Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
El Pistolero Kibic

|
Wysłany: 2014.06.07 01:07 Temat postu: |
|
|
Po środku 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
campeones92 Trener

|
Wysłany: 2014.06.07 10:44 Temat postu: |
|
|
moze troche sie powtorze ale nie wiem kto wymyslil tak chujowy termin a co gorsza kto w Madrycie go zaakceptowal. Co nie zmienia faktu ze wybiore sie tam o ile to okaze sie oficjalna wiadomoscia.
|
|
_________________ Como no te voy a querer |
|
Powrót do góry |
|
 |
miyagi1 Real Madryt A

|
Wysłany: 2014.06.08 13:58 Temat postu: |
|
|
Wie ktoś gdzie można obejrzeć dzisiejszy Carazon Match ?
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Simi. Nintendo

|
Wysłany: 2014.06.08 14:06 Temat postu: |
|
|
Livestream od Interu będzie.
https://www.youtube.com/watch?v=RxUukGOzY-Y
|
|
_________________ We need to learn from this match. We always say we need to learn, we need to learn…but we never seem to learn. |
|
Powrót do góry |
|
 |
miyagi1 Real Madryt A

|
Wysłany: 2014.06.08 16:25 Temat postu: |
|
|
Dzięki 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
madridcampeon Busquemos soluciones

|
Wysłany: 2014.06.13 13:08 Temat postu: |
|
|
http://www.marca.com/2014/06/13/futbol/equipos/real_madrid/1402648977.html
Jednak 16 sierpnia z Fiorentiną. 4 dni po Superpucharze Europy i 4 dni przed pierwszym meczem z Atleti. Nie jest jeszcze oficjalnie dogadane, ale kwestia czasu.
Lipa ten termin. Mam nadzieję że wyjdziemy Nachosami. Chociaż rok temu Barcelonę zmusili żeby Messi i Neymar grali, więc... 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Sondokan Because fuck you, that's why.

|
|
Powrót do góry |
|
 |
krismichalik Trener

|
Wysłany: 2014.06.18 10:55 Temat postu: |
|
|
Ceny dojebali konkretne
|
|
_________________ Noventa minuti en el Bernabéu son molto longo. |
|
Powrót do góry |
|
 |
madridista555 Prezes

|
Wysłany: 2014.06.18 10:59 Temat postu: |
|
|
był ktoś z was w tamtym roku na meczu barcelony w Polsce??
była możliwość zobaczyć gdzieś piłkarzy w miare z bliskiej odległości o ile to możliwe, gdzie pod stadionem na trasie z hotelu na stadion lub w jakiejś innej sytuacjii ? mecz meczem ale wkońcu będzie Real Madryt w Warszawie i fajnie by było z bliska zobaczyć tych piłkarzy
ps:
po 10 latach znowu Real Madryt w Polsce 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Gehu89 Master of Drilling

|
Wysłany: 2014.06.18 11:11 Temat postu: |
|
|
Podupcyło ich z tymi cenami. Stawiałem, że te najtańsze w okolicy 150 będzie można dorwać. Zastanawiam się nad wyjazdem. W końcu musiałem odpuścić wyjazd do Schalke z przyczyny nieprzyznania biletów.
|
|
_________________ "Jestem w najlepszym klubie na świecie i jestem prześwietnym piłkarzem" ~ K. Benzema |
|
Powrót do góry |
|
 |
KubaPP Killer Elite

|
Wysłany: 2014.06.18 11:25 Temat postu: |
|
|
Oglądanie czlapiacych Królewskich za 300 zł? Pojechali z tymi cenami, współczuje tatusiom dzieci, którzy będą musieli odpuścić sobie ten wyjazd.
Chciałem już zamawiać, ale widzę na Facebook jakieś info, że ma być jakiś rabacik dla czytelników RM.pl to poczekam do jutra. Celowalem na bilety za ławkami rezerwowych, no ale 900 zł to przesada.
e; W sumie będą zapewne wejściówki w dobrej cenie, ale na tych sektorach, które w późniejszym czasie udostępnią
Ostatnio zmieniony przez KubaPP dnia 2014.06.18 11:35, w całości zmieniany 1 raz |
|
_________________ "Podziału nie tworzy trener, tworzy go piłkarz, który nie akceptuje swojej roli, nawet jeśli jest zmiennikiem" PETR CECH...
...Kolejna "ofiara" cygana Mourinho. "Trudne sprawy" |
|
Powrót do góry |
|
 |
Daedalus. Echelon IV

|
Wysłany: 2014.06.18 11:30 Temat postu: |
|
|
Jeśli będziemy zmuszeni wystawić gwiazdy to widzę, że zaczniemy fizyczne mordowanie kadry już w sierpniu... tragedia. I jeszcze mundial przed sezonem. Obstawiam, że się ostro posypiemy w tych rozgrywkach, musimy ogarnąć szeroką kadrę, bo praktycznie calutki sezon będziemy jechać co 3 dni.
|
|
_________________ "And now an International Soccer Special, Manchester United v Southampton." |
|
Powrót do góry |
|
 |
BaniaLaDecima Kibic

|
Wysłany: 2014.06.18 11:34 Temat postu: |
|
|
Już chcę kupować bilet, ale coś mnie blokuje, te coś to zapewne grubo rezerwowy skład Realu Madryt. Może w Wawie przez kilka minut wystąpi kilka zawodników z podstawowej jedenastki. Nie można nastawiać się na cały mecz w wykonaniu Ronaldo i Bale'a, pewnie oni wyjdą i za moment zejdą.
To będzie mecz towarzyski, trenerzy na pewno będą robić dużo zmian z racji rangi spotkania.
Lepiej pozbierać kasę, polecieć w Modlinie do Madrytu i tam obejrzeć mecz Realu w lidze, wtedy każdy będzie ucieszony, i każdy będzie mógł obejrzeć wszystkie gwiazdy.
A co do samego Realu Madryt, przyleci, zgarnie dobry hajs, skomentuje jaka atmosfera zajebista, jaki stadion piękny i polecą...
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Gehu89 Master of Drilling

|
Wysłany: 2014.06.18 11:37 Temat postu: |
|
|
Może mi ktoś ogarnać grafikę z tymi kategoriami biletów? Gdzie jaka kategoria zasiada? Bo po tych sektorach to ja się gówno wyznam...
|
|
_________________ "Jestem w najlepszym klubie na świecie i jestem prześwietnym piłkarzem" ~ K. Benzema |
|
Powrót do góry |
|
 |
madridista555 Prezes

|
Wysłany: 2014.06.18 11:55 Temat postu: |
|
|
dużo osób mówi że pewnie rezerwy wyjdą tylko jak sie tak dobrze zastanowić to w Realu rezerwy to itak są nie byle jacy piłkarze
m.in Marcelo Varane Arbeloa Isco Jese Khedira
poza tym wszystkich rezerwowych Carlo nie wpuści będzie pewnie dużo zmian
troche do bani termin meczu pomiędzy Super pucharem hipszanii i super pucharem Europy no ale na to już nic nie poradzimy
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|