Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Sondokan Because fuck you, that's why.

|
Wysłany: 2012.05.04 13:56 Temat postu: |
|
|
Niedługo miną trzy lata od rozpoczęcia prac nad projektem rm 2.0 a końca nie widać więc pisanie o propozycjach czegoś nowego na stronie mija się po prostu z celem 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
puto_jefe El Madrid para siempre.
|
Wysłany: 2012.05.04 14:44 Temat postu: |
|
|
Rozumiem.
|
|
_________________ Soy un Madridista y tengo una alma blanca.
#APorLa14 |
|
Powrót do góry |
|
 |
El Jarek intocable

|
Wysłany: 2012.05.04 15:05 Temat postu: |
|
|
Jak zwykle niektórzy chcą myśleć, że wiedzą więcej i mają większą rolę na stronie niż wiedzą i mają w rzeczywistości.
Co do tych skórek, fajne pomysły, podana dobra kolorystyka, zobaczymy. Na razie graficy mają też inne zobowiązania. Zobaczymy po sezonie czy coś pójdzie w tym kierunku.
I temat jest od propozycji, nie patrzcie na oświeconych. Macie pomysł, chcecie coś przeanalizować, śmiało, na resztę nie patrzcie.
|
|
_________________ Madridista/Mourinhista/Benzemista |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sondokan Because fuck you, that's why.

|
Wysłany: 2012.05.04 15:55 Temat postu: |
|
|
Pewnie nie chodzi o mnie ale ja nic tam nie wiem, po prostu bazuję na postach:
9. urodziny [20.08.2009]:
 |
 |
Za rok 5. Dziesiąte urodziny RealMadrid.pl - Okrągła rocznica zobowiązuje, dlatego już od dłuższego czasu myślimy o czymś szczególnym. Od kilku miesięcy już nad tym pracujemy. O czym mowa? O nowej odsłonie RealMadrid.pl! Przebudowujemy serwis całkowicie od podstaw. Nowy serwer, nowa baza danych, nowa szata graficzna, zupełnie nowe możliwości dla użytkowników. To wszystko już za rok – 20. sierpnia 2010 roku. |
10. urodziny [20.08.2010]:
 |
 |
Nie będzie hucznych obchodów rocznicy. Rok temu zapowiadaliśmy z tej okazji, start nowej wersji serwisu – RealMadrid.pl 2.0. Niestety, jak to często bywa w przypadku projektów informatycznych (patrz: rynek gier komputerowych), nie udało się zdążyć na czas. Prace oczywiście cały czas posuwają się do przodu, ale wolałbym teraz nie podawać żadnych terminów. Dopiero gdy będziemy na 100% pewni, ogłosimy przybliżoną datę premiery. |
+ moja propozycja z grudnia 2010 (jak temat głosi):
 |
 |
 |
 |
Nudziło mi się to może zaoszczędziłem komuś roboty:
...
Chyba nic nie pomyliłem... |
 |
 |
Wrzuciłem na redakcyjne, dziękazo. |
Luźno, to od razu jeszcze:
 |
lecz (ponad rok temu):
 |
 |
Minęły 4 miesiące i dalej nic  |
 |
 |
Problem polega na tym, że liczba ludzi mogących aktualizować te działy, jest ściśle ograniczona. |
 |
 |
Żaden nie odwiedził strony w ciągu ostatnich 2+ lat? |
 |
 |
Wiesz co... Biorąc pod uwagę, jak bardzo ciągną się niektóre projekty (zwłaszcza jeden "niektóry projekt"), skłonny jestem przypuszczać, że tak.  |
Śmiało podbijam 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
cialo7 Kibic

|
Wysłany: 2012.05.15 22:51 Temat postu: |
|
|
A ja jestem za tym (nic nowego), żeby od nowego sezonu powrócić z cotygodniowym typowaniem wyników Realu
W formie bez żadnych nagród, po prostu dla zabawy, cytując znajomego "Travel, przygoda"
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
mt Gwiazda

|
Wysłany: 2012.05.28 22:23 Temat postu: |
|
|
Fajna forma tego "Czołem Euro". Może w podobny sposób dałoby radę zrobić od czasu do czasu jakiś panel dyskusyjny redaktorów? Tzn. raz na miesiąc, może dwa, 3-4 redaktorów odpowiada na 3-4 pytania związane z biężącymi sprawami Realu, Primera itp. Dacie radę?
Druga sprawa to typer, podpisuję sie pod wcześniejszymi prośbami. Niech ruszy, nieważne czy z nagrodami czy bez nich.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Qras Señor Big Daddy Cool

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Cover Obersturmbannführer

|
Wysłany: 2012.05.29 18:19 Temat postu: |
|
|
Nie wiem, gdzie to będzie pasować, ale skoro toczy się dyskusja na temat z trochę szerszej perspektywy, to uznaję, że tutaj.
Taka luźna sugestia. Postarajcie się o lepszy obrazek w "Czołem EURO", bez epitetów na temat obecnego. Osoby, które ogaraniają temat wiedzą, jak to wygląda. To znaczy, nie żeby to było tak rażące w jednorazowym newsie, ale to seria i wrzucasz go cały czas. Grafik się nie przyłożył. W sumie tyle. Sam pomysł dość fajny.
Może być, że się czepiam, ale pod tym względem jestem bardzo wyczulony, poza tym ładna oprawa, to ładne cyferki. Wiecie o tym.
|
|
_________________ "Initiative comes to thems that wait." |
|
Powrót do góry |
|
 |
althregis Castilla

|
Wysłany: 2012.08.18 11:29 Temat postu: |
|
|
Jestem za wrzuceniem na stronkę terminarzu Castilli. W końcu to już druga liga.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 2012.08.19 07:31 Temat postu: |
|
|
A ja bym proponował zrobienie dodatkowego działu dla Realu Madryt C, skoro Castilla grała w 3 lidze i były o niej informacje, skład itp., to o obecnej drużynie z tej ligi też mogą być takie informacje. Jeżeli któryś z pracowników serwisu podesłałby mi szablon do kadry to mógłbym to zrobić wraz z profilami zawodników.
BTW, pasowałoby uaktualnić skład Castilli i numery zawodników. Jesus jest w 1ej drużynie, trzecim bramkarzem jest Andres Prieto (#13). Reszta numerów: Tomas Mejias (#1), Pacheco (#31), Fabinho (#20), Derik (#27), Nacho (#4), Ivan Gonzalez (#5), Mateos (#6), Rios (#23), Casado (#3), Cristian (#30), Jose Rodriguez (#26), Mosquera (#11), Alex (#8), Omar (#33), Lucas (#7), Juanfran (#2), Quini (#22), Borja G. (#19), Denis (#17), Oscar Plano (#21), Jese (#10), Raul De Tomas (#28).
W pierwszej drużynie też numery do aktualizacji. A Coentrao można dać do obrońców (tak jest na oficjalnej stronie).
|
|
#APorLa14 |
|
Powrót do góry |
|
 |
crl Kibic

|
Wysłany: 2012.08.27 19:19 Temat postu: |
|
|
może czas zmienić zdjęcia zawodników na te z obecnego sezonu?
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Klatus Eterno

|
Wysłany: 2012.08.27 23:32 Temat postu: |
|
|
Nie było jeszcze oficjalnej sesji, jeśli będzie to zdjęcia od razu zostaną zaktualizowane.
|
|
_________________ We had it all. We have fucked up bigger and better than any generation that came before us. We were so beautiful... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 2012.10.25 10:01 Temat postu: |
|
|
Widzę brak zainteresowania moim pomysłem, więc się przypominam, że mogę takie coś stworzyć. 
|
|
#APorLa14 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gi3lu Prezes

|
Wysłany: 2012.11.13 17:45 Temat postu: |
|
|
Wprowadziłbym opcję oceniania piłkarzy po każdym meczu nie tylko przez redaktorów, ale i także przez użytkowników 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Dexter. Mr. Champions

|
Wysłany: 2012.11.13 18:10 Temat postu: |
|
|
Bezsens. Już widzę te obiektywne oceny, pełno fanbojów danych piłkarzy i kryptoput przyznających każdemu zawodnikowi najgorszą notę.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|