Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz okrelić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Zgadzam się.
Szczerze, to pojechali trochę po bandzie, bo z bardziej zielonym niż trawa trenerem oni zaraz mogą nawet i przy strefie spadkowej się zakręcić, 6pkt to żadna przewaga.
Kolejna legenda kończy przygodę z piłką. Nie będę się tu rozwodzić nad słowami bo żadne nie oddadzą tego co czuje każdy Interista do Zanettiego, po prostu piłkarz jakich już ze świecą szukać po boiskach - LEGENDA.
Karierę zakończył Frank Lampard, był jednym z nielicznych lubianych przeze mnie zawodników Chelsea swojego czasu. Jego statystyki jako ofensywnego pomocnika są zatrważające, a niektórzy snajperzy zazdroszczą mu dorobku.
Pamietam za młodziaka jak ten gówniarz w młodzieżowej kadrze Anglii błyszczał. Bardo go lubiłem. Dawno już nie było tak bramkostrzelnego pomocnika. Bez wątpienia legenda.
Totti nie skończył kariery, a przynajmniej jak na razie takiej decyzji nigdzie nie ogłosił. Skończył swoją przygodę z Romą, ale stwierdził, że jest gotowy na nowe wyzwania, więc może jakieś MLS czeka.
_________________ „Wspaniali Anglicy, jaka szkoda, że nie żyją”
Mam nadzieję, że zakończy karierę definitywnie. Byłby ostatnim, który całą karierę spędził w jednym klubie, prawdziwy bastion romantyzmu w futbolu. Wielu było takich, co są kojarzeni z pojedynczym zespołem, ale pod koniec kariery wybierali łatwy pieniądz i zakotwiczali się na peryferiach poważnej piłki, np: Gerrard, Lampard, Xavi.
Wysłany: 2017.11.07 22:47 Temat postu:
Nikt, nic? Pirlo zagrał ostatni mecz w swojej karierze - Gattuso dzisiaj udzielił fajnego wywiadu o Andreasie, kilku graczy na twitterze podziękowało mu za karierę. Specjalny gracz, jeden z bohaterów futbolu dla mnie, gdy byłem gówniarzem.