Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nietzsche Fanatyk

|
Wysłany: 2007.11.25 19:03 Temat postu: |
|
|
Opatrzność czuwa nad Madrytem Villareal zaprzepaścił szansę na fotel lidera... Ufff...
|
|
_________________ Hala Madrid!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ann Juvenil

|
Wysłany: 2007.11.25 19:09 Temat postu: |
|
|
dokładnie!!!
na szczescie remis ..uff
|
|
_________________ You’re the closest to heaven that I’ll ever be (...) I just want you to know who I am... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sir Przemek Polonista
|
Wysłany: 2007.11.25 19:35 Temat postu: |
|
|
Warto odnotować, że przy bramce Robinho, Real wymienił 14 podań. Przynajmniej ja tyle policzyłem.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
rhaegar Culé

|
Wysłany: 2007.11.25 20:06 Temat postu: |
|
|
A to ostatnie podanie bylo wymienione do zawodnika, ktory byl na pozycji spalonej. Sędziowski spisek 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
gutihaz 32

|
Wysłany: 2007.11.25 20:11 Temat postu: |
|
|
Wybacz liniowemu - był zauroczony tą akcją i zapomniał podnieść chorągiewkę 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Tagi vel happy64

|
Wysłany: 2007.11.25 20:32 Temat postu: |
|
|
Real kradnie
ale w sumie trzeba przyznac ze spalony byl
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Wojtas0001 Prezes

|
Wysłany: 2007.11.25 21:35 Temat postu: |
|
|
Jaki spalony? Robinho byl na równi z graczem Murcii.
Co do przebiegu meczu, to zaskoczył mnie trener... Widząc tak słabo grającą drużynę w drugiej połowie decyduje się na zmiany dopiero w okolicach 75 minuty? To powinno być zrobione w 60 minucie! Diarra taki piach grał, że to jego bym zmienił jeszcze.
Pepe chyba nie zagrał zbyt udanie Plątał się strasznie, a i z pojedynkami 1 na 1 miał problemy. Zapuszczał się do przodu jakby grał na boku obrony, nie wiem... Dziwnie grał, słabo bym nawet powiedział. Atak w ogóle nie istniał.
Generalnie - mecz słaby i nic tylko się cieszyć, że Villareal zremisowało, Valencia przegrała itd, itp....
|
|
_________________ !Eto'o, cabrón, saluda al campeón! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Cyc! Prezes

|
Wysłany: 2007.11.25 21:47 Temat postu: |
|
|
Liniowego oszukasz, nawet głównego oszukasz, ale życia nie oszukasz Spalony był i to 0.5 metrowy co najmniej. Na nasze szczęście sędzia nie zdarzył za skądinąd szybką akcją Królewskich.
|
|
_________________ Keine Panik auf der Titanic. |
|
Powrót do góry |
|
 |
DavidBlanco Real es mi vida

|
Wysłany: 2007.11.25 22:00 Temat postu: |
|
|
Słaby mecz w naszym wykonaniu i niepotrzebna strata punktów. Cała drużyna zagrała słabo, Robinho poza golem nie wiele zdziałał a Marcelo też go jakoś nie wspomagał, Guti rozgrywał ale nie miał wsparcia, Pepe dobre interwencje przeplatał z nieudanymi. Gra się nie układała, a szczególnie od początku drugiej połowy, a Schuster zwlekał długo ze zmianami i w dodatku z nimi nie trafił : Robben miał kłopoty z utrzymaniem piłki przy nodze a razem z Gonzalo nie wzmocnili skrzydeł. W końcówce mieliśmy trochę szczęścia bo Cannavaro raczej faulował w polu karnym a później Goitom minimalnie chybił. W następnym meczu podejmiemy Racing, który zaskakuje swoimi wynikami i tracą mało goli, może być trudny mecz i Smolarek zawita na Bernabeu.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Sir Przemek Polonista
|
Wysłany: 2007.11.25 22:24 Temat postu: |
|
|
 |
 |
A to ostatnie podanie bylo wymienione do zawodnika, ktory byl na pozycji spalonej. |
Fakt, ale sama akcja była przednia. Piłka krążyła jak po sznureczku, kilka przerzutów z jednej strony na drugą.
 |
 |
Jaki spalony? Robinho byl na równi z graczem Murcii. |
Spalony był i to dosyć wyraźny.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
nietzsche Fanatyk

|
Wysłany: 2007.11.26 17:12 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Zastanawiaja mnie jeszcze trzy rzeczy :
dlaczego nie zagrał wkoncu Higuaín? |
Higuain grał w tym meczu... zmienił Raula, ale był taki "widoczny", że można było go niezauważyć
 |
 |
dlaczego Schuster nie wpuscił Drenthe?!?!?!?! - dla mnie ten zawodnik już się pokazał z dobrej strony!!! A zamiast niego ostatnio szanse dostał np. Balboa..zal!] |
Mnie osobiście Drenthe do siebie nie przekonuje... Poza jednym strzałem w meczu o Superpuchar Hiszpanii z Sevillą, tak na dobrą sprawę nic wielkiego nie pokazał... osobiście jestem za wypożyczeniem go... może, jak się ogra...
 |
 |
kto wpadł na taki genialny pomysł, że mozna byloby sprzedać Diarre w okienku letnim?  |
Też mnie to zastanawia... Co prawda ostatni mecz mu nie wyszedł, ale wg mnie sprzedaż Diarry byłaby błędem porównywalnym do pozbycia się (swego czasu) Makelele...
|
|
_________________ Hala Madrid!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ann Juvenil

|
Wysłany: 2007.11.26 17:40 Temat postu: |
|
|
ok, moze nie przekonuje w Waszym mniemaniu, ale jak ma to zrobić, skoro nie dostaje szans?
|
|
_________________ You’re the closest to heaven that I’ll ever be (...) I just want you to know who I am... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Rothen Jack the Ripper
|
Wysłany: 2007.11.26 17:43 Temat postu: |
|
|
Brak szans świadczy o biciu bąków na treningach.
|
|
_________________ Oczekiwać od rządzących, że zrobią coś dobrego dla kraju to jak oczekiwać od Hitlera dostaw broni dla partyzantów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ann Juvenil

|
Wysłany: 2007.11.26 17:45 Temat postu: |
|
|
lub brakiem zaufania trenera.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
MarcinS psychoTata

|
Wysłany: 2007.11.26 18:02 Temat postu: |
|
|
reasumując za słaby na grę chociażby wchodząc z ławki, nie mówiąc juz o grze w pierwyszm składzie ;]
|
|
_________________ Po grób oddani za swój klub
Nigdy nie pokonani
Za Kolejorza Pójdą w bój
Wierni poznańscy fani
Przyjaciół zawsze będzie trzech
Arka Cracovia Lech
Arka Cracovia Lech |
|
Powrót do góry |
|