Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
MarcinS psychoTata

|
Wysłany: 2006.04.24 06:14 Temat postu: Osasuna Pampeluna - Real Madryt |
|
|
Hitem 35 kolejki bedzie nie wątpliwie mecz pomiedzy czwarta w tabeli PD Osasuna, a trzecim Realem MAdryt. W rundzie jesienniej mecz tych druzyn na Santiago Bernabeu zakonczył sie wynikiem 1-1 mimo tego ze osasuna wiekszość meczu grała w 10. Osasuna na El Sadar osiaga bardzo dobre wyniki.w dotychczaszowych 17 meczach rozegranych na własnym stadionie zdobyli 36 pkt w tym wygrywajac 11 meczy i 3 remisujac i 3 przegrywajac. Real natomiast na wyjazdach gra dużo słabiej. W 16 spotkaniach zdobyli 26 pkt w tym 7 wygrywali 6 remisowali i az trzy krotnie nie wywiezli nawet punktu na 'obcym terenie'.W poprzedneij kolejce Real wygrał z Malaga 2-1, a Osasuna wygrała na san Moix z broniacą sie przed spadkiem Mallorca. Statystyki i obecna forma sprzyjaja pilkarza Javier'a Aguirre. No ale zobaczymy co sie wydarzy 30 kwietnia. Ja stawiam 1-2 . Każda starata punktów w tym meczu oddala nas od vicemistrza hiszpanii.
|
|
_________________ Po grób oddani za swój klub
Nigdy nie pokonani
Za Kolejorza Pójdą w bój
Wierni poznańscy fani
Przyjaciół zawsze będzie trzech
Arka Cracovia Lech
Arka Cracovia Lech |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pred Vamos Guddy

|
Wysłany: 2006.04.24 09:42 Temat postu: |
|
|
Co tu duzo mowic, mimo ogromnej woli walki i wyplutych pluc przez raula i jego kompanow, Real ten mecz przegra. Na pocieszenie pozostanie bramka Raula, ktory tym samym zapewni sobie miejsce w wyjsciowej jedenastce reprezy na zblizajacych sie MŚ.
|
|
_________________ GONE IN 10 SECONDS - Real szybszy niż Gołota |
|
Powrót do góry |
|
 |
El Jarek intocable

|
Wysłany: 2006.04.24 11:25 Temat postu: |
|
|
ja to tam jestem nawet optymista tylko przez ten czas do meczu z Osasuna Real musi poprawic skutecznosc bo sytuacje byly z Malaga tylko trzeba bylo je wykorzystac 
|
|
_________________ Madridista/Mourinhista/Benzemista |
|
Powrót do góry |
|
 |
Choob Jugamos primer toque

|
Wysłany: 2006.04.24 14:03 Temat postu: |
|
|
2:0 w plecy, będzie boleć.
|
|
_________________ 95% |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pixik Legendary

|
Wysłany: 2006.04.24 15:49 Temat postu: |
|
|
a ja myśle że Real wygra bo jeśli spadniemy poza eliminacje do lm to będziemy skończeni no ale wtedy wygramy lige hiszpańską i puchar hiszpanii bo będziemy mieli więcej czasu na przygotowania
3:1 for Madrid
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Expert7 Realny Realista

|
Wysłany: 2006.04.24 16:37 Temat postu: |
|
|
Jest to tzw. mecz o sześć punktów... Osassuna za bardzo nie leży Realowi a na dodatek będzie grała pzred własną publicznością-będzie bardzo ciężko... Zapowiada się bardzo ciekawe widowisko...
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Domel Madridista The Special One

|
Wysłany: 2006.04.24 19:19 Temat postu: |
|
|
Real musi wygrać...przynajmniej zachowają twarz...LM i szanse na wicemistrzostwo. Typuje 1:0 do przodu.
|
|
_________________ "Najlepszą obroną jest... atak" Florentino Pérez |
|
Powrót do góry |
|
 |
nuru Prezes

|
Wysłany: 2006.04.24 20:00 Temat postu: |
|
|
Czarno widzę Ledwo wygrywają z ostatnią w tabeli Malagą, a mają wygrać z czwartą Osassuną! Może przy odroobinie szczęścia się uda 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
MarcinS psychoTata

|
Wysłany: 2006.04.25 13:39 Temat postu: |
|
|
Mecz meczowi jest nei równy a osasuna zremiswoała 1-1 z Malaga i to na własnym stadionie ;]
|
|
_________________ Po grób oddani za swój klub
Nigdy nie pokonani
Za Kolejorza Pójdą w bój
Wierni poznańscy fani
Przyjaciół zawsze będzie trzech
Arka Cracovia Lech
Arka Cracovia Lech |
|
Powrót do góry |
|
 |
El Jarek intocable

|
Wysłany: 2006.04.25 17:45 Temat postu: |
|
|
Osasuna jest dobra ale tak naprawde miewa lepsze i gorsze dni a te gorsze jeszcze gorzej wygladaja w Pampelunie niz w Madrycie kiedy nasi maja taki dzien wiec wypada liczyc ze akurat ta niedziele w Pampelunie bedzie zly dzien dla Osasuny a jako taki dla Realu i wygramy 
|
|
_________________ Madridista/Mourinhista/Benzemista |
|
Powrót do góry |
|
 |
hasze Against mod€rn football
|
Wysłany: 2006.04.25 17:51 Temat postu: |
|
|
Mecz będzie bardzo trudny. Osasuna łatwo punktów na El Sadar nie odda. Jeśli nasi napastnicy zdecydowanie poprawią skuteczność, to możemy pokusić się o zwycięstwo. Ja, jak zawsze obstawiam optymistycznie.
2:1 dla Realu, gole Raul oraz Cicinho.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
El-Moro el_grande_pendejo

|
Wysłany: 2006.04.26 15:17 Temat postu: |
|
|
mysle ze chocia z o to drugie miejsce warto powalczyc...
jesli ze zmobilizują to o wygranamozna byc spokojnym jesli wyjda z nastawieniem "oby tylko do koncasezonu" to przegraja.
ale mysle ze po ciezkim meczu 2:1 bedzie dla nas...
|
|
_________________ http://uk.youtube.com/watch?v=q_bkr0VQqis |
|
Powrót do góry |
|
 |
Footman Simplemente perfecto

|
Wysłany: 2006.04.26 18:49 Temat postu: |
|
|
3:1 dla Realu. W końcu trzeba wierzyć. Zawsze jak Królewscy ida z kims na "ścięcie" to albo wygrywaja albo uzyskują przyzwoity rezultat. Mam nadzieję,że tak będzie i teraz.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Konradinho88 Kibic

|
Wysłany: 2006.04.26 20:24 Temat postu: |
|
|
Jako realista myślę że będzie bardzo bardzo cięzko. Z malaga ledwo wygraliśmy a Osasuna to jest drużyna zajmująca 4 miejsce. Jednak jako kibic Realu mysle ze Królewscy wygraja :d
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Guti16 Prezes

|
Wysłany: 2006.04.27 09:16 Temat postu: |
|
|
no coz ten mecz trzeba wygrac jak kazdy mysle ze wygramy 2-1 bramki:Raul i moze Zidane mam nadzieje ze Raul wreszcie trafi do siatki i mnie milo zaskoczy 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|

Template © BMan1
RMPL Spółka z o.o., Al. Pokoju 33, 31-564 Kraków. Kapitał zakładowy: 50.000,00 zł, NIP: 6751520447, REGON: 361845083