecież tam nie ma Zatoki Arabskiej tylko Perska.
Co do obiektów: fantastyczne, pomysłowe, intrygujące. Tyle, że obiekty to nie wszystko, liczy się jeszcze klimat jaki powinien być podczas imprezy. Najlepszym przykładem jest F1, w Zatoce Perskiej też powstały nowe, fantastyczne wizualnie obiekty z kosmicznym Yas-Marina, ale one nie mają tego klimatu co Spa, Monza czy Monaco. Dlatego mimo wszystko chyba wolałbym aby organizacja MŚ 2022 przypadła Meksykowi.
Możecie mi powiedzieć jakie będą oficjalne pojemności stadionów w Polsce w meczach ligowych po 2012 roku? Czytałem ,że Baltic Arena ma pomieścić 44 000 widzów w lidze, a drugi portal informuje ,że 40 000. Jakbyście mogli to napiszcie
_________________ "Krzyczenie Puta Real Madrid nie oznacza nienawiść, tylko zazdrość.."
Wysłany: 2011.07.12 19:44 Temat postu:
Stadion Juve. Mimo, że to stadion rywala dla Milanu to dla mnie jest przepiękny i nowoczesny. Projekt, który widziałem nie robił na mnie wrażenia, ale sam stadion już tak.
Z jednej strony jak na klub z taką marką to trochę mała pojemność, ale z tego co się orientuję, to na Juve chyba nigdy bardzo wysokiej frekwencji nie było.
A tak wgl. co się stanie ze stadionami, np. narodowym w Warszawie po euro( jeśli się nie zawali oczywiście) bd. tam granę reprezentacyjne mecze czy bd. oddany dla polonii?