Problemy z komputerem
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 286, 287, 288, 289  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum RealMadryt.pl Strona Główna   Różne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
KarBar
¡Hala madrid! Y nada más




Dołączył: 15 Kwi 2012
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 2018.08.31 22:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jakiś pomysł jak ściągnąć mp3 z yt?

Kiedyś łatwo było przez flv2mp3 ale teraz nie działa.


Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email      
Bonk
Prezes
Prezes




Dołączył: 26 Maj 2006
Ostrzeżeń: 1
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 2018.09.01 07:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja zawsze tym ściągałem/sciagam
https://www.onlinevideoconverter.com/pl/video-converter




Ostatnio zmieniony przez Bonk dnia 2018.09.01 09:12, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email      
KarBar
¡Hala madrid! Y nada más




Dołączył: 15 Kwi 2012
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 2018.09.01 09:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Też próbowałem ale albo przerywa ściąganie albo ściąga minute utworów ;o


Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email      
Bonk
Prezes
Prezes




Dołączył: 26 Maj 2006
Ostrzeżeń: 1
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 2018.09.01 09:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To może zainstaluj jakąś wtyczkę do sciągania na YT. Wiem, ze jest bo kiedyś miałem na chromie.


Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email      
eMszou
Prezes
Prezes




Dołączył: 26 Sty 2011
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 2018.09.02 15:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jako że na moim telewizorze LG ciężko odpalać jakiekolwiek streamy mam zamiar wejść w posiadanie laptopa/netbooka. Może ktoś coś podrzucić a może ma na sprzedaż? Sprzęt jaki szukam powinien mieć wejście na HDMI,kartę dźwiękową dzięki której można pobawić się ustawieniami bo będą podłączane pod nią stare glosniki oraz parametry takie aby dźwigać streamy ze stron internetowych. Nie ukrywam że chcę to zrobić jak najtańszym kosztem, pozdrawiam.

Edit. Coś takiego da radę [Zobacz link: http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7533880126]



_________________
i11.06.2009! y nada mas!
i28.05.2010! y nada mas!
imourinhista!

Imię Álvaro Arbeloa oznacza madridismo. - J.M Callejón
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora      
Sondokan
Because fuck you, that's why.




Dołączył: 26 Lut 2008
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 2018.09.02 16:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Poszedłbym bardziej w jakąś używaną biznesówkę, a nie świecącego Asusa, w którym zaraz pójdzie matryca albo zawiasy...

Poszukaj na olx, może ktoś w okolicy ma na sprzedaż za jakieś 500 - 600 zł dobrą sztukę:
Dell E5430
Dell E6330 - tu HDMI mini, ale przejściówka rozwiąże sprawę
Dell E6430


Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość      
eMszou
Prezes
Prezes




Dołączył: 26 Sty 2011
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 2018.09.02 20:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzięki zaczynam przeglądać.



_________________
i11.06.2009! y nada mas!
i28.05.2010! y nada mas!
imourinhista!

Imię Álvaro Arbeloa oznacza madridismo. - J.M Callejón
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora      
habera
Castilla
Castilla




Dołączył: 15 Maj 2015
Ostrzeżeń: 3
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 2018.09.03 09:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Co do mp3 to jak onlinevideoconverter nie działa to próbuj z flvto - 1 wynik w google ;)


Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora      
KarBar
¡Hala madrid! Y nada más




Dołączył: 15 Kwi 2012
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 2018.11.01 12:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Poszukuję drukarki/skanera kolorowej z wifi do której później tusze nie będą zabijać cenowo Smile

Oczywiście całe urządzenie też niech finansowo nie wyrywa z butów.


Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email      
kleyo
Bryniok




Dołączył: 03 Paź 2005
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 2018.11.02 19:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Od jakiegoś czasu można znaleźć drukarki z tuszem do uzupełniania. Ja mam taką z Epsona, akurat bez skanera, bo nie potrzebowałem, ale pewnie da się coś znaleźć.



_________________
Ciemno nocka idym ją, ciemno nocka idym ją,
Hej, na Kotarzu, na Kotarzu, dziewki śpią.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora      
KarBar
¡Hala madrid! Y nada más




Dołączył: 15 Kwi 2012
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 2019.01.06 00:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Teraz poszukuję jakiegoś prostego, darmowego programu do projektowania logo lub plakatów.


Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email      
Rokoko
radosny hipokryta
radosny hipokryta




Dołączył: 02 Maj 2018
Ostrzeżeń: 2
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 2019.01.06 00:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Powodzenia.


Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora MSN Messenger     
Sandman
Gwiazda
Gwiazda




Dołączył: 05 Paź 2013
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 2019.01.06 02:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

KarBar napisał:
Teraz poszukuję jakiegoś prostego, darmowego programu do projektowania logo lub plakatów.


GIMP?


Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email      
hugh hefner
forumowy ekspert




Dołączył: 30 Lip 2009
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 2019.01.06 09:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@Karbar, chcesz zaprojektować logo na własny użytek, takie które wykorzystasz raz, czy raczej w jeden sposób, w jednym rozmiarze, czy może się ono pojawić w różnych miejscach (wydruki, strona internetowa, etc.), albo chcesz się w jakiś sposób tym zajmować, czy po prostu robić to częściej? Pytam, bo w tej drugiej sytuacji musisz pamiętać, że powinna być to grafika wektorowa, więc wszystkie GIMPY, PSy i tego typu programy odpadają.



_________________
„Wspaniali Anglicy, jaka szkoda, że nie żyją”
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość      
KarBar
¡Hala madrid! Y nada más




Dołączył: 15 Kwi 2012
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 2019.02.13 08:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Możliwe jest, że laptop ma jakieś ograniczenia w odbieraniu internetu?

Mam neta z Neostrady, nie demona bo w miejscu gdzie mieszkam to jest max 10mb, w domu z neta korzystamy na dwóch lapkach, dwóch telefonach i tv. Zauważyłem, że zdecydowanie najgorzej to wychodzi na moim lapku. Gdy działamy na dwóch z żoną, ona na swoim ma wszystko płynnie, a ja się muszę do yt modlić - choć w tym samym czasie i na tv i na telefonach (sprawdzałem) wszystko hula sprawnie.

Zdrażniłem się w sobotę, gdzie z neta korzystałem tylko ja i na lapku mecz mi się zacinał a na telefonie wszystko pięknie.
Patrzyłem w opcjach ale nie znalazłem nic co mogłoby pomóc.


Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email      
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum RealMadryt.pl Strona Główna   Różne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 286, 287, 288, 289  Następny
Strona 287 z 289
Skocz do:  

 
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Template © BMan1
RMPL Spółka z o.o., Al. Pokoju 33, 31-564 Kraków. Kapitał zakładowy: 50.000,00 zł, NIP: 6751520447, REGON: 361845083